TravelingRejsetips

"Moscow City": metro, beskrivelse, steder af interesse

Vi rejste folk altid og overalt. Tur til Rusland med vores besøgende er ofte begrænset til nogle få byer. En af dem er Moskva, som tiltrak ikke kun russerne, men også udenlandske gæster fra forskellige lande. I Moskva, et stort antal attraktioner, der afspejler de særlige forhold i russisk kultur og modernitet. Et af disse moderne steder, der tiltrækker folk - business center i hovedstaden, "Moscow City". Efter at have læst artiklen, vil du lære, hvad "Moscow City", metroen, som er tættest på, hvordan man kommer derhen, og så interessant, bortset fra skyskraberne.

"Moscow City"

"Moscow City" - er den Moskva International Business Center, som ligger på havnefronten i Presnensky område Krasnaya Presnya i centrum af Moskva. Centret er endnu ikke afsluttet. Afslut alle planlagte i 2019, men der er planer om yderligere udvikling. I alt har allerede bygget omkring 20 bygninger, der er planlagt omkring 40 til 21 projekt site. En af skyskrabere er den højeste kompleks i Europa: højden af "Federation" tårn af 374 meter, hvilket er højere end Eiffeltårnet for et par snese meter. I øjeblikket mere end et dusin bygget komplekser, som omfatter en række forskellige bygninger, nogle af dem stadig arbejdet er slut.

Hvordan kommer man til skyskrabere

For at komme til den komplekse "Moscow City" er muligt både i bil og med metro. Nær forretningscenter er udstyret med en stor multi-niveau vejkryds, rampen, hvorfra du vil indikere navigatoren. Det kan også være let at finde dig selv på kortet. Men med parkeringspladser i det område af centrum af problemet: de er enten betalt, eller de ikke. Derfor er det tilrådeligt at få der på metroen, eller at forlade bilen uden for forretningscenter. Heldigvis er det område udstyret med en fodgænger bro "Bagration".

Også til skyskrabere kan nås med offentlig transport jorden til et stop "Derbenevskaya". Busser og taxaer her løber fra nærliggende områder og metrostationer temmelig ofte, så adgang er ikke så svært.

Dernæst vi forklare, hvad stationen ved siden af "Moskva City" (metro, w / d) og begge af dem adgang til business centrum af hovedstaden.

Metrostationen "International"

Nå overalt i hovedstaden af ikke-orienteret person vil kortlægge Moskvas Metro. "Moscow City" er omgivet af flere stationer. En af dem - "The International". Stationen er en af de sidste på Fili metrolinjer og er i tæt nærhed til en af komplekser af den "Moscow City". "International" metro station blev åbnet i 2006, da opførelsen af business center var lige begyndt, og den forrige station åbnede denne gren - "udstilling". Det er en funktion - den østlige ende af den buede platform, hvilket er ganske sjældent, fordi normalt lige platform.

Metrostationen "udstilling"

Det er på en gren linje i Moskva metro Fili. Åbnede i 2005, blev det oprindeligt kaldt "Business-center", og i 2008 blev omdøbt til "udstilling" på grund af den bygning beliggende ved siden af Expo Center som en del af midten af den "Moscow City". Metro nær messecentret og førte til et stort antal turister til disse steder. Expocentre konstant tager på deres websteder for forskellige former for udstilling, der tiltrækker beboere og besøgende. Afslut fra stationen hviler direkte i Expocentre, så vild her, vil ikke fungere.

Metrostationen "Businesscenter"

Der er en række forskellige måder, som du ved, for at komme til "Moscow City". Metro "Businesscenter", eller rettere en af sine udgange, direkte i centrum af den beregnede kompleks af skyskrabere. Stationen blev åbnet for nylig - Januar den 31., 2014 som hele linjen består af to stationer - "Business-center" og "Victory Park". Begge er interchange og efterfølgende bliver en del af den tredje udveksling kredsløb.

Også gjort vestlige udgang, hvilket fører "Afimall" i indkøbscentret. Stationen selv ser meget moderne, fuldt spejlet marmor og grå koldt lys gør det smukt nok.

Generelt, når stillet spørgsmålet "Hvad er metroen," Moscow City "hvor?" - for det første, at det sidste år mødes Muscovites - det er "Business-center". Og hvordan praktisk at få skyskrabere, du vælger. Det hele afhænger af, hvorfra område af byen du går, t. Til. Det mest sandsynlige er du nødt til at stadig gøre transplantationen, men det er bedre at gøre en, 10.

Hvor kan jeg gå i komplekset "Moscow City"

Mange turister kommer her bare for at tage en tur og tage billeder blandt skyskrabere. Men også her er der hvor de skal gå.

Hvis du ønsker at lære mere om historien af downtown og besøge de højeste bygninger, kan du tilmelde dig til guidede ture, som regelmæssigt afholdes i komplekset "Moscow City". Metro så overskredet med turister på ethvert tidspunkt af året. En erfaren guide vil fortælle om de bygninger, holde dem og vise den højeste observation dæk er i en højde af 230 m, som kan ses over hele Moskva. Hvis du besøger de udsigtsplatforme i privat, må vi først finde ud af det arbejde, besøg på omkostningerne og muligheden for individuel besøg på en bestemt dag.

Bygningen har også et stort antal restauranter med forskellig endelige kontrol (fra det midterste segment før suiterne). En af de dyreste, men populære steder - "Moscow City". Restauranten er placeret på den 62. etage i en skyskraber med panoramavinduer. Sidder ved et bord, kan du nyde lækre måltider og nyde Moskva. Der er medicinske, familie underholdning og fitness centre, en biograf. Du kan også finde flere museer og butikker, og endda en cykel leje for folk, der respekterer aktiv livsstil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.