HobbyFotografier

Smithsonian Magazine præsenterede finalisterne årlige fotokonkurrence: 15 flotte billeder

Smithsonian Magazine valgte de bedste billeder, der vil konkurrere om titlen af de bedste billeder af året.

"Firewalking", Vietnam

Firewalking - er den handling at gå barfodet på varme kul. I det bjergrige provins Ha Giang nær den nordlige grænse af Vietnams etniske grupper Pa Theni praksis gå på kul, for at sikre velstand i det kommende år.

"Old Man", Myanmar

"Jeg har været i den centrale region af mit land, Myanmar, sidste år. Da jeg ankom i Mingun, fandt jeg den gamle mand med en vogn trukket af okser, som han kørte besøgende. Han kørte mig rundt Mingun. I sidste ende kom vi til den berømte hvide tempel Mingun. Jeg kunne godt lide udseendet, så jeg bad ham om at stille op til fotos i kurven. Jeg kunne godt lide rammen, hvilket skaber en vogn, samt det lys, der faldt på hans ansigt, "- kommenterede sin skabelse af forfatteren.

"The bønner Ramadan", Indonesien

I dette billede viser en kvinde bede inde i moskeen Istiqlal under ramadanen.

"Surrealisme", USA

En mand rider en cykel forbi statuen af en blæksprutte på Burning Man festivalen i byen Blackrock (Nevada).

"Denne usædvanlige parti", USA

Dette fotografi viser forfatterens erfaringer med homoseksuelle samfund i byen Rochester (New York).

"Fjernsyn Skole", Brasilien

Par ser et tv-program på læsefærdigheder. Dette foto er en del af en serie af billeder om virkningen af medier på livet for mennesker i landdistrikterne i Brasilien.

"Vinteren kommer", Tyskland

Arktisk ulv - en underart af den grå ulv, der bor i de arktiske områder i Nordamerika.

"Rød", Det Forenede Kongerige

"Jeg - en gade fotograf. Jeg udforske gader fyldt med kaos, og forsøger at fange glimt af skønheden i dette kaos. Det er temmelig eksplicitte billeder og pigen i den er ikke udgør. Jeg flyttede langs Royal Mile, da pludselig begyndte det at regne. Folk begyndte at søge ly. Jeg så denne pige, da hun gemte sig i en rød telefonboks, og straks tog et billede. Jeg kan godt lide, når beskueren selv fortolker betydningen af dette billede, "- det er den bemærkning af fotografen.

"Sadness operasanger", Malaysia

Denne kinesiske operasanger var godt forbi fyrre, og i dette billede, hun tænker på sine børn når de forbereder at marchere. Hun, ligesom de fleste andre operasangere, måneder af rejser fra et sted til et andet, mens væk fra hjemmet. Kinesisk opera - er en kunstform, der bevæger sig væk ind i skyggerne, og den er erstattet af mere moderne former for kunst. En sådan idé er et besøg værd, og det er håbet, at med hjælp af billeder kan gemmes på denne tradition til hende og videregivet fra generation til generation.

"Improvisation", Canada

Dette er et fotografi af dans improvisation i studiet.

"Kølnæbbet tukan," Costa Rica

Her er historien om fotografen: "Jeg tog dette billede under en tur til Costa Rica, hvis formål var at dokumentere den utrolige verden af de lokale fugle. Costa Rica er mindre end én procent af jordens array, men indeholder omkring fem procent af verdens biodiversitet. Jeg håber, at dette billede, samt andre fotos, som jeg har gjort her, vil inspirere folk til at rejse til dette land, informere dem om den utrolige arv af dyreliv, som er tilgængelig, samt gøre folk tænke over, hvad der skal bevares for fremtidige generationer. "

"Flight", Rusland

"Vi var de sidste til at sidde om bord på et lille fly, der var til at tage os fra Sochi til St. Petersborg. Vi havde ingen idé om, hvad der ligger forude. Jeg tog en plads ved vinduet, forventer at se i ham noget ekstraordinært, da vinduet var regn. Men da vi lettede, indså jeg, at jeg får de bedste pladser på flyet, "- sagde passageren.

"Golden abe undersøger territorium", Rwanda

Kommentar til billedet: "Mange af de familier af aber i Volcanoes National Park i Rwanda har intet imod, at folk bor i nærheden til dem. Jeg var glad, da han var i stand til at komme tæt på en afstand på tre meter til en af disse aber, da hun kom ned fra træet på jagt efter bløde bambusskud. Hun var ikke opmærksom på mig, men stadig kiggede rundt, kontrol for at se, om den næste fare. "

"Beautiful fading lys", Kina

Verdens største buddhistiske Academy opkaldt Larung Gard ligger i Kina. Folk flokkes her fra hele verden til at deltage i buddhismen.

"Snake Sipo" Ecuador

"Jeg har altid undret evne til at fryse slanger stille, mens de studerer situationen", - kommenterede hans udnævnelse en usædvanlig forfatter af billedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.