Intellektuelle udviklingMystik

Betydning tatovering "lotus" i den moderne verden

I dag har de unge blevet mere og mere populære blomst tatoveringer. Sådanne billeder er næsten altid et symbol på naturen, som repræsenterer den cyklus af sin fødsel, daggry, liv og død, genfødsel. Living anlæg giver skub i realiseringen af menneskets indre verden, udvikler lysten til at handle uden for boksen.

Symbol af lotus i Østen

Blomster i kulturer i forskellige nationer har mange værdier. For eksempel kan en tatovering "Lotus Flower", hvis værdi vil blive diskuteret nedenfor, er kommet til os fra øst. Det fyldte Østen lotus og meningsfuld. På grund af sin kop-formet blomst, der symboliserer kvindelighed. Det er koppen bruges til at blive betragtet symbolet på forplantning, livet, oprindelsen af sted, lang levetid og velstand, sundhed og udødelighed, renheden af sjælen.

Hvis vi ser på betydningen af tatoveringer "Lotus", skal det bemærkes, at denne blomst, nemlig dens struktur, repræsenterer forholdet mellem mand og kvinde.

For eksempel, lotus i Indien korreleret med yoni - de kvindelige kønsorganer, der personificerer moderen gudinde, begyndelsen af en stor hellig magt.

Lotus symbol i Indien, Grækenland og Rom

Betydning tatovering "røde lotus" kom til os fra Indien. Rød blomst er emblem dette land og er en stor kreativ kraft. I Egypten, inkarnerer han den intelligens og royalties. I det gamle Rom og det gamle Grækenland, lotus var emblemet af gudinden for kærlighed, og i hinduismen det repræsenterer hele universet, frihed fra syndige liv og udødelighed. I Iran er denne plante relateret til den kosmiske liv.

Som lotus er et symbol på Østen i dag, er det udtryk for kyskhed, frugtbarhed, renhed og kyskhed, åndelig vækst, en forbindelse af månen og solen, fred og ro, harmoni og lykke. Betydning tatovering "Lotus" kan variere i nogle lande, fordi enhver kultur giver den sin særlige betydning. Før du forstår dette, er du nødt til at overveje, hvad der er den lotus.

Hvad er lotus?

Lotus er en usædvanlig smuk blomst, hellig i øjnene af indfødte planter vokser på beskidt vand. Den vokser i mange år på den undersøiske jorden er under vandet og overflade blade. De, der flyder på vandet, ploskookrugloy form de sidder på de kraftfulde lige stængler af varierende højder, der ligner en stor tragt. Blade af planten er dækket med voks belægning, der giver det en mystisk udseende. Dråber af vand, der falder på bladet, glitter, så meget ligner perler.

Bærende symbolerne i Østen, er det et symbol på renhed. Betydning tatovering "Lotus" er meget interessant. Denne plante kan findes i buddhistiske afhandlinger. Da blomsten er født i urent vand i sumpen, stadig han er født ren og ufarvet. Også alle de væsener, der er født i "verden af samsara," men efter Buddhas lære, til sidst slippe af fortrædeligheder. I buddhistisk kunst udbredte billede af lotus.

Denne hellige plante mand forudbestemt rolle. I mange kunstværker som maleri, poesi eller skulptur, lotus i moderne tid har det ikke mistet sin værdi. Den fortsætter med at blive nævnt i verset, det kan ses i de malerier, skulpturer samtidige.

Lotus i den moderne verden

Det er ikke underligt, at så mange unge drenge og piger vælger tatoveringer lotus. Denne blomst er glad og fortsætter med at glæde mange mennesker for deres skønhed, selv om den vokser i sumpede farvande. Enhver, der er på udkig efter en tatovering symbol "lotus", vil åbne en masse interessante ting. Han erfarer, at blomsten er indbegrebet af guddommelig fødsel, fred, fuldkommenhed og harmoni. Bryder barrieren af grumset vand, den blomstrer til overfladen af vandet, forbliver rene og ren. Og mennesker, ifølge østlige religion, hvis retfærdigt følge læren sidst ryddet, erhverve renhed i tanke og ånd, og give verden den skønhed og rigdom af sjælen.

Lotus i kulturer i forskellige lande

Betydning tatovering "Lotus" nu ganske omfattende. Dette skyldes det faktum, at denne blomst i forskellige kulturer og trosretninger har mange avatarer. Men alle af dem har noget til fælles: Lotus kombinerer to principper, maskuline og feminine, deraf skønhed og ro sammen med stædighed, et ønske om at overvinde forhindringer og dristigt gå til hans formål. Måske er det derfor tatoveringer skildrer lotus valgt som repræsentant for det svage køn, og mænd over hele verden.

Lotus - et enormt smuk blomst blid lyserød og hvid med en gennemsigtig kerne. Enhver, der ser ham mindst en gang, nogensinde forelsket i ham. Blomsten afgiver en sød duft, der bærer en person i landet med de stigende solen. En gammel legende fortæller: "At ønske gået i opfyldelse, er du nødt til at tænke på det, sammen med åndedrættet duft af lotus!" Fortrolig med denne vidunderlige blomst og dens historie, de fleste af de unge ikke ønsker at skille sig af med det, så har lyst til at fange sit billede på hans krop.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.