HjemlighedVærktøj og udstyr

Fra at bygge et hus? Valg vægmaterialer

Som du kan gætte fra navnet, væg materialer - en separat gruppe af bygge-værktøjer anvendes til opførelse af ydervægge og indvendige skillevægge. Markedet er konstant opdateret med nye former for dem, så vælge den bedste løsning i de fleste tilfælde er ikke let.

En af de mest almindelige materialer til tusinder af år er fortsat en mursten. Æstetisk udseende, samt høj styrke og pålidelighed årsag sit krav blandt udviklere. På trods af den betydelige tid, der medgår til opførelse af et murstenshus, og den økonomiske del af problemet, er dette materiale ikke miste sin popularitet. Dette hjem har et attraktivt udseende og er en afspejling af ejerens status.

Silikat og keramiske mursten - universal væg materialer, der er egnet til vægge, såvel som for deres finish. Sikkert fra et miljømæssigt synspunkt, kulde-resistente og holdbart mursten og har en god varmeisolering. At være i dette hus yderst komfortabel - sommer i sine vægge, kan du nyde den kølighed, og om vinteren er meget varmt der.

Opbygning af vægelementer materialer, ikke ringere mursten på sin popularitet, præsenteret en gruppe af blok materialer, som omfatter skum beton, porebeton, gas silikat og ekspanderet ler blokke. Skum i årenes løb er et stigende antal fans. Udbredte i konstruktionen af skum betonblokke opnået ved at tillade reducere omkostningerne af bygningen på grund af de lave priser på materialet, hvilket reducerer den tid og arbejdskraft til opførelse og fremragende præstation. Skum beton har en relativt lav vægt og store dimensioner, hvilket letter stableklodserne, brandsikkerhed, miljøvenlighed og fremragende varme- og lydisolering. Derudover kan du bruge det til opførelse af ydervægge og skillevægge.

Moderne high-tech væg materialer - af porebeton blokke og gazosilikata - karakteriseret ved deres fremragende præstationer parametre. Som en slags cellebeton, er disse blokke lavet af forskellige teknologier, men begge er meget udbredt i den opførelse af boliger og industrianlæg. Gas silikat - et mere holdbart materiale end beton, næsten ingen tid til at skrumpe. Lav varmeledningsevne betonblokke gør det muligt at spare på opvarmning af boliger. Men brugen af cement til fremstilling af porebetonsten gør dem mindre attraktive end de gas silikat blokke.

Sådanne vægelementer materialer som ekspanderet ler blokke, mange år siden, fik sin popularitet i Europa, men i vores land ikke bruges så ofte. Huse bygget af letklinkerbeton blokke, og byder på et behageligt klima, god lyd og varmeisolering. Måske den største ulempe er behovet keramsit udvendige beklædning af bygningen.

Når du vælger vægmaterialer til opførelse, bør seriøst nærme sig dette problem. Ud over ydeevne, er det nødvendigt at tage højde for den tid, der kræves til opstilling af vægge og svind, nødvendige investeringer og behovet for særligt udstyr eller maskiner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.