ComputereSoftware

Ikke oversat tid på computeren, hvorfor?

Så i dag er vi sammen med dig vil blive konfronteret med et problem, hvor tid ikke er overført til computeren. For første gang det vigtigste klage i denne henseende med udgivelsen kom populære nu Windows 7. Generelt årsagerne til denne adfærd er mange. Og de bliver nødt til at demontere. Nogle af dem er farlige for din computer. Men de fleste selv klare. Lad os så hurtigt som muligt med dig til at udforske vores aktuelle problem.

Internet

Vi har ikke tid oversættelsen på computeren. I sandhed, den første årsag til denne adfærd - er manglen på synkronisering med internettet. Nogle gange er det denne lille ting bliver et kæmpe problem. Især hvis du har købt en ny computer.

Hvad hvis du ikke har tid oversættelse på computeren? Så er det tid til at åbne et ur og sætte dem op. For at gøre dette, skal du klikke på billedet af den tid, højreklik og vælg der "Indstil dato og tid". Når du har klikket, vil du have et vindue med flere faner. Nu indstille de ønskede indstillinger, og derefter gå til afsnittet "Internet". Der vil være behov for at sætte et flueben ud for "Sync til web".

Nu er alt der er tilbage - dette er blot for at gemme dine ændringer. Et problem, der ikke er blevet oversat tid på en computer, løst. Men kun hvis årsagen var mangel på synkronisering. Nu selvom du har denne funktion, mange vil hævde, at de ikke kan oversættes tid på computeren. Hvordan til at være i denne situation?

stationær computer

For eksempel, nogle gange en sådan adfærd er en konsekvens af svigt af visse computerkomponenter. Især specielle batterier, som er ansvarlig for udførelsen af "BIOS". I den stationære computer det er knyttet til bundkortet, er det let at se. På samme måde som det får.

Du har ikke tid oversættelsen på computeren (Windows 7 eller noget andet operativsystem - det gør ikke noget)? Så er det tid til at nedbryde din "jern ven", og forsøge at udskifte batteriet. I tilfælde af en stationær computer til at gøre dette ganske nemt. Bare fjerne sidepanelet fra tilfældet, finder den runde batteri på bundkortet og en let berøring for at fjerne den. Nu gå til butikken og købe det mest almindelige batteri af denne type. Gå hjem, sætte det i computeren og styresystemet.

Vigtigt: Du skal re-indstille computerens indstillinger (dato og klokkeslæt), samt synkronisere uret med World Wide Web. Når du gør det, vil du ikke have flere problemer, som ikke er oversat tid på computeren.

tidszone

For eksempel kan forkert vist tidszone også forårsage et problem med dato og klokkeslæt. I dette tilfælde, på et tidspunkt, vil dit ur være på egen hånd at sætte de tal, de ønsker. Men i dette tilfælde, brugere klager over, at de hele tiden oversætter tid på computeren, men ikke på, hvad du ønsker. Hvordan til at være i denne sag?

Vi bliver nødt til at indstille den korrekte tidszone for din placering. For at gøre dette, skal du klikke på uret højre museknap, og klik derefter på der "Indstilling af dato og tid". I det viste vindue skal finde "Set Time Zone". lille vindue vises foran dig, som vil have til at vælge din by og urtilbehør. Juster de korrekte parametre og gemme ændringerne.

Efter dette, anbefales det at genstarte computeren. Se om tiden er oversat. Nej? Så har du alt arbejdet. Og de fleste af det problem, at der ikke kan oversættes tid på computeren ( "windose 7" eller andre operativsystemer), vil du ikke blive forstyrret. Men der er undtagelser. Især hvis årsagen til en sådan adfærd ligger ikke i den tidszone eller i batteriet computer. De har stadig nok til at udforske.

opdatering

Selvfølgelig, med adgang til et moderne operativsystem er en ganske almindeligt problem blev den manglende evne til at indstille dato og tidspunkt for den ønskede periode. Og skylden - Opdatering "windose". Mere præcist download og installere filer. Dette er et meget almindeligt fænomen. Du har ikke tid oversættelsen på computeren (i 2014 eller lidt tidligere)? Så er det nødvendigt at opgive den automatiske Windows Update og fjerne nogle filer fra din computer.

For at løse problemet, skal du gå til "Control Panel" og finde der de "Programmer og funktioner". Start tjenesten, og derefter aktivere indstillingen kaldet "Vis installerede opdateringer". Nu hvad man skal gøre? Find et dokument med titlen "KV2570791". Fremhæv det med markøren, klik på højre museknap, og vælg derefter "Slet". Enig med irreversibilitet af processen og vente et stykke tid. Det er det, er du færdig!

Det er fortsat at genstarte computeren og slukke for automatisk opdatering af Windows. Dette vil hjælpe dig med at undgå unødige problemer med operativsystemet. Som du kan se, intet ekstraordinært i forbindelse med noget problem. Men det er ikke alt, der kan være en årsag til en fejl i computerens tid oversættelsen til højre.

operativsystem

En anden meget almindelig årsag er ikke den bedste tilpasning af hændelser med dato og uret - er operativsystemet fejl. Hvis de er, så vi kan blive klar, ikke blot til det faktum, at tiden ikke vil blive oversat. Hertil kommer, at nogle gange vil nægte at køre programmer og applikationer, for eksempel. Og computeren vil være en lang tid til at tænke.

Ofte er dette problem opstår på et ikke-licenseret versioner af operativsystemer. Og det er normalt, er det ikke overraskende for ham. Men nogle gange sker det og licenserede kopier. Ud fra dette ingen er sikker. Hvad sker i dette tilfælde?

Der er flere alternativer. Først - affinde sig med, hvad der sker, og at vænne sig til den usædvanlige tid for din tidszone. Hvis der ikke er nogen forskel, eller det er +/- 1 time, du har med Moskva, så vænne sig til dette fænomen som muligt. Efter alt, dybest set en computer oversætter uret en time frem eller tilbage.

Den anden måde - er at geninstallere operativsystemet. For at være ærlig, er denne mulighed ofte hjælper til at klare mange problemer på din computer. Men ikke alle kan lide sådan en radikal tilgang.

Plus, kan du altid sætte dig selv rigtige tidspunkt direkte til din computer under arbejdet. Ikke meget bekvemt, men nogle gange er det obligatorisk.

virus

Hvorfor computeren oversætter tiden? Årsagen til dette kan også være de mest almindelige virus og andet edb-infektion. Men det sker meget sjældent. Og at tro, at den virusinficerede operativsystemet, efter at du har fundet den manglende evne til at ændre tiden, det er ikke nødvendigt.

Antivirus sikkert kontrollere computeren, og derefter helbrede alle potentielt farlige og ondsindede filer. Dernæst rense registreringsdatabasen, skal du genstarte computeren. Normalt er det hjælper. Efter alt, farlige virus er ikke beregnet til at spille med dato og tid. Mest sandsynligt, du tog en humoristisk eller useriøst mulighed. Og slippe af med det vil være meget lettere end fra den trojanske eller spyware.

konklusion

I dag har vi sorteret ud grundene til, at tiden kan uafhængigt oversættes eller ikke vises på de nødvendige tal. Som du kan se, om årsagerne til denne adfærd er ikke så lidt.

Hvis du føler, at du selv ikke løse problemet, så tag din computer til et servicecenter. Der, for et gebyr, du vil blive hjulpet til at returnere dato og klokkeslæt på datoerne for ydeevne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.