SundhedMedicin

Forbinding på anklen: typer, indikationer, anmeldelser

Oftest udsat for ankelskade. Denne fælles kan modstå tunge belastninger. Jo mere en persons vægt, jo større er risikoen for en ankelskade. Samlingen er næsten konstant under stress. Som et resultat, brusk slides hurtigt ud. I dette tilfælde er anklen gradvist mister sin stabilitet på grund af ændringer i det omgivende væv.

Hvordan man løser problemet

Ved det første tegn på sygdommen, eksperter anbefaler iført en ankel lås. Det giver dig mulighed for at reducere belastningen på leddene, ledbånd og muskler. Hertil kommer, at bandagen beskytter brusk væv fra yderligere skader.

Det er værd at bemærke, at udnævnelsen af en hvilken som helst lås kun bør administreres af din læge. Vælg en forbinding på anklen skal være i overensstemmelse med anbefalingerne fra eksperterne. Da sådanne produkter er medicinsk udstyr. De anvendes generelt til forebyggelse eller behandling af sygdomme forbundet med leddet.

Når du har brug for at bære en holder

Bandage i fodleddet er foreskrevet kun i nærvær af visse sygdomme og vævsskader. For sådanne situationer bør omfatte:

 • den postoperative periode;
 • skader efter fjernelse af gips skinner;
 • arthritis eller arthrose terapi;
 • funktionel fælles nestabilnostt;
 • forstuvning ;
 • øge den fysiske aktivitet, for eksempel efter længere tids brug eller intensiv klasser særlig sport, især behov for en bandage til dem, der i lang tid er i en stående position;
 • patologi af foden og anklen fødsel.

Hver af disse sager kræver en individuel tilgang, samt det korrekte valg af holderen. Hvis en bandage er valgt korrekt, kan det forværre tilstanden af de fælles væv.

Formål og typer

Hvordan man vælger en forbinding på anklen? Blandt de store udvalg af klemmer er det svært at selvstændigt vælge den, der er påkrævet. Hver model bandage anvendes kun i visse tilfælde. Derfor, før du køber bør konsultere en læge og få mindst en idé om den slags sådan holder. I øjeblikket er der:

 1. Forbinding på anklen elastisk eller stiv. Den første type fastgørelsesorganer anvendt i traumer middel og lav sværhedsgrad. I øjeblikket er der flere typer af sådanne bandager.
 2. Sikker lås. Det bruges i åbne brud. Sådanne forbindinger har en bakteriedræbende virkning og giver dig mulighed for at beskytte åbne sår fra snavs og støv. Desuden holderen er fugt.
 3. Medicinal bandage. Ekstern fiksator ligner en bandage lavet af bandager. Materialet er imprægneret med visse lægemidler, der fremmer heling af sår.
 4. Compression forbinding på anklen. Det kaldes også undertrykkende. En sådan holder er ofte, når hemarthrosis, når samlingen skader efter blod opsamles. Bandagen vil stoppe blødningen, der kan opstå som følge af skader på de små blodkar.
 5. Immobilisere låsen er tildelt trækstyrke reduktion af forstyrrelser og blodudtrædninger. Oftest er disse produkter, der anvendes i sport medicin. Holderen giver samlingen i hvile og også mindske smerter.

Funktioner vælger den hårde tandbøjle

Rækken af sådanne produkter er meget stort og forskelligartet. du kan købe en forbinding på anklen lace-up eller særlige vedhæftede filer, hvis det ønskes. Sidstnævnte kan være i form af remme eller bånd. Oftest er udstyret med sådanne bindinger stiv holder, som har en ramme fremstillet af et tæt og fast materiale. Hvis valget er mislykket, så en bandage kan re-skade leddet. Når du vælger et produkt, bør der tages hensyn til:

 • alvorligheden af skaden og dens karakter;
 • træk ved den anatomiske struktur;
 • tilbøjelighed til allergiske reaktioner;
 • komorbiditet;
 • den anvendes til fremstilling af slagtekroppen materiale;
 • skrive fastgørelseselementer;
 • buggjord kalv omkreds af anklen og ankel og fod størrelse.

Hård bandage kan forårsage re-skade på væv. Det er farligt for forstuvninger. Efter alt, kan hvis ikke terapi dislokation gå ind i velkendte.

Hvad man skal kigge efter, når de vælger et produkt

At købe en forbinding på anklen alene, er det værd at overveje et par faktorer. Først og fremmest bør du læse instruktionen, som er inkluderet i sættet. Det indikerer alle kontraindikationer og indikationer. Derudover vejledning beskriver materiale, der blev anvendt til fremstillingen af låsen, samt hvordan man korrekt og når bandagen påføres.

Hvis du vælger at selv-forbinding på anklen, er det nødvendigt at undersøge de oplysninger om mulige bivirkninger og kontraindikationer.

Hvem bør ikke bære en ankel lås

På trods af at den forbinding på anklen anvendes til forebyggelse og behandling af visse sygdomme og skader, det har en række kontraindikationer. Om dem skal lære at købe og begynde at bruge sådanne produkter. Det er ikke nødvendigt at anvende en bandage på:

 • hudlidelser, herunder eksem, lokaliserede på stedet iført en bandage;
 • flebitis;
 • arterieokklusion;
 • venøs sår;
 • trofiske sår, udvikle diabetes mellitus;
 • thromboembolisk sygdom.

Funktioner af ansøgningen

Bær en ankel lås er tilladt, ikke kun på bar hud, men også på undertøj lavet af bomuldsstof. Det anbefales ikke at gå konstant med en forbinding. Efter 6 timers bære holderen skal fjernes, og derefter behandle huden antiseptisk præparat eller vaskes i varmt vand og sæbe. Så har du brug for en lille pause - 30 minutter. Efter en bestemt tid, kan du ønsker at bære det.

Ved slutningen af

I øjeblikket, at ankel bands betragtes være effektiv og pålidelig i forebyggelse og behandling af mange sygdomme i ledvæv. Et bredt udvalg gør det muligt at vælge et produkt, der vil være perfekt i alle henseender. Før starten af anvendelsen af sådanne fangster skal være sikker på at besøge din læge. Ja, i nogle situationer er det nødvendigt at indføre en gipsafstøbning. Den beskytter de beskadigede fælles væv, muskler og led mod yderligere skader i strid med sengeleje. Det er af denne grund kræver traumer rådgivning. Glem ikke, at det er forkert valgte produkt kan forårsage alvorlige komplikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.