SundhedPræparater

"Diafleks": brugsanvisning. Analog "Diafleksa"

NSAID, fremstillet i Rumænien, er en af de førende medicinske midler udpeget til behandling af sygdomme i bevægeapparatet. Også det har en udtalt anti-reumatiske effekt. Medicinske drug "Diafleks" vurderinger, som har både positive og negative, der er tildelt, navnlig i slidgigt. Denne sygdom påvirker leddene, hvilket resulterer i særdeles stærkt deforme og ændrede brusk, hvilket fører til smertefulde konsekvenser.

Tabletter "Diafleks" fremstilles i form af kapsler i en dosis af aktivt middel 50 mg diacerein. Den Apotek medicin er udelukkende udgivet af recept, som har en specifik virkning på den menneskelige krop og interagerer med andre lægemidler.

prispolitikken af lægemidlet til rådighed for gennemsnittet af befolkningen. Det er inkluderet i den stat Register af certificeret, det har parametre svarende til de standarder, og det officielle firmanavn "Diafleks". Analoger, hvis pris varierer bredt, har de samme aktive ingredienser og sammensætning.

Kvalitative og kvantitative egenskaber

Kapsel "Diafleks Rompharm" har en skal fremstillet af hård gelatine lysebrunt inden for hvilken indeholder partikler. Den kemiske sammensætning og vægtindhold:

  • jernoxid (III) - 2,2 mg;
  • titandioxid - 750 mcg;
  • gelatine -75 mg.

De aktive forbindelser og hjælpeudstyr forberedelse:

  • diacerein i en mængde på 50 mg;
  • magnesiumstearat - 12,5 mg;
  • lactosemonohydrat ~ 250 mg.

Farmakologiske virkninger

Selve som analog "Diafleksa" - injektion "Vipraksin" - protivodistroficheskoe og udøver antiinflammatoriske virkninger af bevægeapparatet af en person.

Den basiske forbindelse er reduceret til at metabolisere aktiv form, som er i stand til at undertrykke virkningen af inflammatoriske mediatorer, herunder interleukin-1 og -6, tumornekrosefaktor-alfa tumor. Effekt på kroppen begynder at manifestere efter at have taget stoffet i 2-4 uger. Med orale midler "Diafleks" Patienthistorier som fuldt ud bekræfter den terapeutiske virkning kræves af producenten, der er en anti-inflammatorisk og analgetisk virkning på sygdommens foci.

Kemisk kinetik af processerne

Fremstillingen er den samme som en analog "Diafleksa" - tabletter "Artra Chondroitin" - forholdsvis hurtigt absorberes af mave-tarmkanalen, ind i blodbanen. Vi modtager anbefalede medicin sammen med de vigtigste fødeindtag, i hvilket tilfælde absorption af et stof øges signifikant med ca. 25%. Når engangs maksimale koncentration af lægemidlet aktive stof hos mennesker er 3,15 mg / L. Ved konstant modtagelse akkumulering derfor diacerein indhold let forøget. Den højeste koncentration opnås efter 144 minutter.

Det aktive stof er fuldstændigt reduceret til rhein, der næsten udelukkende forbundet med underernæring. Desuden lægemidlet har evnen til at passere gennem placentabarrieren og ind i kredsløbssystemet i centralnervesystemet. Halveringstiden af rhein er 255 minutter. Udskilt stof udskilles med urinen som sulfat, glyukuranida smule i en umodificeret form.

Indikationer

Fremstillingen er ordineret til primær og sekundær slidgigt. It sygdomme, der påvirker væv i leddene hovedsageligt hos kvinder i overgangsalderen, samt hos personer over tres år. I nogle tilfælde, de komplekse forberedelser til osteoporose medicin har også en positiv effekt.

Implementering strategi af et medicinsk udstyr må nødvendigvis udvikle læge. Selvmedicinering er strengt forbudt. Den anbefaler nøje studere alle oplysninger om de "Diafleks" brugsanvisning forberedelse. Analoger kan have andre bivirkninger, detaljerne i indflydelse på den menneskelige krop og den anden effektiviteten af den aktive bestanddel i bekæmpelsen af sygdommen.

Spærring brug

Behandling med dette lægemiddel er kontraindiceret under graviditet og amning, da det aktive stof, for at overvinde placentabarrieren, har en skadelig virkning på fosteret i moderens mælk sammensætning negativt påvirker sundhed og udvikling af børn. Alle analoger af sådanne lægemidler er også forbudt i disse patienter. De aktive forbindelser indgår i deres sammensætning, er skadelige for spædbarnet legeme og kan ledsages af udviklingen af patologier under dannelsen af fosteret.

Begrænsninger og kontraindikationer

Analog "Diafleksa" - "Aktasulid" - tabletter er ikke indiceret til behandling af unge under atten år. Det er heller ikke anbefales at bruge lægemidlet i nærvær af individuelle intolerance af visse af dets komponenter. Hvis du har et syndrom med lille absorption af glucose og galactose og lactose mangel - lægemidlet du er strengt kontraindiceret.

bør administreres brugen af stoffer under streng kontrol og receptpligtige i nærvær af inflammation i mavetarmkanalen, nyre, eller leversvigt eller tarmobstruktion.

Dosering og behandlingsperiode

Optagelse drug "Diafleks Rompharm" anmeldelser, som siger, at i de første to uger af administration af lægemidlet er en acceleration af intestinal motilitet, anbefales det at starte med en kapsel om dagen efter den vigtigste måltid uden at bryde skallen af kapslen, og drikke masser af vand. Efter fire uger bør dosis øges to gange - morgen og aften derfor en dag at tage 2 kapsler, der er den totale mængde af aktivt middel 100 mg.

Resultatet af at anvende stoffet manifesteret efter en gennemsnitlig periode på fra to til fire uger. Generel naturligvis, som også omfatter andre analoger af dette stof spektrum bør ikke være mindre end fire måneder. Baseret på graden af effektiv bekæmpelse af sygdommen, kan lægen ordinere en længere periode med modtagelse.

Negative virkninger på kroppen

Hvor der blev observeret ved anvendelse lægemidlet efter omsætningen af mavetarmkanalen: smerter i underlivet, kvalme, opkastning, en lidelse af stolen. Allergiske manifestationer: urticaria, bronkiale spasmer, anafylaktisk shock symptomer på feber, ødem af slimhinden. Derudover kan der være en generel utilpashed, såvel som en ændring af den normale farve af urin til brun på grund af overtrædelse af syre-base balance. Det er alle de oplysninger, vi giver på "Diafleks" forberedelse instruktioner. Analoger narkotika kan have lignende og andre utilsigtede hændelser.

tilfælde af overdosering

Indspillede data om overskridelse anbefalede koncentrationer af lægemidlet. Hos patienter var der en generel forringelse af sundhed, træthed, fordøjelsesbesvær. Hvis du annullerer modtagelse, eller genoprettelse af den ønskede dosis symptomer sædvanligvis filmet. Mere alvorlige konsekvenser blev registreret, i modsætning til andre lægemidler mod osteoporose. Medicin, selv i tilfælde af en overdosis, ingen negativ virkning på kroppen, som ikke ville blive genoprettet.

Interaktion med andre medicinske midler

Antacida og enhver anti-diarré og forgiftninger med absorptionsegenskaber, reducere absorptionen af lægemidlet, fordi det absorberer. Enhver anden analog "Diafleksa", som omfatter en god aktive middel kan være uafhængig af sådanne modtagelsesmidlerne. Også en kombination lægemiddel kontraindiceret med afføringsmiddel eller stoffer, som øger den volumetriske indhold af maven, for eksempel biodobavkami der i deres sammensætning en masse fiber.

Modtager antibiotika, kombinationsbehandling med et forløb af kemoterapi og andre manipulationer eller lægemidler, der forstyrrer den normale tarmflora, kan føre til betydelige problemer i fordøjelsessystemet.

Andre tips til brug

Varighed af modtagelse, ændre den standardiserede dosis og gentagelse sats kan kun tildele en speciallæge. Anvendelse smertestillende medicin bør stoppe efter forekomsten af udtalt terapeutisk effekt af diacereinbehandling.

Lægen på tidspunktet for optagelsen "Diafleks Rompharm" lægemidlet skal foretage periodisk overvågning af visse parametre, lede patienten til blodprøve, urin og leveren. Det er vigtigt, at disse karakteristika var normale, som følge af den konklusion om effektiviteten af behandlingen, den nødvendige dosis, behandlingsvarighed, gentagelsesfrekvensen eller udskiftning af lægemidlet på den analoge. Ved levering af den analyse, du har brug for at sætte i et laboratorium informeret diacereinbehandling som urinen har en bestemt farve, og gennemførelsen af nogle af de forskningsresultater kan være falsk.

For patienter med kronisk nyresygdom standardiseret dosis af aktivt stof er halvdelen af angivet i instruktionerne. Den videre behandling af filmen kan øge det under streng kontrol af lægen.

Optagelse "Diafleksa" påvirker ikke patientens evne til at køre bil, samt at arbejde med potentielt farlige maskiner og strukturer.

anbefales Store stof ved en temperatur på højst 25 grader på et tørt, utilgængeligt for sollys og for børn. For at bruge lægemidlet skal være beregnet til 3 år.

Anmeldelser af forberedelse "Diafleks"

De fleste internetfora afsat til spørgsmål om medicin og behandling af dem, eller andre lægemidler, som indeholder en masse feedback om "Diafleks Rompharm" forberedelse. Ofte patienter klager over længden af indlæggelse og senfølger, samt det faktum, at vi er nødt til at tage ekstra smertestillende. Selvom vejledningen til stoffet indikerer, at stoffet virker på denne måde.

Til tider mere kan findes positive kommentarer, som er tegn på effektiviteten af midlerne i kampen mod alvorlige sygdomme i leddene - slidgigt. Medlemmerne noterede sig, at den gennemsnitlige positive effekt manifesterer sig omkring den anden uge af indlæggelsen, og resultaterne er fastsat for på lang sigt. Mange går på gentagne kurser af stoffet er en "Diafleks", som effektiviteten af en sådan behandling er begrundet i høj effektivitet.

politik Prisfastsættelsen af en række analoge

drug Navn Den midlede værdi (rubler)
"Diafleks Rompharm" 1000
"Artroker" 1040
"Artrodarin" 2200
"Artra chondroitin" 885

Omkostningerne ved "Diafleks Rompharm" og dets analoger spænder fra 800 til 2500 rubler per pakke. Prisen for det samme lægemiddel kan variere alt efter den Apotek, hvor det sælges. Der er ingen garanti for, at en dyrere værktøj vil fungere bedre end budgettet. I dette tilfælde spille rollen som de enkelte parametre i kroppen og sværhedsgrad af sygdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.