ModeTøj

Rød-brun farve i tøj

"Kvinde" og "mode" - det er ord, der er ofte i samme sætning. Hvert år, skiftende tendenser i skønheden, og det svage køn i hele verden melodier ind på noget nyt. Nogle af detaljerne betragtes klassiske og uændret i årtier, andre kun nok for sæsonen. En af nøglen og altid holder en rød-brun farve af tøj, også kendt som terracotta. Det bruges fra år til år.

Navnet "brune" kom fra ordet "bark", hvilket betød, at eg bark. Det kan nemt kombineres med andre farver, og det repræsenterer naturen, ro, fred. Denne farve er velegnet til afbalancerede mennesker, der elsker stabilitet og sande orden.

Hvem skal bære terrakotta

På trods af at den rødbrune farve har mange nuancer og ligesom enhver kvinde, især i efterårssæsonen, at tonen i valg bør behandles med forsigtighed. Selvom farve og ser naturlig og repræsenterer naturen, kan det ødelægge teint og endda tilføje et par ekstra år. Det afhænger af huden tsvetotipa, hår og øjne.

Det er bedst at bære det til de mennesker, der har tsvetotip efterår, varm hudfarve, mørkt hår med røde noter og brune øjne. Værd at gøre makeup rolig, og korrekt matchede tøj vil fremhæve hårfarve og forfriskende ansigt. Kvinder bør undgå rød terrakotta i tøjet, er håret ikke fusionere med kjolen. Ligesom piger med foråret og sommeren tsvetotip der kan miste deres spektakulære udseende. Blondiner har brug for at bære lyse tøj, pink og orange farver, som vil understrege deres individualitet.

Klæde som et separat element af garderobeskabet

Terracotta kjole kan være slidt uden ekstra tilbehør, fordi det er så selvforsynende og ikke kræver obligatorisk brug af billedet i forskellige farver. At vælge en mini-kjole, kan du fordybe sig i 70'erne stil, vil det se særligt imponerende med en lille vandret hvid eller sort på kanten af artiklen.

Valgte gennemskinnelige stof, vil du ser godt ud på enhver aften modtagelse. Det samme vil se godt ud som en almindelig stof og klæde med plissering eller små læder skær.

At vælge tøj, bør være på vagt over satin og silke, fordi de tilføjer ekstra vægt. Du er nødt til at holde en balance mellem nuance, skinnende stof og nedskæring af tøj. Hvis en kvinde er overvægtig, bør hun se på de matte stof og mørkere toner.

Rød-brun farve i tøj med lyse farver

Ved at kombinere dette med en hvid nuance, er det muligt at opnå business stil og land stil. Du kan købe de klassiske brune bukser med pile og en hvid bluse. For at lette i billedet kan bruges jeans, den samme enkle skjorte og rød-brun blazer. Kombinationen af terracotta og hvid betragtes som den bedste af hele paletten.

Piger elsker at klæde sig i stil med "vilde vesten", og for at opnå denne effekt er meget enkel. Det er nok til at vælge enhver sommerkjole til knæene, tilføje et bredt bælte brune og terracotta støvler.

Også mange bruger en kombination af en beige nuance, fordi der i dette tilfælde, en virksomhed, en stille og respektabelt image.

pastelfarver

Disse farver bør kombineres med største omhu. Hvis du gør dette, kun med varme farver. Godt vil se rødbrun farve med fersken, lyserød, lavendel, mynte. Forholdsregler skal være blå og lilla toner.

andre farver

Da dette er grundfarven, kombinere det med andre simple. Men på samme tid, alle nuancer, selv om de er forskellige fra hinanden ganske lidt, vil se til ham på mange måder. Brug og kan ikke være bange for orange. Oftest damer undgå det, tror alt for lyse og prangende, men det er rød-brun i tøj koster lidt at diversificere og tilføje lysstyrke. Især appelsin har også sine egne nuancer, for eksempel, kan du bruge græskar, rav og rusten.

Afhængig af valg af farver kan du oprette det perfekte look til sommer og vinter periode. Naturligvis i den varme tid er det bedre at vælge lyse farver, der vil gøre billedet let og mindeværdig kulør mørkere og mere intens for vinteren tid. Også, kan billedet i små mængder tilføjes rødbrun, sort, grøn. Cell - det er den vigtigste brug for print, især god i sommeren og foråret.

Sort og grå - er det værd?

Mørke farver kombineret med terrakotta bedst bruges om vinteren, fordi der i sommeren det vil se for varmt, uhøflig og uhensigtsmæssigt. Rød-brun egnet som overtøj og sweatre, kan den bruges i efteråret og vinteren.

I efteråret nødvendigt at fortynde noget rødt nuancer, som allerede oversvømmer gaderne, som moderigtige kvinder ikke ønsker at blande sig med det omgivende landskab. I dette tilfælde skal du gøre lyse accenter. Egnet for eksempel smaragdgrønne tørklæde, blå taske og handsker og meget mere.

Grå bør være i stand til at blive kombineret med brune og vælge de rigtige nuancer til ham, fordi billedet kan blive mørkt og uinteressant. Velegnet varme farver, som gul-brun eller rødbrun farve. Hvad kalder man denne kombination er ukendt, men det er bedre ikke at bruge alt for prangende terrakotta, og at give fortrinsret til sine falmede varianter. Tilsæt de hvide indstik eller tilbehør, og billedet vil være sprød og lyse.

Blå og grøn

Himmel og jord har altid set harmonisk i den virkelige verden, og i tøj kombinationer. Det er bedst at bruge blå og brun, så det var kontrasten. Det vil sige, hvis du har lys brun, så det er egnet til mørkeblå, og omvendt. Også god blå farve, for eksempel, jeans og en rullekrave terrakotta vil se godt ud i enhver situation.

Grøn blander også perfekt med den brune i varme nuancer, og i kulden.

I omklædningsrummet skal det være terrakotta ting, der vil tage sig godt med næsten enhver tøj og skabe en stilfuld billede. På ethvert tidspunkt, den rødbrune velegnet til både kvinder og piger. Det kan bruges som baggrundsfarve, samt en lys tilbehør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.