TravelingRejsetips

Trampolin center på "Savelovskaya": fotos og besøgende anmeldelser

Følelser. Uanset om de er vigtige for en person? Selvfølgelig, ja! Alle mennesker ønsker nye erfaringer, adrenalin ansvaret for livlighed. Heldigvis er der masser af underholdning, hvor du kan få alt dette uforglemmelig oplevelse. Sådan er trampolin center på "Savelovskaya" metro station.

Her vil hver person modtager en ladning af lyse følelser!

Trampolin ... Hvor mange fornøjelig forbundet med det ord! Barnet med vilde glæde løber til sportsudstyr og kan gøre det i meget lang tid. En voksen ville heller ikke noget imod at minde om de uforglemmelige følelser af barndommen. Trampolin center i Moskva "Savelovskaya" vil præsentere en unik mulighed. Her skabt flere underholdning områder, som er designet til hele familien. Den største fordel ved denne klub - absolut sikkerhed. underholdning kompleks administration garanterer, at foretrukne gæster ikke kommer til skade, blå mærker og andre skader!

hovedområder

Trampolin center "trampolin" til "Savelovskaya" Moskvas metro station kan opdeles i flere zoner.

På sportsområdet har altid koncentreret et stort antal besøgende. Den fandt ti trampoliner i forskellige størrelser. Hop med dem kan være enten en blød måtte eller i en mislykket pit. I begge tilfælde kan du få uforglemmelige følelser. Desuden er rummet også udstyret med gymnastik tæpper, væg barer, bløde bolde, sjippetov, motionscykler og andet udstyr. Besøgende normalt kommer her som en familie, og hver af dem finder noget for hans smag!

underholdning område - det er det, vil give en uforglemmelig fornøjelse, opkræve nye følelser for måneden forude. Der etableres et stort blad opdelt i flere celler. Besøgende kan lide at underholde en stor gruppe. Også her kan du nå toppen, hvis at klatre rebet stigen eller blød. Ofte i dette rum er konkurrencer for hele familien.

Folk ivrige efter at tilegne sig nye følelser, gå til trampolin center "Trampolin" (m. "Savelovskaya"). Her er de venter på ekstrem zone for de mest dristige besøgende. Det omfatter to store trampolin, der indeholder en række forskellige spring.

På det område af luftrummet kan være en tid til at flyve i luften. Gør det til en særlig affjedringssystem hjælper. Installeret seler teknologi gør det sjovt så sikker som muligt.

Som tidligere nævnt, trampolin center på stationen "Savelovskaya" - et sted, hvor følelserne kan få utrolige mennesker absolut enhver alder!

Lidt om resten

Under alle sport kompleks er en forudsætning for opholdsstue. Her kan folk slappe lidt eller, tværtimod, op med humøret og få styrke til at fortsætte med at arbejde igen! Det var ikke en undtagelse og trampolin center på "Savelovskaya". Foto af glade kunder, figurerede på plakater, fortælle den person alt om dette sted før den kommer ind af døren.

I underholdningscenter, kan du få et måltid i en lille, men hyggelig cafe. Det refererer til en række forskellige køkkener, herunder babymad og for dem, der sidder på et lavt kalorieindhold kost. Der er også et særligt område, hvor der er sækkestole. Sidder på dem, kan være så meget som muligt for at slappe af og endda sove.

Maksimum ophold for hele kroppen, kan du få en massage, hvor flere arter af forskellige ydelser.

Planlæg og event management

Deres gæster trampolin center på "Savelovskaya" station venter hver dag fra tidlig morgen til sen aften (7,00-23,00). En gang om måneden, en sportsklub lukket for sanitære dag. Ofte arrangementer afholdes her: børnefødselsdage, jubilæer og endda bryllupper!

Også på dette sted fra tid til anden bestanden afholdt. For eksempel kan du betale 500 rubler og få en gunstig ubegrænset billet for hele dagen. Dette er en unik chance for at besøge forskellige områder til en lav pris. Og det kan gøres flere gange i løbet af dagen. I løbet af weekenden, vil omkostningerne ved en sådan en billet være 700 rubler.

Fødselsdag fødselsdag eller deltager i sociale netværk får en 50 procent rabat på alle former for underholdning.

Serviceydelser til de yngste gæster

Trampolin center ved stationen "Savelovskaya", og er altid glade for at byde de yngste gæster - børn fra tre til syv år. Her kan de få deres første lektioner i spring og antenne akrobatisk flyvning til skaller. Har det vil hjælpe dem fremragende specialister. De har stor erfaring med børn og ved, hvordan man kan finde en tilgang til hver ung sportsmand. Desuden er flere gange om ugen gennemført gruppemøder til sange for børn.

Hvad ellers vil bringe uforglemmelige følelser?

Ud over underholdning zoner, er der flere faktorer, der vil bringe en god stemning hver gæst. Den første er den høflige personale og animatorer, der fra de allerførste sekunder af opholdet i underholdnings kompleks vil inspirere alle besøgende med livlighed. Komplekset omfatter en fotograf, vil han gøre en billedkvalitet, så du kan holde det som en souvenir. Vi bør også tale om den musikalske akkompagnement, som vil være som en mand af hver aldersklasse.

positive anmeldelser

Det har været et par år siden, da en trampolin center blev åbnet i "Savelovskaya". Svar om ham fra besøgende i denne tid dannede de mest forskelligartede. Dybest set, er de rost:

  • en varm atmosfære, hvor man altid føler sig hjemme;
  • Et stort udvalg af sportsudstyr til enhver smag og alder;
  • hver medarbejder er altid forsøger at finde en tilgang til den besøgende.

Især dette sted ros småbørnsforældre for mange hyggelige stunder oplevet sammen med børnene.

negative anmeldelser

Overvejende negativ feedback direkte relateret til de oppustede billetpriser, der ikke er overkommelig for mange borgere. Heller besøgende ikke kan lide store skarer og mangel på legeværelse, som kunne forlade dit barn i et par timer. På trods af dette, i midten af trampolinen er altid en masse mennesker i godt humør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.