HjemlighedGør det selv

Sådan sheathe sidespor hus med sine egne hænder? Koster. Nuancerne ved at arbejde med en vender materiale

Hvis du bor i huset i mange år, og den ydre skal af facaden er forfaldne, den første til at vælge materiale til hans hud, og derefter udføre arbejde på sin installation. Til beklædning af bygninger, der er mange materialer: boards, mursten, klinker termiske paneler, natursten, sidespor og andre. Denne artikel vil tale om, hvordan at sheathe sidespor hus med sine egne hænder, men først lad os tale, hvorfor du skal vælge den foring materiale.

fordele
 • Vinyl sidespor er billige, dets varierede farver.
 • Dens installationen er enkel nok, det kan monteres på den gamle hud.
 • Materialet er resistent over for udfældning.
 • Levetiden på op til 50 år, i løbet af denne tid, ikke kræver maleri og vedligeholdelse.
 • Den tåler temperaturer fra -60 til +60 ° C
 • Efter installationen ikke kræver særlig pleje, tilstrækkelig skyllevand.
beregning

For at afslutte sidespor med deres hænder holdt uden tab af materiale, der er nødvendige til udregningen, beregne arealet af et enkelt panel. For at gøre dette, skal du gange sin længde med bredden. Og for at bestemme den nødvendige mængde sidespor for hele liner, først finde ud af området af væggene i huset, og så den resulterende værdi divideres med kvadratet det samme panel. Fra det resultat vi trækker arealet af vinduer og døre.

forberedende arbejde

Før sheathe hus sidespor med sine egne hænder, er det nødvendigt at gennemføre en række tiltag: at fjerne trim, skodder, vindueskarme, tagrender, dekorative elementer, dekoration Parlamentet, og omhyggeligt inspicere gamle foring og hvis der er rådne sted eller slyngplanter, fjerne dem. Revnerne fyldes med skum.

Åse og isolering

At bruge rammeprofil (galvaniseret), som er vertikalt fastgjort ved hjælp af bøjler i en afstand på 0,3-0,4 m fra hinanden. Og på toppen og bunden af muren heraf bør fastsættes horisontalt. Ved hjælp af et lod og niveau, sæt profil, styrke flere strygere og sæt dem alle kasse. Hvis huset er træ, og du ønsker at isolere væggene, er det nødvendigt at lave imprægnering, der skal fastgøres under rammen. Til dette anvender vi vandtæt dampspærre membran. Isolering monteret på lægten og topfolien (i profil). For at gøre dette, skal du gøre kontrreshetku af brædderne, som er fastgjort med skruer på profilen.

montering

Vi går nu over til svaret på spørgsmålet "hvordan sheathe sidespor hus med sine egne hænder." For at gøre dette, installere hardwaren, men at gøre dette har vi overveje nuancerne i vender materiale monteret:

 • sidespor udvider sig ved opvarmning, så mellem panelerne skal efterlade et hul på 5-6 mm;
 • Det synes ikke at vinter hul, montage producere overlappende (til 2 cm);
 • hvis vender huset er udført i den kolde årstid, bør afstandene stå op til 12 mm;
 • til fittings kunne flytte til at stramme skruerne kan ikke begrænse (spalte 2 mm), som de er placeret i midten af fastgørelseselementer (ellers varme facaden vil bølge i vinteren - revnen).
Hvordan til at dekorere huset sidespor med deres egne hænder?
 • Sæt de lodrette elementer, hjørner og profiler. For at gøre dette, fastgøre de øverste punkt skruer, fastgøre den anden videre. Mount fittings i en afstand af 0,25 m fra hinanden. Ved sammenkobling vinkler på det nedre element skåret kinden (2,5 cm) og gøre 2 cm overlap på den øvre del, bagsiden spalte er 5-6 mm.
 • Fastgør starteren strimler, og med rigtigheden af deres installation og kontrollere niveauet af rebet. Installationen er lavet også med mellemrum.
 • Okolookonnye stropper fastsætte den endelige skinne.
 • Kom nedenfor installere paneler med en start-båndet, så montere den anden strimmel, behøver de huller ikke glemme, ej heller dokruchivaem skruer (1-2 mm), som alle paneler skal indstilles frit.
 • Hvis bredden af panelerne lidt mindre end bredden af væggen, er det nødvendigt at forøge deres længde, er denne fælles profil monteret på væggen parallelt med en af de hjørner af huset.
 • Du kan opbygge og overlap, derefter hver panel overlapper 2-3 cm tidligere, og leddene er forskudt.
 • I smalle åbninger nailed panel (øverst) for ikke at komplicere samlingen af næste bånd (den tidligere unbent sidespor), og efter forankring.
 • Ved montering af en låsning stykke installerede overlappende paneler (med huller det) komme ind i langsgående kant (den er bøjet) af den nedre (faste) bånd og først derefter skrue de øvre skruer.
konklusion

I denne publikation har vi forsøgt at besvare spørgsmålet: "Hvordan at sheathe sidespor hus med dine egne hænder" Hvis du følger ovenstående råd, og vil forstå alle nuancerne, vil de modstående vægge i huset generere nemt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.