ComputereComputerspil

Hvad er "Varfeys PTS", og hvordan man spiller det?

For "Varfeys" Titel - Dette er den officielle build af spillet, som er repræsenteret af udviklerne, men i øjeblikket i testfasen. Disse servere er designet til at sikre, at spillere og selvfølgelig kan udviklerne selv eller localizers teste bestemte snørklede af projektet. Start med at spille dette spil kan være ganske enkel - bare downloade klienten.

Hvad er fordelene ved TCP?

I "Varfeys" TCP giver fordelene ved både spillere og localizers. I dette tilfælde spillerne har mulighed før resten, se definition af innovation og derefter bruge deres viden til hurtigere udvikling eller bedre af spillet efter indførelsen af den nye opdatering. Localizers, til gengæld er helt gratis at afprøve forskellige elementer i projektet, samt at bestemme tilstedeværelsen af alle former for bugs og fejl, før innovationen vil blive fundet på den officielle server. Således fordelene ved "Varfeys" præferencehandelsordninger til stede for begge parter, hvorfor disse servere og nyde så stor popularitet.

Hvordan man spiller titel?

Umiddelbart er det værd at bemærke, at kun spille et vist antal mennesker kan være på offentlig test server. Localizer selv erklærede, at på samme tid til at "Varfeys" PTSD kan ikke være mere end 1.000 mennesker, mens andre ønsker at stå i kø, og de bliver nødt til at vente, indtil nogen er allerede spiller folk vil komme. Det er værd at bemærke, at der ofte linjen flytter temmelig hurtigt, men hvis opdateringerne venter i lang tid, og der er en masse interessante ting, være forberedt på det faktum, at køen er værre end de trafikpropper i centrum af Moskva.

Hvis du ikke ved, hvordan man kan gå til "Varfeys" PTSD, oprindeligt, bør du downloade en specialiseret version af Game Center, som skal installeres på toppen af allerede brugt klienten. Efter dette, gå til "Mine spil", finder du en test server, mens det også skal indstilles, da ellers får på det, du stadig ikke kan.

Hvornår kan jeg spille?

Selvfølgelig, i "Varfeys" TCP-server er ikke aktiveret døgnet rundt - at de kun aktiveres periodisk for at teste for en regelmæssig opdatering eller innovation. Du kan dog ikke blive forstyrret, i langt de fleste tilfælde lokaliseringsenheden Sørg for at tjekke TCP selv de mest pålidelige og gennemprøvede fagfolk opdatering for at være sikker igen, fordi det helt sikkert ikke vil være overflødig.

Hvad er mulighederne på denne server?

Din karakter er TCP er en komplet kopi af som er tilgængelig på din offentlige server, skal det bemærkes, at det er nødvendigt hele tiden at kopiere efter hver åbning af test-serveren. Alle former for resultater og dine fremskridt, der skal opnås i spillet af TCP, vil ikke blive overført til de vigtigste server, så du bør ikke engang regne med det. Hvis du har forsøgt at kopiere din karakter, og din klient svarer, at denne karakter ikke er aktiv, så i dette tilfælde bør du begynde med at gå til den vigtigste kunde, og derefter prøve igen. Denne fejl er helt almindeligt, at de spillere, der efter en lang pause, besluttet at teste en anden interessant opdatering til dem.

Glem ikke, at alle spillerne fra TCP - først og fremmest, testere, så vær opmærksom på alle former for fejl eller bugs, efterlader en rapport i det relevante emne på forum. Efter alt, adgang til det offentlige test server, du har fået tildelt netop for at du kan definere alle former for bugs og fejl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.