HobbyHåndarbejde

Hvordan til at sy et hul i jeans hurtigt og nemt?

Hullerne i jeans

På nuværende tidspunkt er det svært at finde en person, der ikke ville være jeans. Dette er en meget praktisk og smart tøj. Fashion jeans i vores land der var lang tid siden. Nu er de meget populære på grund af sin alsidighed og nem slid. De kan bæres næsten uden at fjerne. Og på arbejdet og på spil, vil de altid være relevant. Men med tiden, er stoffet gnides med lange slid, og dine foretrukne jeans bukser revet. På grund af dette, de ser rodet og sjusket. Må ikke haste til at smide dem væk, fordi du kan ordne det. Hvis du vil vide , hvordan at sy op i hullet i jeans, vi nu diskuterer.

Hvad gør en patch?

Meget godt, hvis du holdes klippe væv. de normalt tilbage efter at reducere længden. Når du køber bukser i et fast produkt med et tag som regel knyttet et stykke stof, der kan bruges som et plaster. Du har ved hånden ingen af ovenstående er ikke? Så plasteret kan skæres fra enhver gamle jeans. Til dette formål, også egnede nederdele, jakker og andre unødvendige ting fra dette væv. Det vigtigste er, at det er det mest ens i farve og tekstur på de jeans, som du ønsker at sy.

Hvordan forbereder en patch?

Nu kan vi gå videre til restaurering af de foretrukne bukser. Hvis jeans reparere lomme interferere med, rem, bælte løkker, skal de være omhyggeligt otporot, bøje og stikke stifter. Til at begynde med kridt omkring et iturevet sted at skitsere lidt større end hullet. Hvis der er områder, der har for meget istorlis og snart tåre, de også nødt til at skære rundt. Stof cut patch. Så hendes hånd eller på en symaskine overskyet.

Hvordan til at sy en patch?

Den færdige plaster skal anvendes på den forkerte side af jeans i stedet markeret med kridt og pin pins eller tack store sting. Efter at det skal være syet søm på maskinen, "siksak". Før disse bukser skal drejes vrangen ud. Forsiden skal være nederst. Så har vi dem igen-wrenching. Steder hvor mærkbare skrammer eller små huller, er det nødvendigt at reparere en symaskine sting frem og tilbage. Tråde i denne farve skal velegnet til jeans. I fravær af en symaskine små huller kan sys i hånden. På forsiden af det lille hul er syet sømme, hvis retning falder sammen med retningen af stoffet mønster. Linierne skal placeres meget tæt på hinanden. I slutningen af stoppepladen overskydende stof bukser skal skæres. Det er alt. Hvordan til at sy et hul i jeans, har vi forstået. Syet plaster ser omhyggeligt og roligt. En favorit denim bukser vil vare dig flere år.

Hvordan til at sy op huller i jeans børn?

I mødre med små børn, især sønner, problemet med, hvordan man syr et hul i jeans, der er meget ofte. Efter alt, er børnene falder, klatre på knæ på lysbilleder, kravle på legepladsen. Derfor flere huller vises ofte på knæene. Derefter bukser mister deres udseende. At reparere dem, kan du bruge decal, som ikke kun lukker iturevne sted, men også tjene som en vidunderlig dekoration. At starte fra den forkerte side af hullet er det nødvendigt at styrke det lille stykke Dublerin, limet med et varmt strygejern. Derefter skal forsiden anbringes i et hul valgt applikation, og top - cobweb klæbemiddel. Og alt dette skal være meget glat med et varmt strygejern. Konturen af applikationen på den sikre side, kan du sy i hånden eller med en symaskine. Og så er problemet med, hvordan man sy hullet i jeans, vil du forsvinde i lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.