Hjem og familieTilbehør

Komfortabel tørretumbler Liana - fordele og installation

Meget effektiv og bekvem enhedstørrer "Liana" er nødvendig af næsten hver værtinde. Hvad er fordelene ved denne enhed, og er det svært at installere det? Her er de vigtigste spørgsmål, der opstår, før du køber dette produkt. Denne tørretumbler indtager meget lidt plads, og mængden af tøj, der kan hænges på det, er simpelthen fantastisk.

Fordele ved loftarmaturer

De fleste fremtidige købere er bange for designets ydre skrøbelighed. Men tørretumbleren liana er nemt i stand til at modstå vægten af vådt, men presset ud i vaskemaskinen dynebetræk eller tunge, omfangsrige trøjer. Denne enhed har en række ubestridelige fordele i forhold til traditionelle linnetov:

  1. Tørretumbler "Liana" giver dig mulighed for at sænke stifterne til at hænge nøjagtigt på det niveau, der er mest behageligt for værtens vækst. Der er ikke længere behov for at stå på en farlig skammel på balkonen.
  2. Linnedet tørres meget højere end med almindelige hængsler på tove, så der er ikke noget problem med at pletter gulvet af lange ting.
  3. Hvis tørretumbleren "Liana" er ophængt i badeværelset, vil dens stifter ikke forstyrre gang, rengøring eller badning.
  4. Standardmodellen, med en længde på 1,7 m, har fem pinde. På samme tid kan du hænge på det to vaskefliker af den sædvanlige tre kilo-indlæsnings maskine.
  5. Pakken indeholder specielle tværbjælker, deres to stykker, hvor du kan tørre trikotage i vandret position. For at bruge denne funktion skal alle pinde indstilles i samme højde. Ellers vil tværbjælkerne ikke være i stand til at sikre den modtagne struktur.

Tørretumbler "Liana" - installation

For at hænge enheden skal du vælge det sted, hvor det vil blive installeret - på balkonen, i badeværelset eller på loggiaen. I loftet er det nødvendigt at lave et hul med en perforator eller en konventionel boremaskine. At støvet og gipset under arbejdet ikke faldt i øjnene, det er muligt at fastgøre en stans en lille trakt fra en ledning, hvor polyeten sår på den.

Endvidere er det nødvendigt at måle længden af stangstængerne i tørretumbleren og fastsætte specialbeslagene udstyret med ruller. Skruer er nødvendige for at skrue dele, men alle de nødvendige elementer er inkluderet, så sørg ikke for hurtig montering. Afstanden mellem rullerne skal svare til længden af stangstængerne. Monteringsbeslaget monteres side om side på væggen i en højde på 1,2-1,5 m. Hullerne i væggen er lavet med samme bor eller perforator, og skruerne vil ikke lade strukturen falde selv ved store belastninger. Ledningerne føres meget omhyggeligt gennem parentesens valser. For at fastgøre tærskelpindens grænsepositioner er det nødvendigt at fastsætte begge ledninger i specielle plastikdæksler.

Før første brug tørres hver stang med varmt sæbevand for at beskytte familien mod bakterier, der kunne komme på enheden under transport og opbevaring i lageret. Drier "Liana" har to bekvemme stillinger til hængning og fjernelse af tøj, hvilket gør det muligt at bruge denne enhed selv til børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.