HobbyFotografier

Collage - en nyskabelse i verden af fotografering. Måder at skabe

Kunsten at fotografering - har længe været uudforsket område. Men du altid vil have noget nyt. Den perfekte løsning var at skabe en ny retning. I dag ved vi, at sådan et foto collage. Det er nu på mode trend i designet. Det giver dig mulighed for at kombinere detaljerne i dem, der ikke kan opnås ved at tage et billede.

Hvad er en collage?

Med udtrykket "collagen" menes almindeligvis en forbindelse i en række billeder, der skaber hvor én færdige sammensætning.

Hvordan man laver en collage? Dette er måske den mest spændende af mange spørgsmål. Hvis der er et ønske om at skabe en collage selv, men det er ikke nogen big deal. Det er nødvendigt at vise et maksimum på fantasi, tålmodighed, og overholde reglerne.

Nødvendige ting for at skabe en collage

Som det er kendt af mange, collage - en tendens i kunsten, som ikke kræver nogen særlige kunstneriske færdigheder og viden.

For korrekt forberedelse af collage bør overveje de små detaljer, såsom:

  • Hovedidéen i det fremtidige arbejde.
  • Materialer til fremstilling.
  • Basisproduktet.

Alle har brug for at forstå, hvad det faktisk gør sig selv en foto collage af de billeder, og at han ønsker at understrege sit arbejde. Hver detalje skal afspejle den grundlæggende natur og supplere hele kompositionen. Det skal vække den grundlæggende idé om sit ophav og tjene det med nogle helt andre og usædvanlige sider af det menneskelige øje.

Materiale ved fremstilling kan være anderledes. Ud over standard billeder kan bruges udklip fra aviser og blade, forskellige objekter, notesbøger og endda flasker parfume.

Som grundlag for arbejdet er at give en fordel til den robuste og pålidelige materiale, limet til de objekter holdt fast. Perfekt til sådanne værker af tykke kartonark, spånplader og fiberplader.

Realiseringen af en collage

At nå meget ideologisk linje, er det værd at gå videre med selve arbejdet, og skabe en fotocollage. Dette kan gøres ved hjælp af programmer, såvel som dig selv, i hånden.

Før den faktiske anvendelse af punkterne på grundlag af den bedste pre-strejke blyant skitse til at samle alle de nødvendige elementer i billedet korrekt.

Efter påføring af skitsen bør forberede de fremtidige rammer, som skal huse de objekter selv. bør der lægges særlig vægt på styrken af fastgørelseselementer, som kun godt befæstede elementer af den perfekte udseende på nettet.

For at gøre en stor fotocollage kan være, og uden hjælp fra saks og lim. Du skal bruge en computer eller bærbar computer.

Produktion med programmer

Den vigtigste handling i denne procedure er at flytte billeder til din harddisk eller bærbare computer.

Du vil også nødt til at installere på din pc Editor. En anden mulighed - at bruge tjenesten on-line, skabe den nødvendige skitse af fremtidens collage.

De vigtigste faser af arbejdet med standardsoftware, foto redaktører.

Efter at have downloadet og installeret programmet, er vi nødt til at oprette et nyt projekt. I drop down listen for at vælge en skabelon til at arbejde (præsenterede muligheder er som regel tilstrækkelig mængde). Så har du brug for at gå til indstillinger og indstille de nødvendige parametre.

Når du har oprettet et projekt skabelon, kan du tilpasse baggrunden skitse, indsætte en ramme, valgfri foto collage med effekter, skrive teksten, tilt, eller ændre størrelsen på billedet for at fjerne unødvendige elementer i skabelonen og tilføje dine egne.

Det resulterende færdige produkt skal skaleres til den ønskede størrelse for derefter at blive trykt på fotografisk papir rigtige størrelse.

Opsummering

Hvordan man laver en fotocollage huse kan ses fra beskrivelsen. Men for at skabe et personligt mesterværk unikt nok til at vise deres talent, fantasi og hårdt arbejde. Af de muligheder, der findes i dag, er der to måder: standalone og software.

Den første er tidskrævende, forbereder dele, nøjagtig beregning af hver af dem på selve grundlaget. Desuden bør det være opmærksom på valget af klæbemidlet for at binde elementerne.

Den anden metode er mere enkel. Lad os komme temmelig hurtigt interessant og unikke sammensætning, som har et stykke struktur. Den kan placeres i en billedramme eller som et separat element til at placere i det indre.

Collage lavet en måde, perfekt supplement næsten ethvert interiør, vil give nye farver, elegance og unikt design. De mange forskellige anvendte materialer gør det muligt at kombinere indbyrdes absolut forskellige objekter, hvilket yderligere øger oprettelsen af en sådan skabelse. Foto collage - en praktisk og uerstattelige ting, når de foretager et fotoalbum, familieportrætter og ideologisk sammensætning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.