Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad marineret kornel?

Kornel - en meget nyttig bær, der er kendt langt ud over grænserne i vores stat. Den indeholder en masse næringsstoffer, deltage aktivt i de fleste af de processer, der forekommer i den menneskelige krop. Den er rig på fruktose, glukose, æblesyre, citronsyre og ravsyre. Fra frugten af denne plante kogte marmelade, slik, frugtdrikke og marmelade. Men især populære syltede kornel, opskriften, som du vil lære af artiklen.

Mulighed ét: ingredienslisten

For at forberede denne parabol du skal passe på, at alle de nødvendige komponenter er til stede i dit køkken. For at have vist sig lækker marineret kornel, skal du bruge:

  • En kilo modne kødfulde frugter.
  • Fire spiseskefulde sukker.
  • Halv kop renset drikkevand.
  • To spiseskefulde af eddike.

Desuden er det nødvendigt at ovenstående liste over produkter, til at genopbygge laurbærblad, fem ærter allehånde og fed opløbet tre.

sekvens af handlinger

For at få en virkelig velsmagende og sund kornel marineret, skal klart overholde alle anbefalingerne og for at opretholde disse proportioner.

Først og fremmest bør vi tage den vigtigste ingrediens. Frugterne af Cornus renset haler og vaskes grundigt i koldt rindende vand. Når bærrene er klar, kan du tage dig tid til marinaden. For at gøre dette i en ren beholder hældes vand, tilsæt eddike og sukker og sat på komfuret. Indholdet af gryden bringes i kog.

Under udarbejdelsen af marinaden, kan du gøre krukker. De satte en laurbærblad, ært allehånde og nelliker. Derefter fyldes beholderen med forberedte og hældes bær marinade. Banker er sendt til en tyve minutters sterilisering og kast.

Det skal bemærkes, at kornel, marineret i denne opskrift kan opbevares længe nok. Men han ikke mister sin smag og gavnlige egenskaber.

Den anden opskrift

Frugt, kogt i denne opskrift, har en unik rig smag. For at have vendt en rigtig kornel, marinerede oliven under, skal du sørge for, på forhånd, at du har alle ingredienserne til din rådighed. I dit køkken, med undtagelse af druerne skal være:

  • Sukker.
  • Tre-procent eddike.
  • Salt.

Til din kornel, marinerede oliven under, med udpræget aroma, er det nødvendigt at købe en ekstra krydderier. Det er bedst egnet til dette formål laurbærblad, nelliker og estragon.

Beskrivelse af fremgangsmåden

Det skal bemærkes, at for udarbejdelsen af snacks på denne opskrift, er det ønskeligt at vælge allerede rødmede, men ikke haft tid til fuldt ud at modnes frugt. I så fald har du en lækker marineret kornel, ligesom oliven.

Forudvaskede og skrællede haler bær blev placeret i en potte fyldt med kogende vand og efterladt i et par minutter. Efter dette tidsrum let kogte frugter kaster i et dørslag til dem med glas overskydende væske.

Til fremstilling af marinaden i en ren beholder hældes fem briller tre procent eddike. Der sendes også en spiseskefuld salt og en teskefuld sukker. Den resulterende blanding blev spredt Kornel og kokken det for en halv time.

Tredive minutter senere væsken hældes i en anden skål og bær er lagt ud på en forberedte glas. frugter hæld Således laurbærblad, nellike og estragon. Derefter hældes den afkølede marinade banker, deres låg forsegles og sendes til opbevaring på et køligt sted.

Kornel, syltede pærer og blommer

For at gøre denne usædvanlige parabol skal du bruge en liter eddike, et kilo sukker og to liter renset drikkevand. Alle frugter og bær er en god vask, og derefter renset fra frøene. Hvis pæren er for stor, skær dem i halve. Lille nok frugt tilbage i hele formen.

Ifølge formuleringen forholdet kornel, bør pærer og blommer være 2: 3: 3. Frugter er meget omhyggeligt fordelt over de forberedte glas og hæld marinaden, for hvilket første koge vand med sukker, hæld derefter eddike i det.

Derefter kornel, syltede med pærer og blommer, sendt til ti minutters sterilisering og forseglet låg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.