TravelingHoteller

De mest populære hoteller Ples

Ples - en lille by, som er placeret på den maleriske bredden af Volga i Ivanovo-regionen. Det blev grundlagt i det XII århundrede, men i løbet af den mongolske invasion blev fuldstændig ødelagt, dermed grundlæggelsen dato er 1410. På dette tidspunkt, er der ingen store virksomheder, byen lever kun gennem turisme.

Hoteller er repræsenteret hovedsageligt af små lejligheder. Priser for overnatning i løbet af denne højt nok. Hvad kan tilbyde gæsterne byen Ples (Ivanovo-regionen)? Hotellet er klar til at modtage turister hele året. Introduktion til dette sted er lettest fra Ivanov her busser kører hver dag, turen tager samtidig i ca 2 timer. Fra Ples til Kostroma - ikke mere end til Ivanov, selvom bus direkte flyvninger der.

Hertil kommer, at i denne maleriske by ofte stoppe gør krydstogtskibe, der regelmæssigt sejler Volga. De vigtigste attraktioner i byen omfatter Cathedral of the Assumption, Trinity Church, træ opstandelse kirke, samt en række andre flotte gamle templer, som er daglig besøges af mange gæster i byen. Derudover er der et hus-museum Levitan Pleso kunstner malet mere end 200 landskaber.

Ferielejlighed "På havnefronten"

Under den enkle og beskedne navn på dette hotel Ples skjuler en stor lejlighed hotel, som er beliggende på bredden af Volga. Det er interessant, at det er placeret på 1. sal i palæet, som blev bygget i det XIX århundrede, selv om det er tæt på mange restauranter og cafeer.

Ved udstationering her tilbyder studiolejligheder moderne udstyr. De er for bekvemmelighed gæster er der en træmøbler, LCD-tv, aircondition, eget badeværelse med hårtørrer og gulvvarme, køkken, vaskemaskine og trådløst internet. Blandt de tjenester, der leveres på hotellet, er det nødvendigt at nævne leje cykel og båd.

Hotel "privat besøg"

Jeg elsker arbejdet i Chekhov? Så har du stor mulighed for at komme ud i atmosfæren, som blev skabt i hans værker. "Privat besøg" - er et hotel beliggende i Reach ved afgrunden. Det er omgivet af en have og er indrettet i stil med denne Chekhovian dacha. Det skal bemærkes, at Ples i det indre af dette hotel bruges kuriositeter, der blev indsamlet i Frankrig og Rusland.

Da antallet af værelser er suiter, standard og superior, som ligger i de udskårne bjælkehytter udstyret med en stor veranda med sin egen tabel. I dette rum har et tv, alle møbler, store balkoner og minibar.

Hotel "Volzhskaya Dacha"

I betragtning af hotellet Ples, skal du vælge "Volga give." Fra hotellet til Volga, kan det Landskab Museum eller Museum of Levitan nås på bare 10 minutter. Gæsterne kan tage en tur i haven eller bruge terrassen, tage i leje grillfaciliteter og fiskeri.

Værelser institution i sig selv indeholder flere rummelige værelser, hvoraf en del er forsynet med en pejs. Den har også et køkken. Den nærmeste togstation - "Furmanov" - er 30 kilometer væk, og togstationen ligger i Kostroma 60 kilometer væk.

Hotel «Fortecia Rus"

Hotel «Fortecia Rus" (Ples) er berømt for sin skønhed salon 'Jasper Spa', som omfatter en stor sauna med artesisk blødt vand. Desuden kan gæsterne leje ski og en privat strand.

Værelser institution bestående af tyve værelser: "Volga suites" To-værelses suiter, dobbelt og Komplekset omfatter en 4-etagers træhus, som kan rumme hele året - i alt 16 værelser. Det fungerer en gratis internet Wi-Fi, værelser er udstyret med plasma-tv.

Hotel "ITIL"

Hotel "ITIL" (Ples) ligger i nærheden af byens strand. Før Ples centrum kun 800 meter væk.

Hvert værelse har et plasma-tv, elkedel og aircondition. Det private komfortabelt badeværelse med gratis toiletartikler, hårtørrer og hjemmesko.

I gæstehuset, og ved siden af det kan du gøre en række aktiviteter, bordtennis og vandreture så godt.

Hotel "Hotel Pleso"

Fortsætter med de bedste hoteller Ples, kan der nævnes, og dette hotel. Dens kendetegn er den naturlige træmøbler, skabt af forfatterens design. Samtidig til rådighed for gæsterne er der rummelige badeværelser, hvor der er et bidet og hårtørrer, toiletartikler og håndklæder.

Desuden værelserne har aircondition og et køkken, mikroovn, vaskemaskine, satellit-tv, strygeudstyr, hjemmesko og en førstehjælpskasse. Det skal siges, at de fleste af byens attraktioner er placeret i gåafstand herfra.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.