HjemlighedVærktøj og udstyr

Gas silikat blokke: fordele i opbygningen af

Silikat blokke er fremragende byggemateriale. De bruges i opbygningen af huse og andre tilstødende bygninger. Materialer har unikke egenskaber, fremragende termisk og akustisk isolering, høj resistens, ikke-brændbarhed og lav vægt. Alle disse egenskaber er resultatet af en særlig produktionsteknologi af disse produkter.

Gas silikat blokke er lavet af kalk, kvartssand, vand og aluminiumspulver. En sådan kombination af komponenter gør det muligt at opnå et materiale let modtagelige for ændringer, og samtidig have forøget styrke.

Gas silikat blokke er meget udbredt i konstruktionen af fleretagers strukturer, med en styrkelse og konstruktion af bærende vægge. Dette er på grund af deres høje kvalitet og teknisk ydeevne, og rimelig pris sammenlignet med andre materialer.

Fra synspunkt økologi, en vigtig fordel er sikkerheden af produkter, da de ikke indeholder skadelige kemiske forbindelser. Gas silikat blokke er i modsætning til beton, som er dybest set produktionen af autoklaven.

Udstedt af denne teknologi materialer er mindre udsatte for krympning og har (i sammenligning med andre produkter) større styrke ved den samme densitet. Autoklavering udføres ved en temperatur på 180 grader celsius og et tryk på 14 bar. Disse forhold gør det muligt ikke bare at få et nyt materiale, der har høj styrke, men også mere jævnt fordelt over hele volumen af porerne på blokkene. Også ved fremstilling af porebeton element rager cement bindemiddel og gøre gassen silikat hjælp kalk blandinger.

Generelt gas silikat blokke er cellebeton, som har fået sit navn på grund af de specifikke porer med en porestørrelse på ca. 3 mm i diameter og jævnt fordelt over hele strukturen. På grund af dette, materialer absorberer lyd godt og har en brandmodstandsdygtighed. Luft indesluttet i celler giver produktet en høj varmeisolering. Desuden byggematerialer har god styrke, fremragende geometriske form og lav varmeledningsevne.

Gas silikat blokke, hvis størrelse , som har et bredt område, kan anvendes til termisk isolering af vægge. De er med succes brugt til at skabe interiør design, da det er mere rentabelt end at producere æglæggende mursten. De opnåede ved at reducere den tid, besparelser til at arbejde på grund af deres størrelse.

Styling produkter koster ikke meget og er foretaget på lim til silikat blokke. Når du installerer ved hjælp af specielle lim sammensætning, som giver dig mulighed for at designe stort set problemfri.

Fordele materiale ubestridelig. På grund af sin lave vægt betyder det ikke at lægge pres på fundamentet (i modsætning til andre materialer). Blokke giver fremragende lyd isolering, fjerne ejerne af huset fra trafikstøj påtrængende. Hertil kommer, at produktet, sammenlignet med træ og mursten, har en lavere pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.