Kunst og underholdningFilm

Zorro - filmen karakter. Liste over de bedste film om Zorro

Zorro - en karakter, der er meget glad for børn, unge og voksne. Det er en fiktiv karakter. Historien om det med noget i stil med legenden om Robin Hood. Tegnet i masken, som hjælper den fattige befolkning i New Spanien.

Interessant karakter, som hjælper mennesker

Han optrådte første gang i bøgerne Johannes. McCulley, skrevet i stil med eventyr. Zorro - en karakter, der først dukkede op i 1919. Det har bragt succeshistorie "forbandelse Capistrano".

Et våben, der bruger hovedperson - en kårde. Med dens hjælp bliver det character navne med bogstavet Z i tre hurtige bevægelser. Også denne mystiske tegn bruger en pisk.

Nu ser vi på film, hvor den karakter er Zorro. Dette er en temmelig interessant billede. De er interesseret i ikke kun voksne, men også børn, unge.

"The Mark of Zorro" (1920) - det første billede af en interessant karakter

Der er en teori om, at skabe et billede af helten, McCulley påberåbt sig historierne om én person - William Lamport. Et år senere kom den første film. Det kaldes "The Mark of Zorro." Hvem er på dette billede var hovedpersonen? Zorro - hovedpersonen, af Douglas Fermenks spillet.

Beskrivelse af filmen om den mystiske helten

Beskriver de begivenheder, hvor den unge mand Diego Vega ankommer på California indfødte fra Spanien. Tidligere hans far var borgmester i Los Angeles. Men tingene har ændret sig, og det formår Luis Quintero. Ny borgmester støtter tropperne af Captain Esteban Pasquale. Denne alliance fører kraften af de fattige bønder til det yderste. Efter skat er rejst til svimlende tal.

De, der ikke er enig med de love og nægter at betale skat, er alvorligt straffet. Ankommer her, kan Diego ikke se på dette rod. Snart beboerne tale om en vis karakter. Han begyndte at tage deres side og kæmper for retfærdighed.

"Don Ku - søn af Zorro"

Hvis du er interesseret i de bedste film om Zorro, så være opmærksom på dette. Billede af publikum oplevede allerede i 1925. Dette er en favorit af alle fortsættelsen af historien om den berømte helten. I denne del af historien fortsætter søn af helten - Don Sezare Vega. Hans eventyr finder sted i Madrid. Der gik han i skole, efter i fodsporene på sin far. Ikke mindre interessant og fascinerende film end den første.

Ideen er, at dette billede skal være en fortsættelse af eventyr af Zorro, men han vises kort i slutningen af filmen. Nu er alle allerede kender hans sande identitet. Dette bånd har samlet et stort antal fans, og fans.

"En fed caballero"

Den næste film, at seerne oplevede, udgivet under titlen "En fed caballero." Upåklageligt formået at spille en vigtig rolle Robert Lingvistonu. Zorro - en karakter, at det er meget velegnet. Fortsættelse af eventyr af den berømte og allerede en favorit med mange velgører. Filmen er meget interessant, og vigtigst af alt - spændende. Denne del var en overraskelse for fans. Handlingen foregår i et helt andet sted, nemlig i San Diego. På dette tidspunkt blev Zorro konfronteret med fare for liv ansigt til ansigt. Han blev fanget og dømt til døden. En stor film til familie visning eller for dem, der er på udkig efter noget interessant at besætte børns fritid.

De bedste film om Zorro: liste over

  • "Zorro tilbage i sadlen." Denne film, seerne oplevede i 1937. Fortsættelse af eventyr af den berømte karakter.

  • "Zorro - den rytter med en pisk." Billedet blev offentliggjort i 1969. Og i 1971, seere og fans var i stand til at se bare to fine film - "Zorro slags Monterrey" og "Zorro -. Hævn ridder"
  • "Den mystiske tegn." I 1949 kom filmen. En interessant billede af en elsket røver Zorro. Når strømmen begynder at krænke de enkle og fattige mennesker, hvilket gør deres eksistens et levende helvede, til ved hjælp af en mystisk karakter. Han står på den side af de mennesker og forsvarer deres rettigheder.
  • I 1963 kommer filmen "Zorro og de tre musketerer". Helt uventet billede, som behagede publikum evalueret. Mange troede, at direktørerne var skøre, men i det samme år udgav de en anden usædvanlig film med titlen "Tre Sword of Zorro", og derefter - "Zorro mod Matsista". Den seneste udvikling er i middelalderens Spanien. Der den lokale konge bliver dræbt af pesten. Han efterlader niecer Mallow og Isabella. De står ikke meget let valg. En af dem skulle bestige tronen. Begge beslutter at stjæle viljen, men hver sin egen måde. Mallow beder om hjælp fra lederen af vagterne Garcia, som er en virksomhed tillid til Samson. Og Isabella beder om hjælp fra en hemmelig helt.
  • I 1972 skærmene gik yderligere to film: "The amourøse eventyr af Zorro" og "The Erotic Adventures of Zorro".

  • Den næste film, der glæder fans kom ud i 1952 med titlen "Drømmen om Zorro." En italiensk billede. Instrueret film - Mario Soldati.

sæbeopera

Zorro - en figur, som er blevet så elsket, at omkring ham, en efter en for at lave film og endda tv-shows. Så i 1957-1959 år i udsendelsen var en amerikansk tv-serie af samme navn. Jeg arbejder på det en masse direktører. I serien, de samme handlinger, Don Diego, der bærer tøj af helten og desperat kæmper for retfærdighed.

"Great adventure of Zorro"

I 1975 udgav han en velkendt film. Begivenheder, der finder sted i Californien. Den beskriver en vanskelig tid. Alle regeret af banditter og soldater. Kendt Don Diego er en fremtrædende person, og bare komme til at bekæmpe de kriminelle ikke kan. Men han finder en vej ud. Iklædt kappe og maske, bliver han en helt ved navn Zorro. Hans karakter navne - Z. Nu helten bliver kendt af alle i Californien.

Det er interessant, at denne film indtager 57. plads blandt toppen i USSR udenlandske film.

I samme år udgav han en anden film "Zorro". Alain Delon medvirkede i den bedste sværdkæmper af den gamle verden. På billedet kæmper han for retfærdighed i en sydamerikansk provinsen. Militær og banditter herske her, men nogen skal redde de almindelige mennesker.

"The Legend of Zorro" (fremstillet i USA, direktør - Martin Campbell)

"The Legend of Zorro" var også en meget interessant film. Der er allerede en berømt helten igen vises på TV-skærmen. Defending de enkle og fattige mennesker, straffer de onde forbrydere. Alle, der ser sin character navne, panik og rædsel. Ingen andre var uheldige at se hans sande ansigt, men vi ved alle, hans modige hjerte. Denne person tillader ikke at fornærme de svage. Incredible Adventures af hævner.

Andre malerier om tegnet i masken

Om ham skudt og en masse tegnefilm for børn. For eksempel, "Zorro, Blå Blade" (1981). Det blev også filmet den amerikanske serie i stil med anime. Det kaldes "The Legend of Zorro". Publikum så ham i 1995.

Endelig en lille

Nu kender du de bedste film, hvor den karakter er Zorro. Som du kan se sådanne interessante malerier er en fascinerende historie. Vi håber, at du vil være i stand til selv at vælge en god film om den mystiske helt. Sådanne film kan ses om aftenen med en elsket, og om eftermiddagen med børnene eller venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.