Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Literacy kampagne: hvor meget tid til at lave mad svampe

Tilberedningstid afhænger af svampe af arten. Nogle af dem har brug for en time eller to og derefter i ilden, så de bliver egnet til mad, og nogle helt og fem til ti minutter. Hvordan at undgå fejl? Vores artikel vil fortælle dig, hvor meget tid til at lave mad svampe.

oversigt

Svampe - et meget nyttigt og nærende fødevarer. De er rige på sporstoffer, har en unik smag og er ideelle at bruge som en simpel form eller som et supplement i salater, sammensurium, og så videre. Til svampe kan du trygt inkludere i opskrifter eller spises, skal de renses for bakterier. Og den bedste måde at opnå dette - det er at gælde for dem den termiske behandling, dvs. kog. Dette er især vigtigt for de svampe, som har status som "betinget spiselige" (vilde svampe i efteråret, volnushki pink, morels, svampe sort), som det var i starten på grund af deres smag egenskaber er uegnede til føde.

Hvor lang tid at tilberede svampe: rørhatte, rørhatte, kantareller

Små svampe med brun hat koge efter kogning i omkring tyve minutter. Før du lægger smør svampe i gryden, skal du trimme stilken og fjern fra toppen af filmen. Boletus svampe er temmelig store. Før tilberedning bør vaskes grundigt hætter og stilke, som skal skæres efter fjernelse af rørformede del. Efter kogning bliver vandet drænet fra panden, fylde nye, salt og kogt halvtreds minutter. Kantarel tilberedningstiden - omkring tyve minutter. Hvis du ønsker en mere blid og mild smag, derefter suge dem i mælk i cirka en time før varmebehandlingen. Under tilberedningen, kantareller og brun cap rørhatte meget vigtigt regelmæssigt fjerne skummet, som dannes på overfladen af vandet.

Hvor længe at tilberede svampe: svampe, svampe, asp

Svampe, besætter andet sted i sin næringsværdi og alsidighed, koge omkring 25 minutter. Vand fra asp svampe, så snart det koger, skal du sørge for at dræne. Den indeholder alle de skadelige stoffer, der tidligere er fundet i svampe. Svampe va ryatsya ikke mere end fyrre minutter. Når vandet kommer i kog i en gryde, er det nødvendigt at dræne og tilføje frisk, ikke at forglemme dets salt. Hvid svamp tilhører kategorien "ædle". Før madlavning det skal vaskes grundigt, fjern den nederste del af benene og slippe af med alle beskadigede områder. Kog svampene kan være omkring 6:55 minutter. Yderligere deres forberedelse indebærer stegning i 40 minutter eller quenching.

Hvor lang tid at tilberede svampe: w ampinony

Kog svampene har brug for en rekord kort tid - kun fem minutter. Hvis du overdrive dem, begynder de at miste deres smag. Efter madlavning, kan de yderligere stegt eller serveret.

Hvor lang tid at tilberede svampe?

Og lad os nu snakke om, hvor meget du har brug for at damp frosne og tørrede svampe. I det første tilfælde, de skal være præ-afrimning, fortrinsvis naturligt. Først da de sætter den koge i ca 20-30 minutter på lav varme. I det andet tilfælde svampe bør sættes i koldt vand for at suge dem, i tre og en halv til fire timer. Først da de kan sættes på bålet. Vand kan ikke ændres, ellers risikerer du at miste smagen.

I denne artikel, vi fortalte dig, hvor meget tid er nødvendig for at tilberede svampene. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.