TravelingHoteller

"Big Rocks" (fritidshjem): beskrivelse, funktioner og anmeldelser

Nord for Leningrad-regionen er berømt for sin naturlige skønhed. Der er mange naturskønne pletter, hvoraf den ene er kysten Vuoksi søen. I nærheden af dammen er en turist kompleks "store sten". Den fritidshjem har opnået særlig anerkendelse fra ivrige lystfiskere og jægere.

Beskrivelse af anlæg

Stor turist bund består af små, hyggelige hytter lavet af træ, som er harmonisk fordelt gennem de anlagte grunde. Hvert hus er udstyret og komfortable lejligheder, som består af en stue og et badeværelse med toilet. Samlet baserede og kan rumme 52 mennesker. Alle værelser har alle de nødvendige møbler, lavet af miljøvenlige materialer. Rummelige senge, nye møbler, husholdningsapparater og det nødvendige udstyr, ren luft, vidunderlige natur - alle disse kan prale af en turist kompleks "store sten".

Den fritidshjem tilbyder en række ekstra ydelser, såsom den russiske dampbad, en volleyballbane, et billardrum. Gæsterne kan nyde gratis parkering. På grundlag af kede bare ikke vil arbejde. Selv når vejret er dårligt, kan du have en stor tid i et lukket område.

Fiskeri og jagt

Hvorfor er alle kendere af godt fiskeri tendens til at få i de "store sten"? Den fritidshjem er placeret nær søen Vuoksi, som er rig på fisk. reservoir dybde er 25 meter. Nederst er næsten ingen vegetation. Søen er godt fanget gedder, ferskvandskvabbe, aborre, skalle, brasen og aborre. God fangst kan udvindes, hvis sejlet på båden væk fra kysten.

Jagt er også en god "store sten." Den fritidshjem er omgivet af en fyrreskov. Udstyr til jagt er bedre at bringe med sig. Efter aftale med de lokale rangers kan finde de steder mest egnet til jagt.

For at komme til basen nemt er det ikke. Det er nødvendigt at komme til landsbyen muldvarp, som var og er et rekreativt center "Big Rocks". Anmeldelser af komplekset kan du finde et bredt udvalg. Men for det meste siger rejsende speciel hyggelig atmosfære og venlighed af den lokale service. Men fisker i disse områder overhovedet en fornøjelse.

I den fjernøstlige del af Rusland er en anden region ganske lovende i form af turisme. Primorje naturlige skønhed, nærhed til Stillehavskysten gør denne region populær blandt turister, der ønsker at slappe af væk fra civilisationen.

I Primorje, arbejder mange fritidshjem, der giver mulighed for at slappe af i komfortable omgivelser. Nedenfor beskrives komplekser placeret i nærheden af byen Bolshoi Kamen.

Fritidshjem "Pearl"

Turisten Komplekset er beliggende på bredden af bugten elm. Base omgiver en malerisk naturlige landskab. Turister lever i en tre-etagers boliger og en lille træhytter. Placeret i huset værelser udstyret med nødvendige møbler og moderne apparater. Der er værelser som køkkenet og uden. WC er adskilt fra kroppen i gaden. Træhuse er adskilt af en skillevæg i to rum med en fælles indgang. Hus til tre personer.

Betingelser for børn og voksne

Fritidshjem "Pearl" (Big Stone) tilbyder sine gæster en aktiv wellness ferie. Gæsterne har mulighed for at spille sport på sportspladsen. Til børnene er der en legeplads. For bilister parkering er gratis. Besøgende anmeldelser "Perler" siger, at i sammenligning med andre steder at bo (hoteller, private sektor), til et hvil i en fusion med naturen er stadig bedst rekreation. Big Stone - en by, hvor en masse baser.

"Aquarius" - en hyggelig rekreation

Dette kompleks er kun åben om sommeren. Feriegæster er indkvarteret i dobbelt, tredobbelt og firedobbelt værelser, beliggende i kapital tilfælde. Alle lejligheder er udstyret med nødvendige apparater. Nyd dit ophold i besøgende til byen Bolshoi Kamen. Recreation Center "Aquarius" har alt hvad du behøver for et behageligt ophold. For egen forplejning i dobbeltværelserne har derudover et køkken.

Base "Neptun" - den bedste deal for din ferie

Basen er placeret på kysten af bugten elm. I nærheden ligger en sandstrand udstyret. tre valg af bolig til rådighed for turister. Du kan checke ind to-, tre- eller fire-sengs hytter. Det er også muligt overnatning i hytter. De har moderne møbler og et køkken. Fra vinduerne i de 2. og 3. etage har udsigt over bugten. Før huset er en græsplæne og lav hegn. Gæsterne kan nyde at tilbringe tid i den udendørs veranda. Denne bolig mulighed er velegnet til folk, der er vant til at trøste.

I fritidsklubben tilbyder en bred vifte af underholdning. Du kan spille sport (fodbold, volleyball og basketball). For at gøre dette, er der legepladser. hel vifte af vandaktiviteter er også præsenteret (attraktioner, dykning, katamaraner og planlægning på vandoverfladen paraglider). Fans af stille hvile kan spille dam eller skak. Der er også en moderne biograf.

Det er værd at hele familien til at gå på ferie i Big Stone (Primorje territorium). Fritidshjem her lade dig føle komfortable selv de mest neposedlevym kiddies.

Ikke kedeligt ferie med børn

Holiday Village "Neptun" tilbyder gode betingelser for ophold med børn. For børns aktiviteter er forudsat træning på legepladsen. Også arbejder kreativt værksted, hvor børn under vejledning af kvalificerede lærere kan mestre de færdigheder af tegning og design. Børn har mulighed for at ride på en gynge eller en tur på en elbil. Hvorfor er det så populært fritidshjem "Neptun"?

Anmeldelser mange besøgende viser udviklingen af basen infrastruktur og vidunderlige fritidsaktiviteter, som det giver til sine gæster.

En tur til fritidsklubben er et glimrende valg for virksomhedernes og fritid, samt vært en stor virksomhed. Så hvis du har brug for en god rekreation, Big Stone - et sted, der er absolut et besøg værd. Og det bekræfter et stort antal mennesker.

Et veludviklet turist infrastrukturen i byen er berømt Bolshoi Kamen (Primorje territorium). Fritid centre er placeret langs kysten. Listen af tjenester og levevilkår for dem er om det samme. Derfor, når der træffes beslutning om en tur til Big Stone på kysten af bugten elm, kan du roligt bo på nogen af de indgiver.

Den største fordel ved denne ferie er mulighed for at slappe af i den maleriske sted for rekreation (Primorje, Big Stone), og til fuldt ud at nyde den vidunderlige natur af disse steder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.