RelationerBrud af relationer

Hvordan til at dumpe pigen enkelt og fint. eksempler sætninger

Måske hver mand opleves, når spurgte sig selv: "Hvordan til at dumpe pigen?" Det er ikke meget, folk var et nært forhold eller hun kun beregnet til at tage afgørende skridt. Det vigtige er, hvordan man gør det, for at undgå det. Lad os undersøge de forskellige måder at sige "nej".

Når det kommer til at dumpe pigen?

Faktisk, hvis deres detaljer som du vil, men hvis du nærmer dig til klassificeringen af de mest almindeligt, opnår man to muligheder:

 • forhold var, men opbrugt;
 • hun virkelig ønsker at, og den fyr brænder ikke ønske.

Rapport punkt i projektet "Break" er defineret. Efterfulgt af alle de specifikke forhold. Dette påvirker valget af en metode til indflydelse på pigen. At kende hendes karakter, tilbøjeligheder, smag, præferencer, er det lettere at vælge den metode, der er rigtigt for hende. Det lyder som en reklame, og hvad man skal gøre, hvis det er så. Er du stadig bekymret over spørgsmålet om, hvordan at dumpe pigen? Så vender vi os til de metoder.

Bløde måder at afbryde forbindelserne

Første liste og derefter forklare:

 • fuldstændig stoppe ringer;
 • Da hun kalder, den fyr siger, "Jeg har travlt, ringe tilbage senere";
 • neutral kommunikation uden nogen tvetydighed: seksuelle vittigheder eller hentydninger;
 • indføre en ven.

Nu afslører essensen af hver metode.

Den første metode til at praktisere bogen heltinde Amélie Nothomb "Tokyos Bride". Vi vil ikke illustrere det på eksemplet med romanen, for ikke at ødelægge de fremtidige læsere fornøjelsen af læsning. Af den måde, gutter, også vil drage fordel af denne bog, vil de være i stand til at lære noget interessant om psykologi af emanciperede kvinder. Fremgangsmåden. Dens essens er, at folk bare holde op med at kalde sig, mens han godt kan besvare telefonen den anden side. Før eller senere, ensrettet trafik vil genere.

Den anden metode er lidt besværlige først, men de er de samme i forhold til løftet. Meddelelser til den anden side: "Jeg har ikke brug"

Neutral kommunikation er også universel: velegnet til de tilfælde, hvor det er nødvendigt for at forhindre uønsket forhold, og i tilfælde, hvor det er nødvendigt at slippe af med de historier, er udtømt. Typisk omfatter fremgangsmåden sætningen: "Lad os være venner" "Lad os være venner" eller Piger sådanne ting kender, de praktiserer med deres succes.

På blød metode "til at møde andre" kan argumentere, men nogle gange virker det. For eksempel, en pige forelsket mand, men han er ikke hendes gengælde, men han har en ensom ven. Hvorfor ikke indføre disse to, hvis du virkelig en mand spørger sig selv: "Hvor otshit Woman" I dette tilfælde, alle midler er gode.

Fremgangsmåder til "gennemsnitsvægt"

I menneskeliv der er kræfter, hvormed det er svært at argumentere, er det næsten umuligt. Appel til dem gør ondt, men ikke meget, bare fordi de er dødelige. Så hjælpe en mand følgende sætninger:

 • "Jeg elsker dig ikke";
 • "Du kan ikke lide mig";
 • "Jeg elsker en anden."

Da begær ikke kan blive hjulpet, fordi i kortene. Du kan naturligvis blive krænket af sådan en dom med hensyn til hans person, men det er uproduktive. Disse sætninger har en positiv side - sikkerhed. Med sympati (og i endnu højere grad med kærlighed) intet du kan gøre, kan du ikke elske med magt. Faktisk er nogle mennesker prøver og prøver, men et godt resultat denne opførsel er ikke lovende. Så der er svar på spørgsmålet om, hvordan man dumpe pigen, er disse sætninger godt kendt af alle, bruge.

uhøflighed

Hvis vi ikke hjælper nogen af ovenstående foreslås, kurset er "tungt artilleri." Det kaldes det, fordi de er i stand til at generere udtryk for pigen en masse komplekser. Overvej sætningen:

 • "Du er ikke god for mig!"
 • "Jeg vil ikke have dig!"
 • "Du kan ikke være kærlighed!"

Hvorfor siger så uforskammet? Fordi der er en fyr går udelukkende på identiteten af pigen, og "bader hende med komplimenter." Lad os sammenligne de to sætninger: "Du kan ikke lide dig" og "Jeg vil ikke have dig." Smag - dannelse af tilfældig og afhænger af smag og situationsfornemmelse faktorer. Når de siger manden: "Du kan ikke lide os!" Han tænker: "Nå, nogle gange, folk er forskellige." Når en mand siger, at han ikke ønsker en kvinde, betyder det, at det har nogle grundlæggende fejl, som ikke tillader det at ønske. Resten af sætningen og ikke ønsker at analysere, hvordan de er grimme og grimme. Men hvis man ser, præsenteret, sætninger er ikke meget anderledes i sin essens, men en appel til den fysiske manglende evne nogen til at elske - er uhøflighed. Selv når de siger: "Jeg elsker dig ikke" - det gør ikke ondt så meget. Vi skal huske ordet - en stormagt. Det skal håndteres med forsigtighed, og at skåne andres følelser som muligt.

Typer af kvinder og den rigtige måde at undslippe

For at besvare spørgsmålet om, hvordan at dumpe pigen, du har brug for at forstå, med hvem en mand skal gøre. Der er tre typer af kvinder:

 • klog;
 • ikke meget smart;
 • dum.

Clever foretrække at få at vide med det samme om, hvad er oddsene. Efter alt, med ordene fra Henk Mudi: "Kvinden i de første fem minutter efter mødet ved hvad han vil fra en mand." Tro mig, en mand med den samme historie. I dette tilfælde kan du anvende metoder til "moderat sværhedsgrad", de, tværtimod, vil være den mest korrekte og let, ingen kommer til skade mere end normalt.

Og hvis du mødte et par, der i første omgang var venner så blev kærester, så er det ikke i det faktum, at de har en følelse af lange modnet, og at, som det hedder i La Rochefoucauld: "En kærlighed, og den anden lader sig elske" Denne slags forhold som et spil poker, deres vigtigste princip - som vil ændre hans sind, overmande. Eller måske alt er lettere: enkelt, disse mennesker søgte-søgte og fandt ingen, og havde en ven er der altid. Som regel er det en meget stærkt forhold.

Med uintelligent hårdere. Disse fremgangsmåder kan anvendes fra blød til medium. Selvom graden af dumhed er forskellige, så kan du ikke udelukke sig selv fra "tungt artilleri." Men lad os håbe på det bedste.

Men der er piger, der er enten meget sulten efter kærlighed, og et ønske tilsløret deres øjne, eller de er hårdt mangler intellektuel evne til at forstå hvad manden - ikke helten i romanen. Med dem, alle midler er gode, ellers for deres ked kan være et helt liv til at betale. Historien kender tilfælde.

"Love - de gyldne trappe uden gelænder"

Selvfølgelig, jeg ønsker at være venlig og blid person og endda ønskeligt, at det var klart fra første gang. Men livet - det er ikke et eventyr, det gør ondt. Kærlighed, ligesom livet, er forskelligartet. Kendt sætning, stillet i titlen, kan alle tolke på deres egen måde, men det vigtige ene visdom, hvori den konkluderede: følelser - det er ikke noget, der er garanteret, og faldet fra stigen til enhver tid. Ingen grund til at spørge os selv: "Hvordan man kan stoppe en pige, der elsker dig" Parting - er en del af lektionen, der lærer os eksistens. Forestil dig en person, der ikke ved, hvordan at give slip. Separeret, foruden smerte, konkluderede værdifulde erfaringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.