FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad er ECU? Universal læringsaktiviteter i en moderne skole uddannelse

I dagens samfund, mættet med de nyeste teknologier, udvikling af personlige kompetencer og evne til at lære kræver lidt indsats fra forældre og fra lærerne. I lyset af denne situation i læringsprocessen indført et nyt koncept. Hvad er ECU? Sådan hjælper dit barn lære at forme deres identitet fra en tidlig alder? Hvor vigtigt er universelle læringsaktiviteter i et moderne samfund? Vi vil forsøge at give svar på disse spørgsmål.

definition af ACU

Måske lærere vil ikke være svært at svare på det spørgsmål, som er ACU, men forældrene ofte ikke forstår de forkortelser og begrebet "universelle pædagogiske tiltag" det er uvant. Mange endda lært at standarden proceduren i USSR. Lærerne fik ved lære af viden, og processen med moralsk uddannelse fandt sted i hjemmet. Men i dag verden har ændret sig, og derfor er forpligtet til at ændre og metoder til at undervise børn i skolerne.

Universal læringsaktiviteter - er evnen til at lære, at udvikle deres egne evner samt at tilegne sig ny viden og anvende den i praksis. I virkeligheden er dette barns evne til selvudvikling og selv-forbedring. I de primære kvaliteter er nødvendigt, at den studerende selv-fastsatte mål, at se de måder at løse dem, analysere oplysningerne og træffe de rigtige konklusioner.

Til dato er børnene velbevandret inden for faget, men tænker ikke over de elementære regler for adfærd. Hvad var årsagen til en sådan en ubalanceret udvikling? Vil de nye standarder indført i Den Russiske Føderation, til at klare sådan en vanskelig opgave, da uddannelse af personer fra mindre børn?

Årsager til ændring i undervisningsmetoder

XX århundrede var en industriel og XXI-st er informativ. Børn i dag er velbevandret i mobiltelefoner, tablets og computere. Strømmen af information på floden strømme har ikke dannet barnets sind. Som et resultat, de ikke er i stand til at fordøje alle de oplysninger. Som et resultat, kan børn ikke lære på deres egen forskning og problemløsning.

Desuden har de fleste forældre fokusere deres opmærksomhed på den intellektuelle udvikling af deres børn, og helt ignorere den moralske og åndelige uddannelse. Som et resultat, kloge børn er ikke i stand til at udvikle kommunikationsevner og samtidig miste lysten til at lære. Stolthed, selviskhed og manglende evne til at arbejde sammen med andre føre til katastrofale konsekvenser både i skole og i voksenlivet.

I dag er det ikke moderne at læse bøger, især klassikere. Børn er mere engagerede film og videospil, som ikke bidrager til udviklingen af mentale evner. Derfor er der indlæringsvanskeligheder, dårlig fantasi, at den manglende evne til at analysere læsestof og tænke logisk.

Disse er blot nogle af grundene til, at brygning revision af hele uddannelsessystemet. Derfor er generelt ungdomsuddannelse kræver indførelse af universelle pædagogiske tiltag. Gennemgangen af de fire typer af ACU vil hjælpe til bedre at forstå, hvilke handlinger der kræves fra den studerende.

personlig ACU

Overvej de typer af ECU, der vedrører udviklingen af personlige egenskaber. De giver værdi-sense-orientering af studerende, det vil sige evnen til at korrelere begivenheder og handlinger med de eksisterende moralske principper og moralske normer. Børn skal lære at ikke gå tabt i forholdet til andre og i sociale roller. Hvilke aktiviteter det med det?

  • Selvbestemmelse. Afsætte personlig, og arbejdsliv. Barnet har brug for at vokse med en individuel og lærer at udtrykke sin egen mening.
  • Smysloobrazovanie. Faktisk skal de studerende besvare følgende spørgsmål: "Hvor vigtig er uddannelse for mig?" De har brug for at se sammenhængen mellem læring og motivation, der tilskynder til handling.
  • Moralske og etiske orientering. Evaluering af materiale, der undersøges, på grundlag af sociale og personlige værdier. Forudsat et personligt valg baseret på moralske principper.

Videnskab og uddannelse i dag går fremad, og at indgyde i børn vyskoie personlige egenskaber, der er nødvendige for at udvikle en kærlighed til bøger. Litterær læsning fremmer meningsfuld, åndelig og kreativ aktivitet. Vær opmærksom på, at alle børn - en personlighed, det er individuel og alle føler forskelligt. Vi har brug for at udvikle sin personlighed og tilskynde læse højt for dig selv. Dette vil hjælpe de studerende til at bemærke, at det ikke er klart, og hvilke følelser der opstår, når man læser og motivere til at dele med klassekammerater.

ACU Learning

De omfatter logiske operationer og generelle pædagogiske tegn og symboler. Disse typer af ECU fremmer udviklingen af logisk tænkning i skolebørn. Hvad omfatter specifikt kognitive handlinger?

Logiske operationer, der dækker genstand for analyser for at detektere visse karakteristika, såvel som kriterierne for sammenligning og klassifikation af objekter udvælgelse. Vi ønskede at finde en årsagssammenhæng og opbygge et sammenhængende kæde af ræsonnement. Studerende kan bringe deres beviser og hypoteser personlige begrundelser.

Ved obshcheuchebnyh aktioner omfatter: en selvstændig beslutning af de kognitive mål, finde nyttige oplysninger, strukturering af den opnåede viden. Eleverne skal være i stand til intelligent og frit at udtrykke deres tanker skriftligt og mundtligt. Det er nødvendigt at løse problemet ved at finde en proprietær algoritme og løse de problemer kreativt og finde de nødvendige oplysninger.

Udvikle kognitive evner i eleverne skal bruge ACU. Matematik i grundskolen er med til at udvikle logik i at løse problemer, hvilket gør på samme kredsløb. Kort beskrivelse af opgaven betingelser, der giver elever specifik algoritme at de efterfølgende kan anvendes i opløsningen af mere komplekse udformninger.

regulatoriske ACU

Regulatory kvalitetsorganisation give de studerende deres aktiviteter. Faktisk skal de være i stand til at organisere sig. For at gøre dette, er du nødt til at lære at sætte mål og nå dem. De uddannelsesaktiviteter bliver nødt til at anvende nogle af de principper.

Målretning lærer børn at sætte læringsmål og at korrelere den allerede kendte materiale med en fremmed. Næste, du ønsker at planlægge - det betyder, at den studerende er forpligtet til at bestemme rækkefølgen af handlinger i forbindelse med behandlingen af den resulterende problemet, træne en specifik plan og følge den. Prognoser vil se et foreløbigt resultat og graden af assimilation, samt tidslinje for resultatet.

Kontrol, rettelse og evaluering, der hjælpe med at udvikle selvkontrol evner. Overvågning og sammenligne deres arbejde med den foreslåede model, korrigere deres handlinger i overensstemmelse med den rigtige løsning, barnet lærer at træffe beslutninger og udvikle en konkret handlingsplan. kræver også selvregulering - evnen til at mobilisere sine egne kræfter og overvinde de hindringer.

kommunikationsevner

Kommunikation ACU yde social bevidsthed og respekt for andres synspunkter om samme emne. Børn har brug for at lære at lytte og høre andre, at indgå i dialog og lære at diskutere problemerne fredeligt, at debattere og til at opbygge gensidige relationer med jævnaldrende og voksne.

At opdrage sådanne kvaliteter af læreren har brug for at skabe en situation, som giver mulighed for samarbejde mellem de studerende. For eksempel kan du bruge ACU-teknologi: studerende tilbyder at arbejde sammen om et projekt ved at dele klassen op i grupper. sådanne opgaver er givet for lavere karakterer, "find forskellene i lignende genstande lavet af forskellige teknikker," eller "hvilke værktøjer, du har brug for eller ikke har brug for at udføre en bestemt opgave." Job du kan tænke på mange, det vigtigste, at de udviklede kommunikationsfærdigheder hvert barn i klassen.

Føderale regering standard

Til udvikling hos børn læringskompetencer og personlige egenskaber, de nye standarder indført. GEF "russiske skole" - en føderal stat uddannelsesmæssige standard, indført i september 1, 2011 om hele området i Den Russiske Føderation. Han gør en række krav til læreprocessen i skolerne.

Først og fremmest krav til dannelsen af den enkelte studerende, ikke bare for at erhverve dem med den nødvendige viden og færdigheder. Således er systemet helt opgiver den gamle studieordning. Gennemsnitlige totale formation bør danne identitet elev. Konsekvensen af læring bliver personlig, metasubject og materielle resultater.

En integreret del af den nye standard går ind for indførelsen af universelle pædagogiske tiltag. For at indføre nye program metoder ECU er blevet udviklet. For hvert emne foretaget en særskilt tutorial hjælper lærere til at danne de nødvendige færdigheder.

Sammen med købet af standard færdigheder træning og uddannelse af den enkelte studerende introduceres teknik til at vejlede yngre studerende i informations- og kommunikationsteknologi, samt evnen til at generere dem opmærksom gælder. Hvordan ser det ud i praksis?

ACU introduktion i akademiske fag

Tematisk planlægning at gøre det muligt for ACU fra de første lektioner ses hos personer elever med deres egne evner. Da funktionen af de nye standarder er ikke kun i dannelsen af den studerendes personlighed, men også i indledningen af moderne teknologi, vil læreren har brug for en god forberedelse. Kravene inkluderet sammen med de sædvanlige færdigheder traditionel skrive indførelsen af tastaturet skrive på computeren. Dette vil hjælpe barnet til hurtigt at beherske ny teknologi og udvikle hukommelse, logik og evnen til at kommunikere med jævnaldrende.

Til dato er der var et helt system af lærebøger til de nye GEF "russisk skole" standarder. De passerede en føderal undersøgelse og modtaget positive tilbagemeldinger fra det russiske videnskabsakademi. Alle bøger er inkluderet i den føderale liste over anbefalede. De reviderede tilgang til formationen. Materialet forklarer, hvad ACU, og hvordan man anvender det i praksis. Efter de nye standarder, er lærebøger til formål at udvikle de studerendes universelle pædagogiske tiltag. De giver også en metode til at inddrage børn i den pædagogiske proces i studiet af alle skolens fag.

innovationer

ACU skole program hjælper lærerne med moderne undervisningsmidler til at danne en given færdigheder hos børn. I lærebøger specialopgaver inkluderet, studerende, der udvikler evnen til selvstændigt at formulere en uddannelse mission til et givent emne eller en bestemt lektion.

Øget antallet af opgaver og spørgsmål om pædagogiske og underholdende karakter, samt at arbejde i grupper eller parvis. De hjælper eleven til at fokusere på sit eget synspunkt og forbinde eksisterende viden med virkelige begivenheder.

I de lærebøger der er nye emner, der vil hjælpe til at reflektere over den anerkendte materiale: "Hvad har vi lært. Vi lærte "" Check dig selv og evaluere deres resultater. " Kategorier "Vores projekter", "sider for den nysgerrige" og "Udtryk din mening" vil hjælpe lærerne udvikle de yngre elever de nødvendige færdigheder.

ACU-teknologi

Hvad kan du gøre for den nye og hvordan man kan indarbejde kravene i moderne standarder i læringsprocessen? Den bedste praksis for erfarne lærere til at hjælpe i denne. Hvad er altafgørende er nødvendigt at danne i junior high school studerende? ACU-teknologien kræver omhyggelig opmærksomhed til læreren til sine elever.

Han bliver nødt til at udvikle sig i børn mulighed for at vurdere deres eget arbejde, bør dette være at udvikle en algoritme for evaluering af deres arbejde. I dette tilfælde er det vigtigt ikke at sammenligne eleverne til hinanden, og vise status for barnet i forhold til hans tidligere arbejde.

Læreren bør bringe børnene til opdagelsen af ny viden. Dette vil kræve samarbejde diskutere, hvad der er nødvendigt for at angive, hvordan den kan anvendes i livet.

Et andet punkt: det er nødvendigt at beherske teknologien til at hjælpe børn med at lære samarbejde i gruppen. Denne grundlæggende færdighed selskabelighed udvikler kun når de arbejder sammen. Det er nødvendigt at lære børn at diskutere med den opgave, at finde en kollektiv løsning på de problemer og analysere resultatet.

For dannelsen af forskellige færdigheder, der kræves god planlægning ACU, især med yngre studerende. Mens børn stadig ikke har lært noget, kan du bruge en række forskellige teknikker og opgaver. For eksempel, en favorit børns spil "spot forskellen". Du kan angive antallet af forskelle, og det er muligt at finde børnene selv og delte med klassekammerater.

Der findes forskellige typer af job, der er rettet mod at skabe en universel pædagogiske tiltag. For eksempel deltagelse i projektet, som opsummerer resultaterne af lektionen, kreative opgaver, visuelle, motor og verbal opfattelse af musik.

Grad 3 (GEF) til ECU måske nødt til at beskæftige sig med mere komplekse opgaver, såsom bestilling, tegning diagrammer, rekvisitter, der arbejder med forskellige typer af tabeller, korrektion af "forsætlig" fejl, søge efter nødvendige oplysninger i de foreslåede kilder til gensidig kontrol.

For at teste den viden kan bruges CONOP (quiz på et specifikt problem), høre dialogen, indstille "til at forberede en historie ...", "til at beskrive verbalt ...", "... at forklare."

Teknologi kan blive et referencepunkt i udviklingen af universelle pædagogiske tiltag.

ACU of Physical Education

Det kan synes, at en sådan lektion som motion, ikke kan opdrage de moralske evner hos børn. Men det er ikke tilfældet. Nye metoder til undervisning og udvikling af den rette indstilling til deres egen sundhed at hjælpe at bruge ACU for fysisk uddannelse.

Det er den træner kan tilskynde til en sund livsstil. Hvordan udvikler de færdigheder af børn engageret i fysisk aktivitet? Til at begynde med, kan udvikles nogle universelle evner.

  • For det første skal barnet være i stand til at organisere deres aktiviteter, for selektivt anvende midlerne til at nå dette mål.
  • For det andet, at være i stand til aktivt at samarbejde med holdet, at gå sammen med deres jævnaldrende for at opnå fælles mål.
  • For det tredje, kun i gym kan du lære at formidle information simpelthen, i en ekspressiv og levende form i processen med kommunikation og samarbejde med klassekammerater og voksne.

Hvilke personlige kvaliteter vil blive studerende? Du kan lære at kommunikere og samarbejde med deres jævnaldrende, der bygger på principperne om respekt og velvilje, gensidig hjælp og sympati. Det er lige så vigtigt at være i stand til at udtrykke de positive egenskaber ved den person, og til at styre deres følelser i en række usædvanlige omstændigheder og forhold. Disse resultater vil bidrage til at vokse afbalanceret person. Fysisk uddannelse vil fremme disciplin, hårdt arbejde og vedholdenhed i at nå målene.

Arts

Hver lektion af de skønne kunster bør fokusere på løsningen af problemerne med emnet og danne visse kvaliteter af barnet. ACU for GEF ISO er med til at udvikle de nødvendige færdigheder i grundskolen børn.

lærer eksempel kan inspirere eleverne er mere villige til at forklare deres indtryk af billedet, slå ord op til at udtrykke følelser, siger seniorforsker og om, hvad de så.

Fælles kreativitet for børn, opdelt i par eller grupper af nogle få mennesker, kan du hurtigt få en positiv erfaring med kommunikations- og regulatoriske opgaver: her børn lærer og føre en samtale, og endda til at forsvare deres udtalelser, at respektere udtalelse partneren, for at fokusere på det endelige resultat, ikke personligt og det samlede. Alt dette gør det muligt hurtigt integrere i teamet og erhverve positive egenskaber.

For klarhedens skyld, giver vi et eksempel på co-creation. Børn blev tildelt til at trække i gruppen vanter på hænderne. Hvordan kan vi evaluere deres fælles arbejde om de foranstaltninger, som de har gjort? vurdering niveauer er forskellige.

  • Lav: mønstre tegnet med åbenlyse forskelle, eller at de ikke har ligheder. Hvad skete der? Børn tendens til ikke at blive enige indbyrdes, alle insisterer på deres præferencer.
  • Gennemsnit: delvis lighed - enkelte tegninger er de samme, men der er bemærkelsesværdige forskelle. Resultatet af dårlig forvaltning af kontrakten, alle ville have noget at skille sig ud.
  • Høj: vanter dekoreret med den samme eller en meget lignende mønster. Børn arbejder med glæde, ivrigt diskuterer den tilgængelige variation, sammenlignes virkemåder og koordinere dem med at opbygge fælles planer og overvåge gennemførelsen af hans ideer. Denne mulighed - den bedste måde at vise, hvad ACU, eller rettere dens anvendelse i praksis.

I betragtning af kravene i de nye standarder for undervisning af børn nye teknologier kan ikke kun traditionelle kunst, men også brugen af computerteknologi i at undervise børn. For eksempel, male et billede, ikke kun på albumsider, men også at gøre det til et bestemt program. Du kan også lære børnene at tage fotografier, foto, undervise korrekt brug af grafiske programmer.

Videnskab og uddannelse sammen nu i gang, og de undervisningsmetoder bør også variere alt efter behovene i den nye generation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.