SundhedPræparater

Desinfektionsmidler. Chlorhexidindigluconat. Vejledning til brug

En vandig opløsning af chlorhexidin bigluconate er klassificeret som terapeutiske og forebyggende midler til topisk applikation. Lægemidlet har et meget bredt spektrum af terapeutisk aktivitet. Især har det en desinficerende og antiseptisk effekt. Medicinering betragtes som en af de mest aktive midler i deres gruppe. Lægemidlet kan trænge membraner til intracellulære bakterieceller aflejret på og trænge ind cytoplasma membranfunktionen. Chlorhexidindigluconat (betjeningsvejledning indeholder sådanne oplysninger) påvirker mange stammer af grampositive og gramnegative bakterier, anaerobe og aerobe (Salmonella, stafylokokker, streptokokker, E. coli, etc.). Fremstillingen kan være (i henhold til koncentrationen) som et bakteriostatisk og baktericid virkning.

ansøgning

Chlorhexidindigluconat (0,05% koncentration) anbefales til desinfektion og sterilisering af instrumenter, værktøjer, hardware, hånd kirurgi og til behandling af operationsfeltet. Tildelt medikament til behandling af betændte sår, inflammatoriske sygdomme i munden, inficerede forbrændinger, pyodermi. Effektivt lægemiddel til forebyggelse af seksuelt overførte sygdomme. Især til den ordineret medicin forhindre gonoré, klamydia, herpes (genital) ureaplasmosis, trichomoniasis, syfilis. Chlorhexidindigluconat betjeningsvejledning anbefaler at behandle pruritus vulvae, erosion i livmoderhalsen, Colpitis, vaginitis og andre inflammatoriske sygdomme af infektiøs type.

Kontraindikationer

Lægemidlet ikke anbefales, hvis du er overfølsom, historie samt. skal observeres Fornuftig brug i dermatitis, under amning, graviditet og barndom.

bivirkninger

Chlorhexidindigluconat (User programmet advarer om det) kan udløse aflejring af tandsten, lokal reaktion irritation, klæbeevne hænder i tre eller fem minutter efter behandling. Negative konsekvenser bør omfatte dermatitis, kløe, eller tør hud. Ved behandling af tandkødsbetændelse sandsynligvis smagsforstyrrelser, farvning af emalje. På grundlag af intolerance kan forekomme allergisk hudreaktion i form af udslæt. Det stof "Chlorhexidindigluconat" (brugsanvisning refererer til det) kan forårsage lysfølsomhed.

For mere information,

Når temperaturen stiger markant potensering af lægemidlet. Chlorhexidindigluconat betjeningsvejledning forbyder anvendelse i forbindelse med jod lægemidler for at undgå forekomsten af dermatitis. Når åben hovedlæsioner, skader i rygmarven, at de perforeringer i trommehinden være forsigtig. bør undgå kontakt af opløsningen på overfladen af hjernemembraner og det indre øre. Hånddesinfektion behandling erstatter ikke brugen af sterile handsker. Efter kontakt med narkotika bør straks skylle dem med vand i øjnene. Anvendelse af medikamentet i forbindelse med andre antiseptiske kan forårsage gensidig inaktivering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.