ForretningLandbrug

Farvede slagtekyllinger: beskrivelse, foto

Ynglefugle på private og forstadsområder har længe været ikke blot en hobby, men også en stor kilde til genopfyldning af kosten for borgerne. Ejerne stræber efter at opdrætte fuglebestanden er ikke kun en yderst produktiv fjerkræ, men også smuk. Farvede slagtekyllinger er perfekt egnet til at opfylde de æstetiske krav opdrættere.

historie

landbrug Moderne fjerkræ er rettet mod en fugl med høj produktivitet, enkelhed af vedligeholdelse og lav foderudnyttelse. I henhold til kravene i den tilsvarende farve slagtekyllinger. Beskrivelse af nogle arter af denne fugl er givet nedenfor i teksten. Fælles for alle er enkelhed af indhold, fremragende tilpasning til forskellige klimatiske forhold og høj produktivitet.

Farvede slagtekyllinger giver deres ejere en vidunderlig smag af kød ydeevne og opmuntrende høj ægproduktion. Opfedes unge hurtigt og efter et par måneder, tager på i vægt op til 2,5 kg.

avle

Uden tvivl, kan disse klipper opdrættere være stolte af. Farvede slagtekyllinger opdelt i flere typer: Master Gris, redbro, nøgenhalse. De er alle kendetegnet ved høj kød- og ægproduktion: ægproduktion kan nå 300 æg om året, vægten af voksne - 5 kg.

Slagtekyllinger farve er fremragende indikatorer for vækst og udvikling. Sammenlignet med deres jævnaldrende i andre racer af æg retning til måneders alderen, de er tungere end mindst 300 gram. Ved 35 dage af sit liv kyllingerne er ofte få et kilo levende vægt, og nogle gange mere.

Farvet Broiler nyder blandt småbønder og ejere af private boliger er stadig mere populære. Universal fugl, i stand til at levere kosten mad i store mængder, kan ikke andet end være interesserede opdrættere og fagfolk.

Hvis baghaven er vigtigt at få de produkter, farven for opdrættere, slagtekyllinger er værdifulde ud fra et hensyn til deres anvendelse til udvikling af nye racer. Krydsning af arter gør det muligt at forbedre kødkvaliteten af fjerkræ, til at accelerere væksten og forbedre smagen karakteristika kød.

Redbro (Rød Bro)

Farve slagtekyllinger redbro afledt ved at krydse de to store racer: Malaysisk kampe og Cornish høns. Opstod i England mere end 90 år siden, men i dag de mest berømte centre for opdræt af slagtekyllinger placeret i USA og Frankrig.

 • Tæt fjerdragt er rød, rød-brun farve.
 • Hovedet er stort.
 • Kort næb.
 • Bright røde øreflipper og bladformet kam.
 • Det er klart synlig muskel definition.
 • Fødder tykke.
 • Udviklet metatarsal.

De er kendetegnet ved et godt helbred, behøver ikke vaccinationer og antibiotika. Bird stærk, sygdomsresistente, let at vænne sig til de nye betingelser for frihedsberøvelse.

Produktivitet redbro:

 • ægproduktion - 160 æg (separate tilfælde yder op til 300 stykker);
 • æg vægt - 60 gram;
 • levende vægt Chicken - 3 kg;
 • levende hane vægt - 4,5 kg.

Unge kyllinger er begyndt at haste i en alder af 5-6 måneder, og de vigtigste deres masse fugl plukke på 6 måneder. Kød kost - fedtfattig og fibre. Race betaler stor mad, i en alder af 35 dage, kan unge dyr vejer 1,2 kg, og i to måneder - mere end 2,5 kg.

gris mester (Master Gris)

Farvet Broiler (foto i teksten) mester grå (gris) blev lanceret i Frankrig, henviser til kyllinger til kød- og ægproduktion.

Smuk fugl, grå-hvid farve, uhøjtidelige og udholdenhed. Det føles fint på gulvet og celleindholdet. Calm, omgængelig, næsten tamme høns nå 4 kg levende vægt. Haner og kan veje 7 kg.

Kyllinger vokser hurtigt og i mindelighed: overlevelsesraten er 98%. Ved femten måneder gevinst på 1,5 kg, 2,5 kg til to.

På trods af, at racen er erklæret som kød, æg, ægproduktion i master grå meget anstændigt - 300 æg vejer 65-70 gram. Trav begynde i fire måneder.

Foksi Chik (Foxy Chick)

Kyllinger avle Foksi Chik myasoyaichnogo produktiv retning. Betragtet ideel til hjemmet tilbageholdelse:

 • sikkerhed kyllinger - 100%;
 • ægproduktion til et gennemsnit på 250 æg;
 • æg vægt op til 70 gram, shell creme;
 • levende vægt Kylling - 4 kg;
 • levende hane vægt - op til 7 kg.

Ud over god produktivitet, kyllingerne har smukke udseende. Farve hale kan variere fra lys brun til dyb brunlig-rød. Bright stor fugl - en dekoreret værftet.

Naked HEK (Naked Neck)

Oprindelsen af denne race er ikke kendt med sikkerhed. Den mest udbredte i Rumænien, Ungarn og Tyskland. Den mest iørefaldende særkende - manglen på fjer i nakken, selv i kyllinger. Farven af pennen alle mulige nuancer.

Farvet Broiler (foto golosheey fugle - nedenfor) en vis Naked medium størrelse, har en tæt kødfuld krop. Hovedet er rund med finner i baghovedet. Næbbet er noget krummet. Crest oprejst, lille størrelse, enkelt eller indstillelig.

Halsen er rød med ingen hale, buet. Bunden af halsen er dekoreret med bløde fjer.

Bredt bryst konveks afrundet form. Ryggen er bred og flad. Tætsiddende til kroppen vinger. Stærk lang skinneben, mellemfoden ikke behængt.

Bird tilpasser sig forskellige klimatiske forhold, dårlige flytter den kolde, men på grund af hendes nøgne hals stadig primært opdrættet i de sydlige regioner.

Den eneste ulempe farvet slagtekyllinger kan betragtes kompleksiteten af deres reproduktion. Unge opdrættere er bedre at købe på fjerkræbedrifter eller specialiserede virksomheder.

En bred vifte af farvede kyllinger skyldes den naturlige ønske om fagfolk til at bringe forbedrede racer og krydsninger. Artsdiversitet leveres af bruger som kildebjergarter er ikke kun høns, men også fjerkræ, æg og æg retninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.