ModeTøj

Blazer Brugerdefineret

Outside view of business mænd er af stor betydning. For at se selvsikker og respektabel mand, skal du vælge de garderobe elementer omhyggeligt. I dag, mænds blazer blev obligatorisk attribut af erobrer moderne byer. Det foretrækkes at bære selvsikker og moderigtigt mand med fremragende smag. Det er en form for sport jakke i stil med afslappet, men fordi det passer perfekt med enhver tøj.

Skal have stilfulde mænd

Moderne modetrends tilbyder talrige muligheder blazer, men i den klassiske udgave, det er en dyb blå farve jakke, udsmykning metal knapper og lommer. Blazer til orden, ifølge traditionen, kan du dekorere emblem klubben, der er involveret en mand.

Den klassiske model er single-breasted blazer eller dobbelt-breasted, sidstnævnte er kendetegnet ved skarpe revers. Ideel til at skabe en blazer anses for at være naturlig uld. På trods af dette, fortolkningen af moderne studie tillade brugen af bomuld, cashmere og linned.

Hvad er den blazer?

Hvis du har brug for at skabe en stringent måde, blazer brugerdefinerede skjorte båret med en klassisk lys-farvet for at skabe kontrast. En fremragende udførelsesform anses for at være hvidt eller lyseblå skjorte uden strimler og levende udskrifter.

I den kolde årstid for at give krydderi til billedets værd at prøve at sætte på en varm sweater blazer. Hue sweater kan variere fra grå til lys grøn.

Blazer er en universel kjole, men fordi han kombineret både med bukser og med jeans af nogen art. For eksempel, blå jeans nødt til at være lidt lysere i tonen blazer. Med en mørkeblå jakke på kontrasten kan spille klassiske sommer bukser. De kan bære skjorten og lysebrune sko egnet skygge.

Det er også vigtigt at være opmærksom på kombinationen blazer med sko, fordi det var hende, der skaber et komplet billede, eller helt ødelægger det.

Universal derby kan kun komme til den klassiske mørkeblå jakke og lyse bukser sommer. Hvis en mand ønsker at bære sko, de skal være med en lynlås i siden (kan være to). Mere behagelig til hverdagsbrug betragtes støvler med dekorativt spænde. Deres farve er forpligtet til at være brun, og nogen skygge. Mænd, der vælger at bære blazer med jeans, er det værd at sætte på brune hyttesko.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.