TravelingRetninger

Hvor er det Greenhouse Tsaritsyno? Historien om genfødsel, fotos og anmeldelser

Greenhouse Tsaritsyno - et sted, der skal besøges hver elsker af naturen. Men museet-reserve tiltrække sig opmærksomhed fra ikke kun eksotiske planter, men også for sin unikke arkitektur, smukke parker og fascinerende legender.

Historien om skabelsen

I dag, ser på skønhed Tsaritsin jord, næppe nogen kunne antage, at de lokale steder i oldtiden blev kaldt dissonante sort mudder på grund af det sted, hvor fjedrene og mudder. Det er hjemsted for hedningerne - vyatichi. I det XVIII århundrede, kong Peter gav jord til Prince Dmitry Kantemir. Prince blev født i Moldova, bygget et palæ her, og bosatte sig omkring hendes moldovere plantede haver for ham. Den første drivhus Tsaritsyno opstod derefter.

Den sidste ejer af besiddelser af familien Cantemir var Prince Sæd. Han købte dem og Catherine II, som engang hjulpet den helbredende mudder af dette område. Godset blev omdøbt Tsaritsyno, at matche sin nye ejer. Kejserinden havde store planer for ejerskab - opførelse af residens for Romanov.

Engageret i dette projekt de mest talentfulde og berømte mens arkitekter - Vasily Bazhenov og Matvey Kazakov. Projektet ramte dens omfang og storhed. Men senere, Catherine mistet interessen i boet til det samme som en storstilet byggeri krævede betydelige udgifter. Fuldt legemliggøre de arkitektoniske ideer de store mestre var kun i 2007. Og nu beundre skønheden af museet-reserve kan være hvem som helst.

hemmeligheder af herregården

Historie Tsaritsin Manor er indhyllet i mystik og legender. Og årsagerne til dette er mange. Gods blev opført på stedet af gamle grave Vyatichi. Bevis for dette var højen på det anlæg, som nu ligger Kashirskoye.

Mange tror, at de lokale steder er forbandet, ikke en eneste gang. Den første forbandelse er krediteret med den første hustru af Tsar Vasily - Salomon. Hun blev forvist til klosteret og dræbt sammen med sin søn efter ordre fra Kongens anden kone. Anden gang boet forbandet Kronprinsesse Mary, datter af Dmitriya Kantemira, der var dybt ulykkelig bor her. Vasily Bazhenov, som har designet de vigtigste bygninger i Tsarina, med hjælp fra en lokal heks trylle på godset, krænket af dronningen, at gennemførelsen af det overladt til en anden arkitekt.

Siden da godset forfulgte ulykkelighed. Talrige brande forebygges organisere der på forskellige tidspunkter af hospitaler, skoler og museer. Pålidelig dokumentation for disse legender, selvfølgelig ikke. Men nogle af de landsbyens historie forskerne overbevist, at grunden til, at det palæ var tom så længe, det blev en ond skæbne.

Opførelse af drivhuse

Den første drivhus Tsaritsyno Det var uudviklet i midten af det attende århundrede på ordre fra Prins Cantemir. Kejserinde Katarina den Store, bliver ejeren af ejendom, beordret til at udvide drivhuset. Pleje af planter forlod fire gartnere. Oprindeligt drivhuse var lavet af træ, og kun i 1785 blev bygget stenen kompleks.

Det er værd at bemærke, at ikke kun Tsaritsynsky drivhuse at dyrke planter, men også lært gartneri livegne. Indholdet af drivhusene var meget indbringende, er der voksende eksotiske frugter, der blev serveret til bordet af adelen. Desuden vokser store æbleplantage i herregården.

Greenhouse Tsaritsyno konstant udvikles og øges. Af 1804, de to nye bygninger frem, er en samling af eksotiske planter konstant genopfyldes. Således i begyndelsen af det XIX århundrede orangeri i Tsaritsyno det blev betragtet som en af de største og rigeste i verden. I midten af det XIX århundrede, blev drivhuse lejet, og det resulterende afgrøde af fylde hylderne i Moskva markeder.

herregård tilbagegang

Ved 1820 drivhus Det bestod af otte bygninger. Det kaldes drivhuset i Tsaritsyno, det var på grund af voksende planter der. I Tsaritsyno komplekse omfatter:

  • drue drivhus;
  • appelsin vinterhave;
  • Vilde Orange vinterhave;
  • drivhus fersken;
  • ananas drivhus.

Under regeringstid af zar Nikolaj planlagde jeg at nedrive faldefærdige Tsaritsin drivhuse og overføre jord til en anden placering. Det blev besluttet at overføre drivhuse i Boring haven. Men ideen virkede ikke gennemføre. Steder i haven var ikke nok, foruden nedrivning Tsaritsin jord ville føre til en betydelig stigning i priserne for Moskva markeder. Vild appelsin udestue blev opgivet, og de fleste af de planter af det blev overført til St. Petersborg.

I 1858, på initiativ af Prins Trubetskoy, hvis kontor på det tidspunkt var et drivhus, revision Tsaritsin jord blev gennemført, og det blev konkluderet, at landbruget urentabel. Drivhuse var fuldt udlejet. Lejere ofte afvekslende med tiden faldt drivhuse.

genoplivning kompleks

Ved udgangen af det tyvende århundrede Tsarina har mistet sin tidligere glans og rigdom, ved at blive en ferieby. Genoptagelsen af komplekset begyndte i 2007. For at gendanne det oprindelige udseende af boet tog Tsaritsin undersøge mange historiske dokumenter og tegninger.

en kolossal arbejde er blevet udført, master formået at genskabe de komplekse projektets arkitekter Bazhenov og Kazakov. Tsaritsyno er den største arkitektoniske monument af russisk gotisk. Arbejde igen og drivhuse Museum-Reserve Tsaritsyno.

Det er vigtigt at bemærke, at udstilling af eksotiske planter tilberedes efter poster i registreringsdatabasen, der var under Katarina II. Drivhuse blev åbnet i 2011.

Tsaritsyno Museum. Drivhuse og paladser

Museum-Reserve blev genåbnet for besøgende i Moskvas By September dag 2, 2007. Tsaritsyno er beliggende i den sydøstlige del af hovedstaden, kan du få der både i bil og med metro. Den nærmeste metro station - "Nut" og "Tsaritsyno", komplekset er en ti minutters gang væk.

Reserven område er mere end 400 hektar. Det er en stor park med damme, drivhuse og palads ensemble. Den arkitektoniske ensemble af slottet omfatter restaurerede bygninger i det attende århundrede, tre af slottet, huset brød, tempel, samt broer og porte.

Hver af disse bygninger er en unik arkitektonisk monument af det attende århundrede. Hele ensemble er lavet i stil med pseudogotisk med elementer af barok og klassicisme. Parken er pavillonen "MILOVIDOV" og "Nerastankino" havepavillon "tempel Ceres" og Tower Ruin.

Tsaritsyno i dag

I dag, museet-reserve er åben for besøgende alle besøgende, der ønsker at dykke ned i Catherines æra, at komme i nærkontakt med eksotiske planter og nyde den lokale natur. Greenhouse Tsaritsyno fascinerer en overflod af friske krydderurter hele året rundt. Innovation i museet var det lys sang springvand. Der var meget debat om, hvorvidt springvandet vil passe ind i landskabet. Beslutningen blev taget til fordel for sin installation, og nu kan de besøgende også nyde en storslået show.

Antallet af rave anmeldelser om reserven vokser hver dag. Drivhuse erobre de mange forskellige planter, er deres samling konstant opdateret. Det er usandsynligt, at nogen vil være ligeglade med den zarina, kastet i et eksotisk paradis drivhuse, der vil opmuntre op selv på en kold vinterdag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.