HjemlighedHavearbejde

Moskus Rose: anmeldelser, fotos, grooming, de bedste kvaliteter

De fleste gartnere drøm om at have inden for deres rigelige blomstring, næsten syg, uhøjtidelige i pleje og dyrkning af roser, der er hårdføre i vores klima og har en fantastisk smag. Nogen vil måske sige, at der findes sådanne planter i naturen. Og han vil være forkert, fordi det er en real-life farver, kaldet moskus roser. I dag har vi introducere dig til de mest almindelige hybrider er relateret til dette en talrig familie.

Historien om avl

I begyndelsen af det XX århundrede, Peter Lambert (opdrætter fra Tyskland) førte "trier" - en sort, der er blevet det første vedrører de moskus roser. udvælgelsen resultat er ikke kun rystede de almindelige gartnere, men også imponerede eksperterne. Lambert bragt meget duftende, rigelige (og gentagne gange) blomstrende rose. Involveret i avl nye sorter og andre opdrættere. For eksempel Lambert assistenter, ægtefæller Bentall, skabte en slags "ballerina", Dzhozef Pemberton (England) var forfatter til sådanne sorter som "Cornelia" "Penelope", en kæmpe planteskole Lens Rosen åbnede Lui Lene (Belgien) hvor i årenes løb vokset og avle nye sorter af smukke duftende planter. Musk Rose - er navnet på en forholdsvis bred vifte af hybrider, såsom:

  • Phoenecia,
  • moschata;
  • mulliganii;
  • arvensis;
  • multiflora;
  • sempervirens.

Funktioner plante

De bedste sorter af moskus roser kan være enorme (op til to meter i højden) eller forholdsvis kompakte planter. Sådanne rosetter er ideelle til dyrkning i små haver, på en seng. Musk roser er forskellige fra deres dekorative "slægtninge", der beundrer dem bedre på afstand og ikke på tæt hold. I dette tilfælde kan du fuldt ud forstår pragt af blomstrende buske.

I modsætning til de sædvanlige blomster haveroser, moskus hybrider, de har samlet i børsten, blomstrer næsten samtidigt, bliver til en slags busk sky luften. Alle moskus roser blomstrer meget voldsomt, så de er en reel velsignelse for dem, der gerne lyse farver i en have landskab. Den blomstrende periode er ledsaget af en lille pauser, så gartnere at nyde pragt af buskene i hele sæsonen.

Det er nødvendigt at understrege den udsøgte duft af roser. Han er meget stærk, med blomster og frugtagtige noter, et par vender moskus - et stof, der er værdsat af parfumer. Og at føle det, behøver ikke at bøje sig ned til blomsterne, moskus rose (foto kan du se nedenfor), selv alene, er i stand til at fylde hele haven en storslået smag. De mest duftende sorter er "Cornelia", "Felicia", "dafnier".

Hvor bedre at plante buske?

Vi har allerede sagt, at for at nyde disse farver bedre på afstand, så de bør plantes i den sidste række i et blomsterbed. Sorter, der har en stærk aroma, er passende ved siden af havepavillon eller i de haven bænke. I forgrunden, kan blomsterbede dyrkes måske kun moskus rose sort "Ballerina".

Små blomster af denne plante danner en kugleformet busk. Musk roser ser godt ud med andre sorter af roser, for eksempel med te, samt ornamentale græsser. Klatring sorter bedst plantet i nærheden af klematis, sammen skaber de en smuk visuel billedsprog.

Musk Rose Care

Ifølge de fleste gartnere nødt til at dyrke disse planter i deres marker, deres fordele er nemme dyrkning og vedligeholdelse. En sådan steg veltolereret skygge, ikke er i stand til at vokse ved meget rige jord. Mens mange avlere har bemærket, at disse roser er lydhøre over for pleje. Hovedreglen er at huske alle, der kommer til at dyrke disse duftende blomster, det er rækkefølgen af trimning. Disse planter kun fjerne døde og syge skud.

I vinteren roser bøjer. Gør det nemt, fordi skuddene er meget fleksible. Til avl moskus roser behøver ikke vaccinen, de er godt formeres ved stiklinger. Disse roser er meget hårdføre, og hvis du ønsker at dyrke en rosenhave på sitet, så start med de bedste sorter af moskus. Nedenfor præsenterer vi de mest populære.

balerina

Buske af denne sort spredning og busket, nåede en højde på en meter. Bladene er blanke, læderagtige. Spikes med et rødligt skær. Buds let langstrakt og pegede på toppen. Blomsterne er små (ikke mere end fire centimeter i diameter), duftende, malet i svagt lyserøde, indsamlet i store blomsterstande (op til 100 knopper).

Sorten har lange og rigelige blomstring. Med skæremetoderne blomstrer igen.

Schwerin

Sorten har kraftig og spredning busk med store blanke blade og tæt. Blomster halvfyldte, mellemstore (op til fem centimeter). De er malet i rige kirsebærrød farve, og samles i små blomsterstande (op til otte blomster). Knopperne er spidse i enderne, aflange.

robin Hood

En meget prangende plante med Crimson blomster. Den vokser op til seks meter i højden. Bredde - omkring et hundrede og tyve centimeter bredere prøver er meget sjældnere. Sorten er modstandsdygtige over for sygdomme. Selvom blomsterne af denne art er ret små, kan de nemt kompensere for denne "mangel" i de store blomstrende racemes hele sæsonen.

Blomsterne kan være af to typer: semi-double og nemahrovye. De er alle malet kirsebær eller hindbær toner, med en hvid center og en masse hvide "striber" på kronbladene. midten af blomsten er dekoreret med en masse guld støvdragere, der ret hurtigt blive brune. Børst tyk, ofte minder om store blodrød bolde. Bladene er mørkegrønne farve. Silnorosly klasse, modstandsdygtige over for sygdomme.

Cornelia

Anlæg med sarte lyserøde-abrikos blomster. Den busk vokser op til et hundrede og tres centimeter og en bredde på mere end halvanden meter. Små semi-dobbelte blomster er forbavsende enorm mængde. De blomstrer fra knopper koral-rød.

Bagsiden af kronbladene er laksefarvet farve. Denne sort adskiller sig fra andre bølgede kronblade. Farven er normalt brænde meget varmt vejr. Blomster danner store pensel. I den første flor til fem og tyve stykker, i efteråret deres antal næsten fordoblet. Bladene er mørkegrønne, blanke. Optager glatte, næsten ingen torne.

Rosa Felicia

Denne sort er kendt for sine laks-pink blomster. Højden af bøsningen når et hundrede og tres centimeter, bredde - omkring et hundrede og firs centimeter. Sorten er modstandsdygtige over for sygdomme. Mange avlere mener, at det er en af de bedste hybrid moskus roser. Han har de største blomster, den smukkeste farve og meget lang blomstringsperiode.

Blomsterne er dobbelte, lange kronblade, lyserød med abrikos nuance af bagsiden og fløde baser. Blomsterne er produceret i racemes af store størrelser (op til femten stykker). I efteråret pensel bliver større, øge deres antal (op til halvtreds stykker). Bush snarere sprudlende, men det kræver kun minimal beskæring, især i de tidlige år. Blade store, mørkegrønne, skinnende, store pigge.

Moskus Rose: anmeldelser af ejerne

At dømme efter de anmeldelser af gartnere, bliver moskus roser for mange af dem en reel opdagelse. De er meget tilfredse med deres køb. Buske er meget malerisk, ikke kræver kompleks pleje.

Mange beundrer den udsøgte duft af blomster og blomstring i hele sæsonen. Erfarne avlere mener, at moskus hybrider er ideel til folk, der lige er begyndt at vokse roser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.