SundhedPræparater

Ammoniak-anis dråber: anmeldelser, beskrivelser, brugsanvisning

Ammoniak-anis dråber - et lægemiddel, der har antiinflammatorisk virkning og kan hurtigt udlede slim. En sådan formulering anvendes ofte i bronkitis.

Som lægemidlet virker

Som den handling af ammoniak-anis dråber? Anmeldelser viser, at dette stof har ikke kun slimløsende, men også anti-inflammatorisk effekt. Nogle komponenter i sammensætningen af intensivt stimulere sekretionen af kirtlerne i bronkierne. Først og fremmest er det anis olie. Dette stof er i stand til at forbedre fordøjelsen. Anis olie har også antiseptisk effekt. En del af forberedelsen ammoniak bliver flydende slim og giver nemt trække den tilbage fra luftvejene.

Ammoniak-anis dråber, som gennemgår overvejende positiv, bruges ikke kun i det våde, men også i tør hoste. I det første tilfælde, lægemidlet stimulerer luftvejene clearance. Der er således en fortynding af viskos slim. Denne effekt gør det muligt for en person at hoste og undgå udvikling af mere alvorlige komplikationer.

Hvis tør hoste, ammoniak-anissyre dråber, brugsanvisningen, der er beskrevet nedenfor, gør det muligt at fjerne smerter og fremskynde helingsprocessen. Ofte lægemidlet ordineret til alvorlig sygdom.

Sammensætningen af lægemidlet og dets frigivelse

At indeholde ammoniak-anis dråber? Gæst eksperter siger om effektiviteten af en sådan løsning i behandlingen af mange almindelige forkølelser. Tilgængelig lægemiddel i flydende form, som har næsten ingen farve. Lægemidlet har en karakteristisk anis smag, som er kombineret med en stærk lugt af ammoniak.

Lægemiddel sælges i hætteglas, hvis volumen er 25 ml. Sammensætning medikament unik. I en 100 ml opløsning indeholder:

  1. Anisolie - 2,8 g
  2. Ammoniak (opløsning) - 15 ml.

Som adjuvans anvendes ethanol.

Under hvilke lidelser ordineret

Hvornår skal tage ammoniak-anis dråber? Anmeldelser indikerer, at stoffet kan overdrages ikke blot til en voksen, men et barn. Oftest er stof, der anvendes i behandlingen af luftvejssygdomme. Dråber er indiceret til behandling af:

  1. Pharyngitis.
  2. Bronchiectasis lidelser og lungebetændelse.
  3. Tracheitis.
  4. Kronisk og akut bronkitis.

Desuden er lægemidlet effektiv ved en sådan sygdom som pertussis. Det er værd at bemærke, at på grund af dråber anis olie kan forbedre fordøjelsen, normalisere motor og sekretoriske funktion af maven, fjerne oppustethed symptomer.

Ammoniak-anis dråber: brugsanvisning

Hvis lægemidlet er tildelt til barnet, så beregningen af dosis baseret på dens alder, for eksempel til børn under 2 år er tilladt højst to dråber ad gangen ikke mere end to gange om dagen. Det er ikke nødvendigt at give dig selv medicin til barnet. Dette kan medføre komplikationer.

Babyer giver lægemidlet skal være i fortyndet form. Ammoniak-anis dråber bør opløses i spisestuen eller i en teskefuld vand. At give medicin til børn skal være med forsigtighed og kun på anbefalingerne fra eksperterne.

Og hvordan man kan gøre ammoniak-anis dråber af en voksen? Normalt ordinere lægemiddelformulering indenfor 4 gange i løbet af dagen. I dette tilfælde er doseringen ikke mere end 15 dråber og bestemmes af den behandlende læge. Det anbefales at opløse lægemidlet i en lille mængde vand.

Hvem bør ikke bruge stoffet

Ammoniak-anis dråber af hoste kan tage ikke for alle. En sådan formulering er kontraindiceret til:

  1. Gastritis.
  2. Individuel intolerance.
  3. Duodenalsår og mave.
  4. Amning og graviditet.

Med forsigtighed skal bruge stoffet til sygdomme forbundet med hjernen, såvel som en række af traumatisk hjerneskade, leversygdomme og alkohol prizloupotreblenii.

Er der nogen bivirkninger

Som praksis viser, dråber ganske let tolereres af kroppen. Men i nogle tilfælde er der en kort periode af spænding, som er hurtigt erstattet af hæmning af centralnervesystemet. Desuden kan lægemidlet forårsage allergiske reaktioner, bronkospasme, emesis og kvalme. Eksperter anbefaler ikke at tage en dråbe uden forudgående konsultation. Efter alt, kan selv kun forværre patientens tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.