Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrifter Madlavning Sterlets

Sturgeon hører til familien af stør. Fisken var meget glad for den russiske zar Ivan Grozny, og Peter jeg ønskede at se det på bordet hver dag, så anses for at være den kongelige stør fisk.

Selvom starlet kaldet røde fisk, kød, hun er hvid. Smagen minder om kalvekød, og har næsten ingen knogler. Kødet, især i læggen af fisken indeholdt meget nyttigt for humane fedtsyrer, reducerer nervecellerne og forhindre fremkomsten af kræft.

Der er forskellige opskrifter på sterlet: det kan koges, dampes, stege og gryderet, bage, røg og gøre sky. Sommetider sterlets tilføje vin eller champagne.

Skålen viste sig lækker, skal du vælge den rigtige fisk. Check, frisk fisk eller ikke kan være en enkel måde - at sætte det i hånden og se det hængende med sine hænder eller ikke.

Vi tilbyder dig opskrifter sterlet. Her for eksempel stør bagt i havsalt. Du skal bruge følgende komponenter:

* Sturgeon 2 kg
Havsalt store 3,5 kg
Havsalt lavvandede 1 kg
* Sennep (frø) 100 gr
* Olivenolie 1 spsk
* Hvidt peber pulver, salt

Før du tilbereder stør, er det nødvendigt at afrime, fjerne gæller, indvolde og ren, og derefter skylles, fjern rygfinnen og vizigu, koble den rundt gaflen af halen. Fisken tørres med et håndklæde og skrubbes inde salt og hvid peber. Koppen hældes havsalt, sennep og hæld alt vandet glas. Blandingen blev spredt på en bageplade og sætte det på fisken maven ned.

Olivenolie er nødvendigt at smøre fisken bagsiden og siderne, og derefter forsigtigt trykke hænder, drys med resterende blanding starlet. Bagning fisk placeret i en forvarmet til to hundrede grader ovn og bage.

Fremstilling af sterlet i ovnen tager omkring en halv time. Forbered fisk fjernes fra ovnen og fjerne huden. Hvis saltet af pletter, den resulterende skorpen er nødvendigt at bryde ved at slå den med en hammer. Før servering stør dekoreret med grønne og cherrytomater.

Fisk kan bages i ovnen i pergamentpapir - det vil ikke lække saft, og fisk får meget saftigt og appetitvækkende. Denne opskrift er meget enkel sterlet. Vi er nødt til at tage fisk, peber det og sætte det på et ark pergament. Fra top til at sætte basilikum eller persille og et par ærter allehånde. Derefter fisken er indpakket og anbringes i en forvarmet ovn ved 180 ° C Efter 45 minutters kogning i ovnen sterlet fisk vil blive afsluttet og klar til at blive serveret, vanding det med citronsaft på toppen. Du kan dekorere det med citronskiver.

Opskrifter af sterlet på nettet er ikke alt for kompliceret. Her er en af dem.

* fisk 1 kg
* Smør 100g
* Rasp
* Lemon 1 stk
* Mayonnaise og tomatsauce 250g
* Salt, peber

Renset fisk i portioner, er det nødvendigt at fjerne fugt klud og gnide på alle sider med salt og peber, pensles med smør og roll i rasp. Fisken kan være stegt ligesom dele eller hele kroppe. For at gøre dette, er du nødt til at fjerne de fisk finner og flade uden at adskille de to halvdele fra hinanden. Efter denne starlet er for tør klud, salt og peber, dryp med smør og roll i rasp og derefter sat på stativet og sted i forvarmet slagtekyllinger. Servér færdige fisk og chips kan være dekoreret med skiver af citron.

Der er naturligvis meget komplekse opskrifter på stør, for eksempel stege grøntsager og at proppe dem fisk, vekslende med lag af ost og rejer eller tilberede stør under champagne sauce. Alligevel er der ikke noget som en grill eller kul, og for den renset nok drys med citronsaft, smag til med krydderier og salt smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.