ModeGaver

Hvordan til at pakke en gave - et vigtigt emne.

Alle elsker at modtage gaver, men at give dem er mere behageligt. Dejlig forfængelighed i at vælge overraskelse ofte bruger os med hovedet. Sådan vælger du den rigtige gave? For at gøre dette, at en lille smule kender den person, en smag, ting betød. Men når vi endelig besluttet på hvad at donere, er der en anden vigtig spørgsmål: "Hvordan til at pakke en gave?" Efter alt, emballering - den pågældende person en gave. At det er muligt at udtrykke deres følelser, til at formidle følelser, der ikke kan sætte ord på, for at udtrykke deres individualitet. Nogle gange selv de mest almindelige gave, udelukkende pakket, bliver den dyreste og mindeværdig.

Når du vælger en pakke hver detalje er vigtig, hvordan man kan pakke en gave: materiale, farve, lejlighed og, selvfølgelig, dekoration. Som mødre kan bruges som papir og klæde. Hvis gaven er af rektangulær form, er det bedre at bruge lyse emballage. Snart vil du spekulerer på - hvordan man wrap en gave? Bare forsigtigt pak det og dekorere en bred vifte af dekorative elementer. Det er også muligt at anvende en metalliseret film med et holografisk mønster eller nacreous papir, som ser særligt festligt. Tissue - er plys, hør, chiffon eller endda Jute. Det er bedst til genstande af kompleks form. Bedste dekoration stof emballage er rhinestones, perler eller perler.

Kombinationen af farver af emballagematerialet har også en meget væsentlig rolle. For eksempel: Hvid kan kombineres med alle farver, men gul - blå, lilla og brun. Rød går godt med hvid, pink, grå, gul, guld og sølv. Orange emballage symboliserer glæde. Det er bedre at kombinere med blå, grøn, rød, lilla.

En lejlighed til en gave er også en afgørende faktor i at vælge en pakke. For eksempel, et bryllup er bedst at bruge hvid, beige eller lyseblå. I påsken - gul, men på Valentinsdag - en lys pink eller rød. Det nye år har også sin egen farve - en hvid, rød eller guld.

Glem ikke, at for mænds gaver pakke bør ikke have en masse buer og bånd. Det skal være pæn og uden de lyse farver papir. For kvinder, tværtimod er overraskelser pakket i farverige papir. Der kan bruges som dekorationer og blomster, sløjfer, bånd. Det vigtigste er at matche den karakter af kvinden eller pige, alder og anledning til en behagelig overraskelse. For børn skal emballagen være lyse, farverige og sjove. Du kan skære din mund, øjne, næse, og gøre din applikation udformet karakter. Meget festlig ville se ud, hvis en gave at vedhæfte balloner. Dette er især behage kid. Corporate samme køb er normalt pakket ind i papirposer med firmaets logo. De kan bestilles i print produktion.

Anvendes som udsmykning kan være buer, bånd, stearinlys, skaller mv Men for nylig er det blevet moderne at bruge levende smykker. Det kan være en lille buketter af friske blomster eller tørrede planter.
Det er også nyt, er emballagen med personlig broderi. Bare markere feltet for den ønskede størrelse og form, farve, materiale og indskriften, som vil blive udført eller blot broderet med rhinsten på låget af kassen.

Hvordan til at pakke en gave:
1. Du skal bruge: indpakningspapir grøn farve, grøn bred bånd, lyserøde bånd farver, dekorative tråd, roset, dobbeltklæbende tape og lim (særlige stof eller universel). Skær det nødvendige antal indpakningspapir, klistret over sin kant to-vejs tape. Så wraps forsigtigt kassen og foldes flapperne. Ved anvendelse af samme dobbeltsidede tape lim bredt bånd til kassen, og smalle - på tværs af brede. Pink bånd er fastgjort til den brede grønne. Dernæst vender vi os fra den dekorative bånd i form af otte eller lim det. Skær et lille stykke fra den smalle grønne bånd og pak det i en løkke. Vi fastgør den med klæbestof. Lim vores dekorative rosetter og indpakning klar!

2. Hvis du ønsker at pakke skrøbelige genstande, er det bedst at bruge kassen. De kommer i forskellige størrelser, former og farver. Men du kan bruge din eksisterende kasse. Bare pak det lyse indpakningspapir, dekorere med bånd og sløjfer, kan du lave en inskription eller forårsage billede.

3. Du kan blot dekorere en kasse med multi-farvede malinger, indsætte over stjerner, blomster, hjerter mv Bare brug din fantasi og følelser, som du vil overføre. Det kan vikle ledningen kvaster i enderne.

4. Som udsmykningen kan bruge gips bandage, som sælges på et apotek. Til dette formål er tapen afbrød ønskede længde, gennemvædet i bassinet med varmt vand og binde en sløjfe. Glem ikke at pre-klistret farvet papir kasse.

Hvis du har forladt disse tips, vil du vide præcis, hvordan at pakke en gave.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.