TravelingHoteller

Partenit Hoteller i Krim

Den mest prestigefyldte resort på den sydlige kyst Krim er Partenit. Hoteller Partenit berømte europæiske service, komfortable værelser, en bred vifte af tjenester, der tilbydes. Alle hoteller i denne udvej landsby højt.

Hoteller Partenit

Den lille og hyggelige landsby Partenit ligger på kysten af Krim, mellem Jalta og Alushta. Partenit hoteller tiltrække turister ro og komfort. Resort kysten lige begravet i overflod af tropiske grønne, der mætter luften med ilt. Af attraktioner i landsbyen Partenit kun parkere Aivazovsky, Ayu-Dag (bjerg), Stone Museum og Dolphinarium. Infrastrukturelle faciliteter er temmelig beskedne: lokale mini-marked, flere butikker, en café, restaurant og udflugtsskranke, hvor du kan bestille en tur i Simferopol, Jalta og Alushta.

På den pæne gader Partenita altid rene, stille og rolig. Der er stort set ingen private hoteller og ferieboliger. For rejsende på denne kyst er der to store resort og luksus hotelkomplekser. Partenit hoteller er den nye bygning, bygget i et usædvanligt arkitektonisk design, med en ren og velplejet område, en høj grad af komfort i værelserne.

Hotelkomplekset "Europa"

Hotellet "Europa" (Partenit) er et unikt design løsning, som kombinerer traditioner Østen og moderne Europa. Hotellet ligger langs kysten, den opfattelse, som åbner helt fra alle værelser. Højdepunktet i "Europa" - en panoramisk elevator, der tilbyder en fantastisk udsigt over landskab.

Infrastruktur "Europa" indeholder følgende punkter:

 • en restaurant, der serverer europæiske og italienske retter, gril- og lounge barer;
 • gym;
 • skønhedssalon;
 • parkering;
 • konferencelokale;
 • swimming pool;
 • legerum for børn.

Stranden ved hotellet ordentlig (småsten), udstyret med liggestole og baldakiner. De komfortable værelser er udstyret med aircondition, telefon og LED-TV. Inkluderet i prisen: mad (3 måltider om dagen), brug af liggestole og parasoller på stranden, brug af fitnesscentret på et bestemt tidspunkt, animation, parkering, swimmingpool, besøg spillerum, internetadgang.

"Nord" hotel

Hotellet er beliggende "Nord" (Partenit) ved Sortehavets kyst i et bjerg dal. Slap af i hotellets vil appellere til fans af stille hvile, og turister, der foretrækker aktiv. For gæster på anmodning er organiseret ridning i bjergene, bådture langs kysten og udflugter til seværdighederne i Krim.

Ikke langt fra hotellet feriesteder parker. De er berømte for sin rige flora og unikke haircuts planter, der umærkeligt ind i det grønne Ayu-Dag. I alt er der mere end 500 forskellige arter af planter. Ledsaget af en rejseleder vil være i stand til at besøge Cove i en afsides sted Ayu-Dag, kan nås med jord eller ad søvejen.

Hotel "Nord" (Partenit) indkvartering har 33 værelser. Alle af dem er udstyret med moderne møbler, fuldt udstyret (køleskab, tv, telefon, hårtørrer) og en walk-in bruser.

Hotel Faciliteter:

 • festsal med 20 pladser;
 • sauna;
 • bad;
 • indendørs pool;
 • bordtennis;
 • tennisbaner.

Beach Hotel - leases, ligger i nærheden af hotellet (200 m) og hører under sanatorium "Krim". Gæsterne på "Nord" har gratis brug af liggestole. Den rejsegavekort inkluderer helpension, brug af swimmingpool, dampbad eller sauna (kun efter aftale), parkeringsplads, en legeplads og et spillerum, brug af fitnesscentret.

"Flamingo" hotel

Placeret hotel "Flamingo" (Partenit) ved foden af Ayu-Dag. Værelser - 14 komfortable værelser i forskellige kategorier. Værelserne har alle de nødvendige faciliteter såsom aircondition, køleskab, gratis internetadgang, fjernsyn, brusekabine. Fem hundrede meter er to strande (hotel ejerskab). Gæsterne kan besøge spa, sauna, tyrkisk bad, finsk sauna, fitness-center eller tilbringe tid i et særligt rum for bordspil. Det udførte planlægning af udflugter.

For business møder, præsentationer eller seminarer, har hotellet et konferencerum. Serverer europæiske og russiske køkken kan nydes i cafeteriet, hvor han holdt magten organisation.

Alle hoteller i Partenit er beliggende i naturskønne pletter med et mildt klima, som anbefales til at heale kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.