Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Yakushev Danil: biografi, personlige liv. bedste roller

Yakushev Daniel - den unge skuespiller, der blev berømt efter udgivelsen af den mystiske serien "Angel eller Demon", hvor han spillede en stor rolle. Filmografi af denne mand er meget interessant at studere, på grund af sin rolle, som allerede er mere end 30 adskiller sig fra hinanden. Hvad ved vi om de kreative resultater og indtaling af livets stjerner af nationale biografen?

Yakushev Daniel: barndom

Fremtiden skuespiller er en indfødt moskovitiske, født i januar 1986. far og drengens mors erhvervsaktivitet var ikke forbundet med kreativitet. På trods af dette, Yakushev Danil næsten i de første år af livet besluttet om valg af sin karriere.

Som en skoledreng, den fyr altid deltaget i amatør Teaterforestillinger. Publikum, mens du stadig få i antal, bemærkede hans medfødte dramaserier. Selvfølgelig, forsøgte den unge mand andre hobbyer. Det er kendt, at Daniel perfekt spiller guitar i high school år er alvorligt engageret i sport. Men ønsket om at blive skuespiller vandt.

Undersøgelse, Teater

Efter at have modtaget den attest, Yakushev Daniel blev en elev af den internationale slavisk teater. Den unge mand var heldig med lærerne, næsten hver eneste af dem var en kreativ person, inficerer hans entusiasme studerende. Særligt gode minder fra skuespilleren forblev på hovedet af kurset. Det Vyacheslav Dolgacev inviterede den elskede discipel at slutte sig til truppen i Moskva Ny Drama Teater, hvor han arbejdede som en art director.

Mange nyttige færdigheder erhvervet Yakushev Daniel i studieårene. En af de vigtigste hobbyer novice skuespiller på det tidspunkt blev micromagic. Ung mand vildelse studeret en række tricks, så underholdt deres medstuderende og lærere, publikum i restauranter i Moskva. den unge mand tog også danseundervisning, at år senere var nyttige for ham på settet.

Efter endt uddannelse, skuespilleren var at spille i New Drama Teater. For første gang var tydelig i stykket hans dramatiske talent "Rich Bride," i denne produktion han portrætteret Yuriya Tsyplunova.

Optagelse i film og tv-serier

Picture "Graffiti" var debut for nybegyndere skuespiller, hvad i 2006 var Daniel Yakushev. Filmografi erhvervede sin kontroversielle film, men den rolle var for lille til at tiltrække den unge mand interesserede tilskuere.

Efter udgivelsen af "Graffiti" Yakushev har været aktivt at dukke op i serien, forsøger på forskellige billeder. For eksempel, i tv-showet "Ranger" fans kan finde dit foretrukne skuespiller i rollen som en charmerende lejemorder, iført tilnavnet Lemon. Daniel og medvirkede i projektet "Moment of Truth", legemliggjort billedet af narkohandlere.

stjerne rolle

Taste of Fame fyr kunne kun føler, når landede en rolle i den mystiske showet "Engel eller dæmon". Han blev betroet med billedet af den Arhangela Mihaila, med oprettelsen af hvilken Yakushev godt forvaltet.

I 2013 den stigende stjerne havde mulighed for at tilbagekalde de "magiske" færdigheder erhvervet i den tid af de studerende. Han medvirkede i den berømte komedie film "Bitter", legemliggjort billedet af frø, en gæst fra bruden. Jeg husker offentligheden og dens rolle i fantasy filmen "Belovode. Mysteriet om en tabt land", hvor han spillede Bram. Båndet fortæller historien om en mystisk kloster, beliggende i bjergene. Det viste sig i den manglende førte til, at de dæmoniske kræfter undslap til frihed, der truer indbyggerne i planeten.

Hvor ellers medvirkede Daniel Yakushev? "Junior" - serie om den lidet kendte hockey team "Bears". I dette show, som havde premiere i slutningen af 2013, skuespilleren legemliggjort billedet af træner Viktor Anatolyevich, der beskæftiger sig med teammedlemmer.

Livet bag kulisserne

Selvfølgelig fans af stjernen ikke kun interesseret i den rolle, som en alder af 30 havde spillet Daniel Yakushev. Personlig livet for en ung mand fik et job takket være skydning af serien "junior". Det var der, at han mødte sin kommende kone Civil: den udvalgte Yakushev blev hans kollega Maria Pirogov. Daniels kone seerne kan se i den sensationelle tv-show "Praktikanter", hvor hun fik rollen som datteren Bykova Alisy, mødtes med praktikant Romanenko.

Star-par levede sammen i flere år, men indtil børneskuespillere ikke har planer om at erhverve, som for travlt karriere. Du skal dog ikke benægte en sådan mulighed i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.