SundhedSygdomme og betingelser

Sådan en vigtig føde for gigt

For typiske overtrædelse gigt purinmetabolisme grund af hvilket øger i blodets indhold af urinsyre forekommer aflejring af urat (urinsyre salte) i leddene hos patienter, der fører til inflammation. I dette tilfælde, diagnosticering af ualmindelige komplikationer såsom nyresten og nyrerne.

Funktioner mad gigt patienter

En vigtig forebyggende rolle i behandlingen af denne sygdom spiller en særlig måde bygget mad til gigt, hvis hovedformål er at begrænse de puriner i fødevarer. Puriner er godt repræsenteret i fødevarer som fisk, kød (især lever, hjerne, tunge og nyrer). Også, en ganske stor procentdel af puriner fundet i sild, kaviar, og dåse fisk (sardiner og brisling). Desuden er der i betragtning af mad til gigt, skal du huske på, at de fleste af disse stoffer i kød fra unge dyr.

Hvis du afhente mad til gigt for tilhængere af vegetariske retter, de kan anbefale jordnødder, bønner, svampe, spinat, blomkål, skovsyre. En sød plante delikatesse - hindbær og figner. Mange af disse stoffer i te, kaffe, chokolade, kakao. Selvfølgelig, disse patienter også har brug for at vide, hvilke produkter der er mangel på disse stoffer. Det er æg, mælkeprodukter, brød, korn, næsten alle frugter, bær og grøntsager. Derfor gør mad til gigt for dem, der lider af denne sygdom, er det nødvendigt at fjerne de fleste af disse produkter, selv om de elsker dem dyrt.

Regler for udarbejdelse af menuen

Patienter med denne diagnose, når sygdommen er i remission (uden forværring), bør være grundigt menuen. Ifølge anbefalingerne fra læger, skal menuen for gigt kost overholder nummer 6 med et mindre fald i antallet af proteiner. Det vil kræve at reducere mængden af forbruget af bælgfrugter, kød og fisk. Endvidere er det nødvendigt at reducere antallet af højtsmeltende fedtstof (svinekød, fåre-, oksekød, kogning). Faktisk på grund af deres urinsyre i nyrerne frigives meget langsommere. I stedet er de forudsat at anvendelse af ghee og smør. Hertil kommer, 30% fedt, bør patienten modtage grundet vegetabilske olier. Enhver ernæringsekspert vil fortælle dig, at deres fedtsyrer har en positiv effekt på stofskiftet i denne sygdom, især i de tilfælde, hvor det er kombineret med fedme, åreforkalkning og forhøjet blodtryk.

Enhver, der lider af denne sygdom, fik kostvejledning, erfarer, at han skulle opgive fisk, kød og champignon bouillon, fordi når madlavning disse fødevarer mindst 50% purin sender det til suppen. Men allerede kogt kød og fisk kan spise stille og roligt.

mere flydende

Gør sund mad til behandling af gigt, skal du huske et stort antal af væskeindtag - op til 2 liter om dagen (selvfølgelig, hvis patienten ikke er kontraindiceret på grund af problemer i nyrer og hjerte-kar-systemet). Enhver læge vil fortælle dig, at en stor mulighed ville være forbruget af bær, frugt og grøntsagssaft. Særligt anvendelige er citrus drikkevarer. Endvidere bør det drikke mere mælk og syrnede mælkedrikke, te (kun ret svag). Med hjælp fra saft og drikkevarer 1 gang om ugen bør gennemføre udledning dag (uanset patientens vægt). Under ingen omstændigheder bør man forsøge at behandle sult. Hvis denne diagnose er meget farlig - fordi fastende grund proteinnedbrydning niveau af urinsyre i blodet stiger stærkt.

Med stor omhu for at opføre sig på patienter med denne diagnose til ferien bordet. Selv med en enkelt, men også rigelig optagelse af kød eller fisk mad samt alkoholiske drikkevarer, muligvis den stærkeste forværring af sygdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.