SundhedMedicin

Neyromultivit for børn - at resuméet af produktets

Neyromultivit - stoffet, som omfattede de B-vitaminer, mange gange større end det daglige behov for dem i vores krop. Det stof er aktivt påvirker metabolismen af nervecellen, genoprette dens funktion. Neyromultivit ordineret til børn, selv babyer, der har gennemført et par måneder.

handling neyromultivita

En tablet indeholder B1-vitamin (100 mg), B6-vitamin (200 mg) og B12-vitamin (200 mg). På grund af denne forbedrede lægemiddel-metabolisme i de enkelte neuroner, genoprettes cellefunktion og regenerering af nervevæv.

Energikilden er vitamin B1. Det er af stor betydning for fedt, protein og kulhydrat metabolisme og er involveret i transmissionen af nerveimpulser ved synapser. B6-vitamin er involveret i syntesen af adskillige neurotransmittere og aminosyrer metabolisme. I dette særlige behov vitamin umodne børns system. Neyromultivit til børn omfattende vitamin B12, har også en positiv effekt på metabolismen af nervecellen.

Sammenfatter alle de ovennævnte, kan vi konstatere, at Neyromultivit for børn er med til at aktivere de udvekslingsprocesser i nervecellerne og genoprette nervevæv. På grund af disse egenskaber, er det med held anvendes til behandling af forskellige neurologiske lidelser, herunder børn.

Indikationer for brug af lægemidlet "Neyromultivit for børn"

Neyromultivit for børn anvendes til behandling af neurologiske tilstande, samt hypovitaminose og mangel på B-vitaminer anbefaler lægemiddel efter mange sygdomme i gendannelsesprocessen efter operationen, med psyko-emotionelle og stressende forhold. Neyromultivit børn er også tildelt i den komplekse behandling af sygdomme såsom neuralgi, polyneuropati, optisk neuritis, og så videre. Lægemidlet er let at bruge og veltolereret, det kan anvendes i behandlingen af patienter, der behandles ambulant, børn og personer, der har en tendens til forskellige komplikationer efter indgivelsen af disse lægemidler intramuskulært.

Neyromultivit også nomineret børn som en forebyggende medicin for forhold, der er ledsaget af et øget behov for vitaminer: høj neuro-psykologisk og fysisk anstrengelse, overanstrengelse ved skolealderen, i tilfælde af manglende appetit og uregelmæssig, underernæring.

Da hovedparten af vitaminer, bør Neyromultivit fås i tabletter, der er rapporteret i vejledningen præparatet tages efter et måltid. Dette kompleks kan ikke anvendes i tilfælde af individuelle overfølsom over for enhver komponent, som er indeholdt i sin sammensætning. Bør ikke behandles med dette lægemiddel under graviditet og amning spædbarn, da der ikke er nogen data om dens virkning på fosteret. Du behøver ikke at kombinere behandling med neyromultivitom tager andre vitamin komplekser, hvor der er vitaminer i gruppe B. Derfor, hvis et barn får andre fonde, hvor der er thiamin, pyridoxin, er det nødvendigt at aflyse dem, efter samråd med en læge.

Det konstateres, at medicinen ikke forårsager bivirkninger. Indimellem er der en mulighed for dyspeptiske symptomer, hjerte og allergiske hududslæt. Prøv ikke at tage dette kompleks lige før sengetid, da det er et lægemiddel stimulerende effekt på nervesystemet. Søvnløshed kan forekomme. Tag ikke denne medicin mere end en måned. Neyromultivit er et vitaminpræparat, men det indeholder en masse doser af vitaminer, og det har ret til at udpege en læge.

Du kan købe og analoge neyromultivita - det betyder Benfolipen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.