TravelingHoteller

Viking Club Hotel 4 * (Sharm el Sheikh, Egypten): beskrivelse af hotellet, og anmeldelser

Sharm El Sheikh er i øjeblikket en af de moderne og dynamisk udvikling af resorts i Sinai-halvøen. Her for nylig byggede vi ikke kun mange hoteller, men også velkendte shopping og underholdning centre. Rejsearrangørerne i Sharm el-Sheikh er placeret som det ideelle sted for en badeferie med meget rimelige priser, høj nok service. Det er vigtigt, at det varme og tørre klima af udvej er perfekt til hvile her hele året rundt.

helligdage Sharm El Sheikh

Hvor du kan solbade og svømme selv i vintermånederne, fordi temperaturen af vandet på dette tidspunkt i Sinai-halvøen ikke kommer under tyve grader. Selve navnet på den udvej i en oversættelse til russisk betyder "Sheik Bay." Og det er sandt: Sharm el-Sheikh i dag - en af de mest prestigefyldte steder i Egypten.

Særlig interesse ture i Sharm El Sheikh giver en fantastisk mulighed for at dykke. Det kan siges, at turistindustrien er i vid udstrækning genstand for en sådan lidenskab, ligesom dykning butikker er bogstaveligt talt oversvømmet og dyre, og billige særligt udstyr, og diverse tilbehør, der anvendes af professionelle og uerfarne dykkere. Snesevis af centre langs kysten af Sharm el-Sheikh tilbyder alt til dykning.

Men ikke kun er kendt for dykning denne udvej. Der er mange steder, hvor man kan slappe af, aktivt at slappe af og nyde alle de fordele, som de lokale sheiker. Desuden er det er et magisk sted, hvor turister se en virkelig fantastisk naturens skønhed, "månens" ørken landskab på baggrund af smaragd vandoverfladen. Og alt dette kaldes Sharm el-Sheikh.

Viking Club

Dette hotel ligger på den anden linje fra havet, er et kompleks af femten to-etagers hvide huse, der er bygget i stil med en traditionel landsby. Det blev bygget i 2007. Sidste renoveret i det blev gennemført for to år siden.

Hotellet er markedsført som et godt sted for unge mennesker, som ikke særligt krævende på komfort og kan tilbringe deres fritid uden for det område, i en by, hvor en masse underholdning.

priser

Leveomkostningerne i Viking Club 4 * (Sharmelsheikh) - en af sine største fordele. For eksempel, i syv dage og seks nætter ophold for to med afgang fra Moskva, og magt af begrebet "all-inclusive" den gennemsnitlige russerne kan betale så lidt som tredive tusinde. At gennemføre et hav ferie er, efter nutidens standarder, en meget overkommelig pris.

Det skal siges samtidig, at betalingen forfalder på Viking Club 4 * kan variere selv inden for en kort tid. Det afhænger af tilgængeligheden af charterfly, antal værelser og efterspørgsel efter ture til Egypten på en bestemt dato.

område

Bygget af vejen fra den verdensberømte bugt Naama Bay, Viking Club Hotel 4 * ligger ti minutter fra lufthavnen. Denne funktion er noteret i mange anmeldelser som en af de fordele, fordi de, der kommer her med unge børn, dårlig at flytte den måde, meget hurtigt komme til hotellet og er befolket.

Det område er lille. Det er fuldt anlagt. Eksotiske tropiske planter, mange palmer, dens dragende skinnende smaragd løv, har en behagelig tidsfordriv om eftermiddagen. Om aftenen kan gæsterne slentre langs promenaden, der er kun fem hundrede meter.

infrastruktur

Viking Club Hotel 4 * anmeldelser som overvejende positiv, tilbyder beboerne en meget bred vifte af tjenester. Hotellet er bevogtet døgnet rundt, er der en concierge-service, et par butikker, valutaveksling, ATM, bagageopbevaring, vaskeri og renseri. Under et besøg i en medicinsk kontor skal betale ekstra. Hotellet tilbyder gratis parkering for biler, Reservation af steder, hvor der ikke kræves.

Vi Hour registrator stativer har mulighed for registrering af overdragelsen, ringe efter en taxa, køretøj leje og nødvendigt udstyr til dykning, leje en sikker depot. Der er også nødt til at blive enige på forhånd på bussen, otvozyaschem på en af to strande.

Fund boliger

Hvide to-etagers bygninger fordelt på det område af Viking Club 4 *. Anmeldelser, der forlader turister tyder på, at bor i dem praktisk og komfortabel. I alt et hundrede og fem værelser på tre kategorier.

Standard tyve kvadratmeter til samtidig indkvartering af to voksne og et barn. Der er en lille møbleret balkon, tv, individuelt kontrolleret aircondition, telefon. Minibar og sikker - er en betalt tjeneste.

Syv værelser Deluxe-værelse kategori med en terrasse designet til 2 + 1 person. De har et areal på tredive kvadratmeter. På plænen foran værelser udstyret med liggestole, hvor dem, der ikke ønsker at gå til havet, kan med ikke mindre komfort at solbade.

Atten Familieværelse med separat stue, soveværelse, adskilt af en skillevæg, og en zone til køkkenet med de passende tilbehør. De kan samtidig rumme to voksne og to børn.

Alle værelser, renoveret i pastel sand farver, moderne møbler, billeder på væggene, lamper. Gardiner og sengetæpper fuld overensstemmelse design stil, er der også et skrivebord, natborde, garderobeskab. På gulvet - en keramisk belægning.

Badeværelser

Samtlige værelser på Viking Club Hotel 4 * ganske rummelige badeværelser. De har badekar eller bruser, afhængigt af den kategori af levende kan blive tilbudt badekåber og tøfler. Tilbehøret er nødvendige for personlig hygiejne og hårtørrer gratis.

På gulvet i badeværelser-slip keramiske fliser, er sanitetsprodukter fungerer korrekt. Hotellet ligger kun en blød tekstil. Sengetøj og håndklæder er lavet af et hundrede procent egyptisk bomuld ark, tæpper og puder er i overensstemmelse med internationale standarder.

mad

Viking Club 4 * (Ægypten) Hotellet tilbyder rejsende magt følgende fire begreber: "kontinental morgenmad", "halv-bord", "helpension" og "all inclusive". tilbydes som buffeter i en romantisk og hyggelig Odin restaurant tilbyder en international menu. Der er også et køkken og udendørs grill bar tilbyder lettere kød- og fiskespecialiteter. Arbejde på forudgående booking en anden restaurant - Loke - har specialiseret sig i italienske retter.

To andre søjler - puljen og på taget af hovedbygningen - fik lov til at hvile i en afslappet atmosfære til at nyde forfriskende cocktails og drinks, at valget af begrebet "all inclusive" fra ni til elleve om aftenen er gratis. Men der er en advarsel: Dette system virker kun, når du vælger produkter fra lokale producenter.

Frisk juice, kogt tyrkisk kaffe, alkoholholdige drikkevarer og is er til rådighed for et ekstra gebyr.

gratis tjenester

Hotel Viking Club Hotel uden ekstra gebyr, kan du få en Wi-Fi.

Det er gratis og forbehold, herunder online. Du kan også bestille et værelse via telefon eller fax. Administrator vil hjælpe med dette og besvare spørgsmål.

Fri og er sådan en tjeneste som "alarm", så gæsterne kan være sikker på ikke at komme for sent til et forretningsmøde eller på et fly.

Roomservice og informationsark om de kulturelle begivenheder planlagt afgang, sightseeing, samt leverer paraplyer, liggestole ved poolen og på stranden håndklæder er inkluderet i turens pris.

Hotellet tilbyder særlige komplimenter til bryllupsrejse, fødselsdag eller bryllupsdag, regelmæssige gæster gjort fleksible rabatter.

strand

Venstre hvilede i Viking Club 4 * anmeldelser vedrører primært hotellets strand. De er karakteriseret ved at have gode kystnære infrastruktur - brusere, omklædningsrum, liggestole, og så videre ..

Især en masse positiv feedback på koraller stranden i bugten Naama Bay, som løber indtil betalte rumfærger. Anden - sand og grus. For ham levere turister gratis.

puljer

På stedet Viking Club Hotel 4 * Der er to mellemstore puljer, hvoraf den ene er opvarmet. Der er en masse gratis liggestole og parasoller. Der er også en bar.

Den opvarmede swimmingpool har en børneafdeling, hvor børnene plasker sjov under overvågning af uddannet personale.

til børn

Viking Club 4 * hotel tilbyder en legeplads i det fri og det rum, hvor de små gæster kan nyde. Hertil kommer, at for dem er der en speciel menu i restauranten og høje stole. Forældre kan anmode om at modtage en ekstra seng på værelset og sengetøj til babyer.

udflugter

Opholder Viking Club 4 *, kan du udforske området selvstændigt, at leje et køretøj ved registrering skrivebord, og med hjælp fra den russisk-talende guide. En masse positiv feedback om vandland, Ras Mohammed og motosafari.

Det tilbyder udflugter på et luksus krydstogtskib kaldet Royal Viking. Udgifter til ture - omkring firs dollars. Ankommer i Egypten, mange bog ture på Nilen - den vigtigste vandvej i landet, på bredden af dem er koncentrerede mange fortidsminder. Nogle køber en to-dages tur til Israel.

underholdning

Management i Viking Club Hotel 4 * har til formål at sikre, at både børn og voksne til at være komfortable i det at slappe af. Acts godt, som det fremgår af anmeldelser, animation. Om aftenen for voksne to gange om ugen i løbet af showet, diskoteker og temaaftener.

Voksne kan spille bordtennis og dart, beachvolley og billard på ethvert belejligt tidspunkt. Om aftenen viser mavedans, der er levende musik.

De, der foretrækker en ferie og en aktiv livsstil kan dykke, stå på vandski. På de betalte strand mange vandaktiviteter. Der er også driver en autoriseret dykkerskole, for hvilken det nødvendige udstyr kan lejes på stranden eller ved registrering skrivebord.

Unge mennesker kan gå til Naama Bay, hvor mange steder af interesse og natteliv. Hotellet har en massageklinik, tyrkisk bad og sauna.

Viking Club 4 *: anmeldelser

Mange af dem, der boede på dette hotel kompleks, tro det derfor erklæret kategori. Værelserne er rummelige og lyse, udstyret med det mest nødvendige. Personalet renser dem forsigtigt, hurtigt at løse alle problemer, der opstår fra gæsterne. Området hotel, men ikke meget store, men veludstyrede, fuldt anlagte.

Især en masse positive tilbagemeldinger om mulighederne for dykning. Havet er roligt og altid ren, og den undersøiske verden er så smuk, det er fantastisk. Mange turister rave om den gode natur og velvilje af personale, kombineret med en hyggelig atmosfære.

Blandt de konstaterede mangler meget chlorerede vand i poolen, manglen på børns animation og et lille udvalg af retter. Nogle turister er utilfredse med den lille størrelse af restauranten, hvor buffeter er udsat for.

Men i de samme anmeldelser er enige: udgifter til ophold på dette hotel er meget demokratisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.