Kunst og underholdningFilm

Ksave Dolan (Xavier Dolan): biografi, personlige liv

Talent er ikke afhængig af alder, livserfaring eller uddannelse. Du kan lære hele sit liv, men ikke "skyde". Men Ksave Dolan i sine 25 år - en skuespiller, instruktør, kunstner, komponist. Hans første film skabt en furore, og det sidste billede af "Tom på gården" bifald på Venedig Film Festival. Og hvem der ellers kan prale af, at i så ung en alder er i stand til for alvor at konkurrere meter biograf? Men de anerkendte mestre måtte flytte.

Så hvem er det - Ksave Dolan?

Nogle kritikere betragter ham som en opkomling, en bedrager. De hævder, at alle hans malerier - en kontinuerlig citere, at det er ikke noget nyt i biografen ikke er lavet.

Andre, tværtimod, det er anerkendte direktør for "New Wave", en repræsentant for uafhængig biograf, hvis film bære præg af individualitet og originalitet.

Hvem har ret? Mest sandsynligt, såsom normalt, nej.

Xavier selv indrømmer, at der er stadig på udkig efter formen, prøve forskellige materialer, scener, instruktørens metoder. Men dette er ikke et eksperiment af hensyn til eksperimenter. Denne søgen efter nye muligheder for historien om deres historier.

Dolan er ikke bare en instruktør, han medvirkede i sine bånd. Han skriver filmmanuskripter, opfanger soundtracks, bygger den fremtidige sammensætning af filmen og er på udkig efter egnede personer for deres egne autentiske historier.

biografiske

Hans fulde navn - Ksave Dolan-Tadros. Han blev født i 1989, den 20. marts i Montreal. Tadros - er navnet på hans far. Egyptisk skuespiller Manuel og University Medarbejder Genevieve skiltes længe før en alder af Xavier. Men det er under indflydelse af sin fars unge geni først forsøgte sig på skuespillerkarriere. Alle meget almindelige. Han medvirkede i reklamer. Så var der oplevelsen af dubbing. Med fem års tage på små roller i serier. Han lyser op og i film. Igen i episoderne. For sådan en ung alder karriere var meget vellykket.

Som et resultat, Xavier besluttet ikke at spilde tid på skolen, kastede den, ikke engang den ulejlighed at få et certifikat. Perioden med "intethed", som han kaldte det den tid Dolan færdig med at skrive manuskriptet til den første filminstruktør - "Jeg dræbte min mor"

Den første film, den første succes

"Jeg dræbte min mor" - den første film, som tog instruktør og forfatter Ksave Dolan. Hans filmografi op til dette punkt blev øjeblikkeligt glemt. Faktisk hvor der er lejlighedsvis barn roller før polubiograficheskogo film-åbenbaring.

Mange frastøder navnet på båndet. Men før publikum er ikke en thriller, ikke en frygtelig film noir, denne åbenhjertig historie om en teenager, knust sin mors overbeskyttelse. Forholdet til sin mor på randen af had-kærlighedsforhold kender til mange. Nogle gange ønsket om at bygge sine egne forældre deres børns liv skaber monstrøse konflikter.

Parallelt, i filmen, der er en anden, ingen klar historie. Forholdet mellem hovedpersonen og hans kæreste. Ja, Ksave Dolan - bøsse. Og han lægger ikke skjul.

Filmen 'Jeg dræbte min mor "anslået jury af filmfestivalen i Cannes. Billede endda nomineret til "Oscar", men i hovedlisten og var ikke tilladt. Det forhindrede ikke den unge instruktør til at modtage status af en kult.

Maleriet igen overbeviser os om, at oprettelsen af et mesterværk er ikke et stort økonomisk nødvendige investeringer, kampagner og reklame kampagne. Må ikke engang behøver at bringe en masse mennesker. Sytten år gammel dreng tog han, monteret, udformet visuals, plukket soundtrack, medvirkede i titelrollen. Og der var en "ny" opdagelse i biografen.

forestille kærlighed

Næsten umiddelbart efter debut tape udrulle den næste film af Xavier. Unge kunstner overhovedet forskellige fantastiske arbejdsevne.

Der var et billede af "Imaginary Love" i 2009. Forfatteren selv beskrevet filmen som "små" i form af følelser af hovedpersonerne, fordybet i narcissisme selv. Forsøger at bygge en slags ideal kærlighed, de falder i de banale "små" amourøse lidenskaber. Visuel sortiment er meget forskelligt fra, hvad det var i det første billede. Bright, nogle gange langt fra virkeligheden, billederne understrege kunstighed, "billede" af et trekantsdrama.

Filmen var ved Cannes program igen og blev tildelt i kategorien "Un Certain Regard". Nu ingen tvivlede talent af Xavier.

Historie Laurence

I 2012 Cannes premieren på det næste billede. Film Ksave Dolana aldrig ophøre med at forbløffe med deres originalitet.

Denne gang, instruktøren udforsker transseksualitet. Det ser ud til, at en kendt komplikation: en mand og en kvinde. De elsker hinanden, men her er en mand beslutter sig for at endelig indrømme for mig selv sandheden om hans natur. Han forbereder sig på sex-change operationer.

Med hver ny film modnes Dolan. Det viser en ny visuel teknikker, uden at miste det vigtigste - evnen til at fortælle en historie mesterligt.

Beskueren begynder at leve sig ind i en fremmed, foragtet af mange af verdens trance, for at se ud over de groteske ansigtsmasker af de levende.

Fans, og de har fået en masse Xavier, begyndte med meget opmærksomme på at spore nyheder om planerne for kunstneren. I 2012 er der oplysninger om filmatisering af stykket Bacharda Michael. Hans "Tom på gården" ville skyde sig selv Ksave Dolan. Fotos fra Venedig Film Festival har glade fans. Dolan er ikke lige blevet færdig filme filmen, men også involveret med ham i konkurrenceprogrammet.

pastorale landsby

Fra de første minutter af billedet ser vi motorvejen tape tabt i den enorme mængde af græsmarker og marker. Det er bare fra den landlige ro er ikke et spor forbliver, så snart hovedpersonen møder med familien til hans afdøde kæreste. Snarere forventeligt delt sorg, Tom konfronteret med en mor, der ikke kender den sande natur af hans søn. Hertil kommer, fra bror til den afdøde kommer utilsløret had til homofile.

Mange kritikere var hurtige til at sammenligne effekten af et nyt maleri med Xavier fænomen Hitchcock thrillere. Men en klar fornemmelse af fare fra skærmen. Næsten håndgribelig raseri, det uundgåelige i den tragiske finale. Seeren i deres egen hud føles frygt, angst og forventning om alvorlig isolation.

I "Volume" Dolan tog igen føringen. Fans kunne nyde ikke kun en direktør, men også hende handler geni af uafhængige biograf.

Men hadefulde kritikere også steget. Dog blev deres eskapader ikke hørt af juryen, uddeler en præmie bånd.

Ksave Dolan er ikke tilbøjelig til at afvise kritik. Han bruger en detaljeret gennemgang af deres arbejde for yderligere at polere teknik. Samtidig understregede han i et interview, der forsøger også bukke under for smiger fra ventilatorerne eller vrede udsagn modstandere.

Planer for fremtiden

Den femte film vil formentlig blive kaldt "Mor." I det instruktøren vender tilbage til temaet for mor og søn forhold. Det vil være en historie om en kvinde, der har overtaget opdragelsen af en dreng med mørkt, dunkel fortid.

Og alligevel Ksave Dolan vises som skuespiller i filmen baseret på skuespillet "The Song of elefanterne."

Fakta fra privatlivet

Alt om de faktiske forhold, ikke er relateret til arbejdet i instruktøren omhyggeligt tavse. Selv i den mest oprigtige interview med Dolan har ikke afsløre detaljerne i hans liv. Han deler generøst hans planer, erfaringer. Han er generøs med ordene, når vi diskuterer hans film. Men det er umuligt at finde oplysninger om, hvordan han møder Ksave Dolan. Personlige liv, efter hans mening, bør det forblive sådan. Han gjorde hans komme ud, og det er det. Denne position fortjener respekt.

Den unge geni af uafhængige film er ikke engang tredive. I betragtning af hans utrættelige energi, et ønske om at skyde og skyde, kan du forvente i fremtiden langt mere spændende film.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.