HjemlighedHavearbejde

Grow klematis. transplantation efteråret

Vi har længe været vant til at se i foråret i haven og blomsterbede blomstrer et stort udvalg af farver, der mætter luften med smukke duft. Ja, og deres udseende er så god, at selv erfarne gartnere sommetider ser stoppe, slået af deres skønhed.

Det er ingen undtagelse og klematis, omplantning i efteråret, der opfattes af nogle nyankomne som noget utroligt.

Hvornår skal plante?

Bemærk, at plantede dem i en permanent plads kan være både efterår og forår. Men foråret plantning anbefales ikke til begyndere, fordi planterne i denne vegetation begynder hurtigt. Hvis en lille smule ikke gætte med den tid, de smukke farver i dette år, vil du ikke få det. I efteråret en hel del lettere, og blomsterne selv, allerede rodfæstet, for det næste år er meget hurtigere begynder at gå ind i vækst.

Bare glem ikke, at klematis, transplantere i efteråret, som allerede er blevet en traditionel fænomen, i begyndelsen af koldt vejr skal være godt forankret. Kort sagt, er forsinkelsen ikke anbefales med vilkårene.

Derfor vælger den bedste tid på plantning bør være baseret på de særlige kendetegn ved dit miljø og timingen af permanent frost. Må ikke sjuske med at grave huller: deres dybde og bredde skal være 55-60cm.

Hvis tæt på overfladen ligger grundvand, er det nødvendigt at gøre dræning, æglæggende på bunden af hullet omkring 15-20 cm stor flod sand eller grus.

Hver klematis, transplantation og plantemateriale, som er generende affære, er følsom over for næringsstof mangel. Og fordi pit anbringes en blanding af det øverste lag af frugtbar jord, som blev blandet med fem kg høj kvalitet kompost, 50 g superphosphat, hvortil der blev tilsat et par briller konventionel træ aske. Hvis du på jordens pH er for lav, skal du sørge for kalk ansøgning.

Plantning!

Ved bunden af brøndene hældt lille høj jord, som rødderne forsigtigt rettede. Nogle avlere rådes til at fylde med sand, selv roden hals. Denne klematis, omplantning i efteråret, som vi diskuterer, langt mindre modtagelige for rådne. Bemærk, at roden kraven af de gamle anlæg gravet ned i sandet på 10-12cm.

Dette vil ikke kun forhindre, at den rådner, men også beskytte blomsterne fra at fryse om vinteren. Afstanden mellem bøsningerne skal fastholde inden for en meter og en halv.

Hvad skal man kigge efter, når de køber?

Hvis du køber en ungt træ, derefter forsigtigt undersøge det for nogen mekanisk skade, nogle tegn på sygdommen. Alle rødder, knopper og skud skal være korrekt udvikles. Også finde ud af navnet på klassen, fordi det påvirker den måde at trimme farver.

Hvad at se på forandring?

Som vi allerede skrev, omplantning voksen klematis - det er ganske besværligt, så du har brug for at nærme sig dette med den største ansvar.

For det første bør landing kun udføres i en permanent plads, binde planten til backup, hvis diameter under alle omstændigheder bør ikke overstige par centimeter. I betragtning af, at blomsten vokser hurtigt, må det ofte være bundet op. Hvis dette ikke sker, kan der være mekanisk skade i kraftig vind.

Dette er, hvad karakteriseret klematis. Transplant i efteråret - arrangementet er ikke let, men med behørig opmærksomhed doable.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.