Intellektuelle udviklingMystik

Linje skytsengel på hans arm. Håndlæsning med forklaringer

Enig, lykkelig er den mand, som himlen almægtige Beskyt indbyggere - engle. Bare ikke alle ved, om han har denne beskyttelse. Palmists hævder, at du kan forstå hans håndflade, hvor der skulle være en skytsengel linje. På den side er det nødvendigt at undersøge alle de folder og bakker, først da vil det være klart, hvad der er på spil. Lad os prøve at beskæftige sig med denne linje, opkaldt efter Mars - hvor det er, hvad det betyder for den enkelte og hans skæbne.

Hvem er den skytsengel

Vi begynder vores analyse af den korte afstand. skytsengel linje i hånden - et fænomen sjældne, det vil sige, er ikke alle. Måske ikke finde det, du først ked af det. Men negative følelser i denne sag er kontraproduktivt. Her er hvorfor. skytsengel linje på hånden - det er både en god og en dårlig tegn. Ved siden af en mand, der fører et normalt sikkert liv, er der ingen grund til at sætte et stærkt værge. Det vil sige, viser det planlagt for den aktuelle eksistensen af trusler og muligheder for at undgå dem. Så vi sagde, palmistry, med forklaringer på, der, som vi ved, alt er fint. Videnskaben er ganske gammel, derfor er baseret på en lang række observationer. Folk, der ikke har en linje af Mars, sjældent kommer i alvorlige problemer. Vi har i tankerne, ulykker, sygdom, livstruende. I øvrigt er udtrykket af eksistens bestemmes af længden af den linje af livet, vi også har brug for det. Jo kortere denne rynke i huden, jo mindre vi måler ud skæbne, fastholder palmistry. Udtalelser i forklaring på dette punkt, vi også støde på, men lidt senere.

Mars leder efter linjen på hånden

Kig på begge håndflader. For det første skal finde den linje af livet. Hun normalt går rundt i bunden af tommelfingeren. Linjen tydeligt spores, mange mennesker malet rød. Lige bemærke, at enhver hul i det - en indikator for risikoen for tab af menneskeliv. Husk dette faktum, please, vil vi brug for yderligere, når vi kommer til at adskille eksempler. skytsengel linje på armen er parallel med, at der allerede er beskrevet. Det er meget tyndere, det er knap mærkbar. Det kaldes også line-søster eller parallel liv. Det kan være placeret på begge hænder eller kun én. Det er også ved at blive undersøgt palmistry som faktisk taler om den måde, erhvervelse af en skytsengel. Det faktum, at den Guds Mand får valgfrihed. Han har ret til at bygge deres liv efter deres egne principper og ønsker. Men alle hans handlinger vurderes kritisk Himlen. For nogle skytsengel kan gives præstation. Nu hvor du ved, hvordan man finder armen skytsengel linje, men det er ikke nok. Du skal forstå, hvordan man læser og fortolker. Vi vil fortsætte.

For hvilken hånd at se?

Lad os beskæftige sig med det faktum, at vi giver definitionen af håndfladen, som findes under undersøgelse linje. I palmistry menes det, at venstre hånd afspejler iboende fra fødslen plan for livet, kvaliteten af karakter og skæbne. Den rigtige indeholder også oplysninger om, at mennesket har vendt sig, handler og træffer beslutninger allerede har været på jorden. Billeder må ikke være den samme, hvorfor ændre skæbnen for en hel. For eksempel en person synder, gør ondt på andre - er hans linje af livet forkortes. Eller er, at barnet er opdraget i en familie, hvor forældrene er konstant slagsmål, hader hinanden. Et sådant eksempel er ikke befordrende for at opbygge relationer med det modsatte køn. Som voksen, denne person oversætter iboende i hans forældre hader i verden, forarger partnere, kaster dem, accepterer ikke kærlighed hans sjæl. I sit hjerte line up tilsvarende mærker, tårer, stjerner. Det vil sige, vi kan gøre for at ødelægge din skæbne. Ganske anderledes fortolket studerede linje. Hun har altid, uanset hvilken hånd er at påvirke livet. Hvis instrumentbrættet er til venstre, betyder det, at en skytsengel er givet fra fødslen, højre - erhvervet i livet af gode gerninger. Kun han er stadig med os for evigt.

Linje skytsengel på sin hånd: værdi

Dette skilt er vurderet af flere parametre. Det første skridt er at sammenligne længden af linjerne i Mars og livet. Angel hjælper kun de perioder af vores jordiske rejse, hvor disse barer er placeret i nærheden. Linje skytsengel, som regel kortere end din storesøster. Det betyder, at den himmelske beskyttelse over med alderen. Life Line specialister er i stand til at identificere de år, hvor det vil være den stærkeste. Decifrere linjerne på hånden - det er ret vanskeligt. Men det kan mestre en almindelig mand. Opdel liv linje i fire lige store dele. Hver svarer til en bestemt periode af din måde. På levetid bedømmes ved arvelighed og slutpunktet for tilsvarende linje. Det bør være op til håndleddet. Dette viser, at du er bestemt til at markere halvfjerds-års jubilæum. Dette er naturligvis unøjagtige. De korrigeret for alder ældre slægtninge. Hvis alle bedsteforældre levede til hundrede år eller mere, så du er bestemt til en lang alderdom, desværre, det modsatte er også sandt.

Når en række engel?

Opdeling den estimerede liv linje, markere de tidspunkter, hvor det kommer tæt på søster. Dette vil være den nødvendige tidsramme. I perioder i livet, som svarer til de parallelle striber på håndfladen af en person så meget som muligt beskyttet. Det skal gøre opmærksom på, hvad der ligner en skytsengel linje i hånden. Hun var altid tynd, er blød, nogle gange intermitterende. Det kan nogle gange forveksles med andre mærker, der ikke har en så vigtig sag. Det er vigtigt at huske, at det ønskede bånd altid er parallel med linjen af livet, praktisk talt gentager det i et bestemt område. I sjældne tilfælde er der flere. Dette er en enorm tegn på beskyttelse af himlen og på samme tid, en vigtig mission på jorden. I praksis betyder det næsten ikke forekomme.

Hvad gør en skytsengel linje

Mennesker med et sådant mærke på håndfladen har energikilde konstant vedvarende. Styrker de sendes direkte fra himlen. De kender ikke tilstanden af depression eller modløshed. Disse er reelle heldig, selvom de kan være uenige med denne definition. Du ved, at forstå, hvordan den person føler sig ubeskyttet, kan han kun én, der har mistet sin engel. I tal, ved siden af, som det er, opfylder de ønsker næsten altid. De formår at opnå alt, hvad du ønsker. de er forskellige fra andre veludviklet intuition. Angel fortæller hvad man skal gøre, hvad de skal sige i visse tilfælde. Det sker helt naturligt. Mennesket tror, at han besluttede at gøre hvad der er bedst. Det vil sige, at han ikke er bekendt med himmelsk pleje, så længe det ikke tabe.

Hvordan virker den linje en skytsengel?

I palmistry beskrevet en klassisk sag, hvor vi studerer emnet. Så skytsengel af linjen på venstre viser den medfødte eller arvet ved arv beskyttelse. Hvis det er skåret og farvestrålende, så manden bestemt til en glad, men kompliceret liv. Sådan en linje af Mars - et tegn på talent, der skal blive til virkelighed. En person kan ikke nægte. Uanset hvad han foretog, vil skæbnen bringe det på vejen i udviklingen af evner gør fremskridt. Det vil være en vanskelig opgave. Bliver nødt til at kæmpe med dig selv og miljøet vil sandsynligvis modstå eller tåle kritik misforståelse. Det er af denne er givet en skytsengel til at fylde begejstring konstant skubber mod modstanderens mål. Hvis linien af Mars er bleg, er det sandsynligt, at glide væk fra skæbnen, selv om dette ikke anbefales. Ansvar for manglende byrde karma lektion.

Afbrudt og skærende linier

Beskrevet mærker på håndfladerne ikke forgæves kaldes søstre. skytsengel linje kan tage rollen som den, der er ansvarlig for livet. Der er tilfælde, hvor sidstnævnte er afbrudt. Dette er et klart tegn på døden. Hvis på den anden side Blank er en linje af Mars, så manden er bestemt til at fortsætte den jordiske vej. Det siges, at det har reddet fra døden en skytsengel. Og arrangementet er planlagt på forhånd. De linjer på hånden vises ikke i det øjeblik af fare, de synes længe før begivenhederne beskrevet. Det er en god specialist kan bestemme på hvilken alder er risikoen for at miste livet, om en person vil være i stand til at holde det som det sker. Naturligvis for udarbejdelsen af prognosen nødt til at studere hele håndfladen. For eksempel, når en skytsengel linje krydser linje af livet, siger de, at en person er i stand til at ændre sin skæbne i alle fremtidige inkarnationer. Dette er et tegn på overgangen til et højere niveau af åndelig udvikling. Det vil sige, gjorde et godt stykke arbejde, vil folk være i stand til helt at slippe af karma, forsinker hans personlige vækst.

Hvem dannede linje af Mars?

Hver mand er herre over sin egen skæbne. Reglen er ikke aflyst i staten én. skytsengel linje på højre hånd peger på, at den skytshelgen personlighed erhvervet i dette liv, er det på forhånd det blev lagt. Dette sker, når universet (eller Gud) ser det menneskelige ønske om udvikling af spiritualitet. Desuden kan det blive vist i den mest almindelige, i henhold til samfundet, den enkelte. Dette er ikke vigtigt for den kraft, som fordeler englene. Hun giver råd fra modgang for dem, der har sjælen rækker ud efter godhed og kærlighed. Hvordan til at sige esoteriske, disse mennesker øger det samlede niveau for vibrationer af universet. De er den bedste værdi, men kan føre meget almindelige, usynlig for andre, livet.

Effekt Mars linje

Vi har endnu ikke overvejet de generelle kendetegn ved denne strimmel. Mærket vises på palmer i, som hjælper til Himlen. Denne støtte er omfattende, der er afspejlet i hver af livets områder. Relationer dannes i mennesker uden problemer. Hvis du falder i kærlighed, så sørg for at få gensidighed. Et job han er ikke på udkig efter måneder, fra behovet ikke lide. Det betyder ikke absolutte rigdom eller karriere toppe. Bare alt går den måde, du ønsker at mennesket selv. Han sjældent afskrækket, fordi hans drøm respektive kapaciteter. Og når der er en fejl, der er, en skadelig idé, hendes intuition kaster i hovedet, tvinger til at give op, hvad der er ikke nyttigt. Mars Line - en indikator for forekomsten af liv i positive følelser.

Så kan du tage risikoen?

Dette er det mest dumme ting, der kommer ind i dit hoved uuddannede i form af palmistry, mennesker. Guardian Angel er ikke en sygeplejerske, påtager dit ansvar. Han vil ikke være i stand til at erstatte trampolinen til den, der har besluttet at hoppe ned i afgrunden. Engle arbejde på et ubevidst plan, i hvert fald uden at fratage ward valgfrihed. Dette bør huskes alle, selv dem med en tyk linje af Mars. Du bestemmer, hvad de skal gøre! Linje i håndfladen af en punkt til muligheden for at beskrive sandsynligheden for skæbnen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.