Nyheder og SamfundKultur

Kørsel DK hall "Vyborg": teater og små haller

Kultur- "Vyborg" er en af de vigtigste kulturelle centre i Ruslands nordlige hovedstad. Næsten siden grundlæggelsen (i 1927) i sine haller for meningsfulde kulturelle begivenheder: performances, film sessioner og diverse foredrag. Scenen af slottet fungerede og fungerer som en platform for kreativitet, både indenlandske og udenlandske stjerner i teatret. Scheme (stor) hal DK "Vyborg" viser, at det kan rumme op til 1870 personer.

historie

Konstruktion af House of Culture "Vyborg" blev afsluttet i 1927, 10-året for den store Oktoberrevolutionen. Han blev den kulturelle og uddannelsesmæssige centrum for arbejdstagere af Leningrad på det tidspunkt.

Ud over den professionelle teater i paladset blev indsendt amatør kreative foreninger. Amatør var på et højt niveau. Det skal også nævnes, at i DC "Vyborg" først i Leningrad fotolyubitelsky klub blev grundlagt, som blev berømt i hele Sovjetunionen.

placering

Adresse DK bygning "Vyborg": St. Petersburg, kommissær Smirnova gade, 15. Det er beliggende tæt på centrum, i Vyborg-distriktet, hvorfra det har sit navn. Nær fritidsklubben er der en dæmning af Neva-floden. I nærheden af to metrostationer: "Lenin Square" og "Vyborg".

Når du forlader stationen "Lenin Square" følg gaden til Botkin gaden akademiker Lebedev. Næste du nødt til at gå til skoven og tilbage på det -. Til kommissæren Smirnova gaden. En gåtur vil tage omkring 15 minutter.

Når du forlader "Vyborg" station vil du straks se Forest Avenue og vil være i stand til at få ham til gaden. Kommissær Smirnova.

Tæt på DC attraktioner såsom Vyborg haven, et monument til Peter den Store og St. Sampson Cathedral.

Kørsel hal DK "Vyborg"

The Palace of Culture "Vyborg" har to værelser - et stort teater og en lille (koncert). Riddersalen, som det er blevet sagt, kan rumme op til 1870 tilskuere. Det gennemførte staging forestillinger, store koncerter og endda hele konferencen. Scheme hal DK "Viborgskiy" præsenteret nedenfor.

I en lille (eller koncert) hal også sat på skuespil, koncerter, forretningsmøder og seminarer. børns fest, kan du endda bestille, hvis det ønskes. Nedenfor - ordningen af hallen DK "Vyborg" kapacitet på 400 personer.

Ud over to værelser i paladset har sit eget bibliotek. Dens bog fond har omkring hundrede tusinde bind af de mest forskelligartede emner. Derudover kan der abonnere på en række nationale og lokale aviser og blade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.