BilerLastbiler

Foraksel MTZ-82: skema, enhed og reparation (foto)

Forakslen på traktoren MTZ-82 er fremstillet med et drivgear. Modellen har pakninger og metalstop. De fleste eksperter mener, at enheden har stærke stativer. Modifikationshjulene er af en geartype. For at forstå broen i detaljer, er det nødvendigt at overveje apparatets ordning.

Broens ordning

MTZ-82 foraksel (ordningen er vist nedenfor) indeholder en flange mekanisme samt et bur. Bredden af den forreste søjle er 2,2 meter. Ormenheden bruges med et låg. Pads i enheden bruges med manchet. Bredden på racket er 2,4 cm. Gearet på modellen er monteret på pakningerne. Spændeplatinet med reducer er lavet udelukkende af messing. I alt to kopper monteres på MTZ-82 (foraksel). Enhedskredsløbet indbefatter endvidere en friktionsblok. Det omfatter en pause, såvel som en vægt.

Bridge reducer

Gearkassen på forakslen MTZ-82 består af et sæt disketter. Modifikationens krop er af cylindrisk type. I den centrale del af enheden er der en konisk plade, som lukker på akslen. Hvis vi overvejer enheden på forakslen MTZ-82, bruges pusten med en adapter. Klemmen til modellen vælges med en lille diameter. Direkt er pakningen placeret i midten af reduceren. Eksperter siger, at lejer anvendes fra nedre og øvre sider af kroppen.

Åndedrætsværktøj

Pusten på MTZ-82 (forreste drivaksel) er monteret med et langt rør, som lukker under reduceren. Brillerne i enheden er under lejer. Eksperter siger, at pusten kan klare tunge belastninger. Hvis du demonterer forakslen MTZ-82, er flangen placeret fra forsiden. Mekanikens holder er anbragt med et lille stop.

I alt anvendes tre diske i pusten. Det afgørende øjeblik fra akslen går til regulatoren. Kroppen ved pusten er godt beskyttet. Periodisk behøver delen smøring. Det er også værd at bemærke, at podcastene under diske er monteret på en riflet type. Den øverste del af pusten bruger brede klemmer, som er fastgjort på skruerne. Røret fra modifikationen afgår fra en diameter på 3,5 cm. Manchetterne til udluftningen matches med adaptere. De er monteret på specielle gummi puder.

Vertikal aksel drift

Den forreste aksels lodrette aksel er ansvarlig for gearets omdrejninger. Akselet er fastgjort direkte til gearkassen. Eksperter siger, at modellen er i stand til at opretholde høje omdrejninger. Modifikationsflangen anvendes med en justeringsadapter. I den nederste del er skaftets tykkelse 4,5 cm. Glaset er valgt med en lille diameter. Øverst på modifikationen er en patch. Der er ingen tætning under akslen.

For at dreje akslen af sig selv, bruges nøglen til skruerne. Håndsættet på enheden er manuelt skruet ned. For at fjerne akslen må gearkassen ikke fjernes. Når du inspicerer delen, skal du først undersøge forakslen. Når detekteres revner på kroppen, skal delen fjernes. I dette tilfælde smøres gearet med motorolie. Det er også værd at bemærke, at flangen skal rengøres omhyggeligt. Stædige ruller i mekanismen kræver en periodisk gennemgang.

Interaktion af flanger

Flanger på forakslen bevæger sig, når akslen roterer. Mellem dem interagerer de via adaptere. Briller i dette tilfælde er ikke involveret i arbejdet. Differentialet anvendes gennem type. I den øvre del af flangerne er der specielle svingninger. Tætninger på flangerne er ikke af stor diameter. Stopperne på forsiden (forstærket) af MTZ-82 er placeret 2,2 cm brede. For at inspicere flangerne fjernes et glas med stivere.

Under reparation af forakslen MTZ-82 afbrydes diskene sidst. Manchetterne til demontering af flanger behøver ikke berøres. Justeringsringe afbrydes manuelt. Adapterens forside er snoet med en nøgle. Så er det nødvendigt at løsne stop. For at gøre dette klemmes kanten af delen af en hammer. Efter inspektion af flangen smøres pladerne og sættes på deres oprindelige sted.

Orm mekanisme

Worm gearet på forakslen MTZ-82 er forsynet med en forbindelsesstang. I dette tilfælde anvendes tre gear, som lukker på stop. Regulatoren er monteret på forakslen MTZ-82 med en friktionsmekanisme. Foran ormen gear er en lille mønt. Der er ingen puder i dette tilfælde. På bagsiden af delen er en stor møtrik. Under den er der en ring. Dækslet i enheden er fastgjort til klipset.

Pusten er placeret i den centrale del af ormen mekanismen. Når denne enhed bryder ned, drejer låsen først. Brug nøglen til at fjerne møtrikken. Manchet i dette tilfælde er ikke nødvendigt. Regulatoren er let afbrudt manuelt. Når ringen er lukket, skubbes det nederste stop. Du kan gøre det med en konventionel hammer. Når forseglingen er slidt, skrues stativet af. Fyldningsmekanismen skal også kontrolleres. Hvis sagen er beskadiget, er koppen tjekket. Hvis revner er synlige på pivoten, skal de smøres med motorolie. Eksperter siger at manchetten skal ændres hvert andet år. Pads er meget billige.

Fyldning af indehaveren

Fastgørelse af klipset udføres efter fjernelse af ormmekanismen. For at gøre alt rigtigt er det første nødvendige værktøj tilberedt først. Det skal også bemærkes, at tasterne skal have forskellige størrelser. Skruer på forakslen MTZ-82 er viklet med ringe og uden dem. I dette tilfælde gennemblider sælerne med en skarp genstand.

Pakninger findes kun i bunden af ormen. For at komme til buret er vægten fjernet fra gearkassen. Samtidig skal manchetten holdes meget omhyggeligt. Hvis der opdages en lækage, udskiftes delen. Efter fjernelse af stopet løsnes broens klemmøtrik. Derefter forbliver det kun at frakoble det drevne gear. Du behøver ikke at røre diskerne på broen for at hænge klipene.

Hvordan passer pressen på patronen?

For at holde klipene, bruges tasterne, og en ekstra hammer er påkrævet. Før arbejdet påbegyndes kontrolleres tilstanden på snekkegearet, som er monteret på forakslen MTZ-82. Dækslet skal passe tæt mod modifikationens krop. Regulatoren skal i dette tilfælde ikke berøres. Efter at dækslet er taget af, er stopet afbrudt. Hvis klemmen er stærkt fastspændt, drejes skruen med uret. I dette tilfælde kan foringen ikke klemmes stærkt. Hvis flangen begynder at synke under drift, betyder det at du skal kontrollere rullemekanismen. I nogle tilfælde ligger problemet i diskene. I denne situation skrues beskyttelsesmuffen ud. Dernæst er det fortsat at kontrollere tilstanden af trykringen og dens klemme. I slutningen af arbejdet smøres alt med motorolie.

Fjernelse af et hjul fra en reducer

Hjulet fra gearkassen kan fjernes ret hurtigt. Det er imidlertid problematisk at klare denne opgave. Ved reparation af foraksel MTZ-82 anbefales det at inspicere gearkassehuset. Derefter fjernes låget, som er fastgjort på to stop. Den centrale skrue er afbrudt sidst.

Det skal også bemærkes, at beklædningen under låget er vigtigt at rengøre grundigt. Til dette formål er benzin egnet. Rektorens hjul ligger bag regulatoren. For at komme til det, fjernes to skruer. Langtidsstop af broen behøver ikke røres. Hjulene i enheden forbliver på en møtrik, som er snoet af en nøgle.

Hvordan fjerner jeg gearkassedækslet?

Afdækningsdækslet fjernes ved hjælp af en nøgle til 8. Eksperter siger, at foringen i enheden ofte tørrer. Klemmerne er meget tætte. I dette tilfælde er afskærmning af dækslet problematisk. I denne situation anbefales enheden straks at trykke på. Til dette bruges en lille hammer. Knock på kanterne af dækslet. Derefter skrues skruerne skiftevis af begge sider. Under dette er det vigtigt ikke at beskadige foringen, der er i gearkassen.

Apparatets slaveudstyr

Modifikationsdrevne gear er fastgjort til akslen. Der er to puder i bunden. Eksperter siger, at de skal ændres hvert tredje år. Stoppene i nærheden af gearene ligger i en stor afstand. Hvis tandhjulet er slået over, skal det centreres med skruen, som er placeret bag adapteren. For at flytte delen tættere på midten drejes nøglen med uret. Sommetider ligger problemet i klemmen. For at inspicere det fjernes en beskyttelsesplade. Dernæst skal du skrue af stativet. Broens centrale aksel fjernes ikke.

Manchet på broen

Mansjetten beholder ormmekanismen. På MTZ-82 (forreste drivaksel) er den fastgjort med to stop. Nogle gange skal enheden udskifte. Til dette formål fjernes rullerne og det drevne gear inspiceres. Efter justering af delen er det nødvendigt at begynde at undersøge brillerne. Det skal også huskes, at sæler har brug for periodisk udskiftning. Broens låg skal forsigtigt spændes.

Afbrydelse af brillerne

For at afbryde brillerne kræves kun en nøgle. I dette tilfælde ændres padsene fra første stop, først og fremmest. Det skal også huskes, at brillerne kun afbrydes efter flangen. I dette tilfælde skal du ikke røre ved kardan. Sidestopene skal være i lukket position. En nøgle er erstattet af dette. Så skal du fjerne de to skruer. Brillerne på denne bro er foret. Eksperter siger, at de slides hurtigt ud.

Hvis problemet er i adaptere, skal du helt afbryde reduceren. Det skal også bemærkes, at røret fjernes efter adapteren. De forreste stop af modifikationen er knyttet til specielle klip. Manchetten er placeret i broens nederste del. For at komme til brillerne behøver du ikke røre diske. Men når broen er inspiceret generelt, kobler de også af.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.