TravelingHoteller

Radisson Blu Paradise Resort SPA: anmeldelser af turister og billeder

Hvis du planlægger at have en pause i Sochi og kigge efter et passende hotel, bør du helt sikkert overveje Radisson Blu Paradise Resort SPA. Moderne, elegant kompleks med et lyst og stilfuldt design vil blive nydt af rejsende. Du vil sætte pris på hotellets serviceniveau, som tilhører det globale netværk.

Beliggenhed

Radisson Blu Paradise Resort SPA 5 * (Sochi) - en ny og moderne fem-stjernet hotel, som er placeret på den første linje i Sortehavet i Sochi. Komplekset er en otte-etagers bygning med et luksuriøst spa-kompleks. Stedet er velegnet ikke kun for fritid, men også til forskellige former for business-arrangementer.

Hotellet har en god beliggenhed, som er en af de vigtige indikatorer. Fordi i den varme årstid de fleste af turisterne er interesseret i alle de samme hav, komplekset er perfekt for par med børn, samt mennesker i alderen. Gå til stranden er ikke svært.

Hertil kommer, Radisson Blu Paradise Resort SPA er en ti minutters kørsel fra den nye internationale lufthavn og syv kilometer fra togstationen. Busstoppestedet ligger fem hundrede meter fra hotellet. Blot en kort gåtur fra hotellet en grand sports kompleks, som omfatter den største og mest moderne arena i Den Russiske Føderation, samt ruten for den berømte "Formel 1". Hvorfor er kun den berømte olympiske stadion "Fischt" Ice Palace "Iceberg", og den olympiske park. Disse attraktioner Sochi absolut værd at se. Da hotellet er ikke langt fra dem, så er det meget let at bruge og ikke behøver at bruge tid på landevejen.

Hotellet er Radisson Blu Paradise Resort SPA ligger på følgende adresse: Rusland, 354.349, Krasnodar Region, Sochi, Adler-distriktet, st. 65 års Victory.

Værelser

Vi har allerede nævnt, at hotellet Radisson Blu Paradise Resort SPA 5 * (Sochi) - en ny otte-etagers bygning, der er designet i en moderne stil. Komplekset tilbyder sine gæster 508 værelser i forskellige niveauer:

 • Suite (kan rumme to personer og har en ekstra seng). Hotellet har 24 sådanne lokaler. Lejlighed størrelse - 65 kvadratmeter. Samtlige værelser har balkon med vidunderlig udsigt og møbler. Lejlighederne har følgende dele: garderobe, spejl, stol, dobbeltseng, skrivebord, natborde, klædeskab. Dette værelse har udstyr: elkedel, service, strygejern, telefon, TV, pengeskab, aircondition, mini-køleskab. Badeværelset er udstyret med ikke kun et brusebad, men badeværelset har alle de relevante tilbehør, herunder badekåbe, hjemmesko og hårtørrer.

Som for tjenesten, så, som det sømmer sig en fem-stjernet hotel, sengelinned og håndklæder sker dagligt, samt rengøring. På hotellet findes roomservice.

 • Presidential Suite med terrasse (to værelser). Lejlighederne har en 125 kvadratmeter område. Der er plads til to personer, men der er ekstra plads (til dette formål designet stol seng). Valg lejligheder følgende: klædeskab, stol, spejl, sofa, dobbeltseng, knagerække. Af udstyr i rummet er der køleskab-tv, aircondition, kaffemaskine. Suite har to badeværelser og minibar.
 • Dobbelt PC. I komplekset er der 140 sådanne numre, området af hver - 33 kvadratmeter. De har alle en balkon, der er udstyret med møbler. Lejlighederne er udstyret med indbygget klædeskab, dobbeltseng, lænestol, enkeltseng (3 stk.), Et skrivebord, natborde, spejl, stole. Af teknologien i rummet er der: telefon, strygejern, pengeskab, lille køleskab, tv. Denne lejlighed driver en generel klimaanlæg, et sæt af retter.
 • Juniorsuite med privat terrasse eller balkon. Disse lejligheder i komplekset område af hvert rum 35 - 55 pladser. Junior er designet til to gæster, den ene har en ekstra seng. Terrasser og altaner er udstyret med møbler. Værelset er udstyret med indbygget klædeskab, dobbeltseng, sofa, spejl, stol, natborde og et bord med stole. Lejligheden har en sikker, mini køleskab, jern, telefon, tv, el-kedel, fade, generel condition. Badeværelset har et badekar og bruser, badekåbe, hårtørrer, hjemmesko og toiletartikler. Linned og håndklæder, og rengøring sker dagligt.
 • Standard. Designet til to gæster, er der en ekstra sæde. I arsenal af hotellets 174 værelser, hvert område af 33 kvadratmeter. Lejlighederne er udstyret med følgende møbler: en dobbeltseng (eller to), sengeborde, en stol, et spejl, et klædeskab, et bord med stole. Rummet har en telefon, lille køleskab, TV, pengeskab, aircondition i fælles. Badeværelset har et brusebad, toiletartikler, badekåbe og tøfler. Forudsat daglig lejlighed rengøring, håndklæder og sengetøj.

Hotel Radisson Blu Paradise Resort SPA 5 * (Adler) blev bygget i 2013, så alle værelser er nye og i moderne stil. De har alle adgang til Wi-Fi. Room service er til rådighed for gæsterne 24 timer i døgnet. Desuden tilbyder hotellet værelser til personer med visse handicap.

Leveomkostningerne i komplekset afhænger af sæsonen og lejlighed type. Det billigste værelse pris (fra 9200 per dag) er observeret fra den anden af oktober til slutningen af december. På nytårsaften prisstigninger. Men med den tiende dag i januar igen udeladt. De højeste priser er observeret i løbet af sommeren.

Begivenheder

Hotel Radisson Blu Paradise Resort SPA (Sochi) - er ikke kun et sted for hvile, men også et mødested for business-arrangementer. I arsenal af komplekset har flere værelser:

 1. Konferencefaciliteter for op til 75 personer og et areal på 76 pladser. Den er udstyret med alt nødvendigt udstyr: skærm, flipover, multimedie-projektor, mikrofon, video terminal, og computer-højttalere.
 2. Ballroom 1/2 - en platform for yderligere foranstaltninger, med et areal på 370 kvadratmeter. Komponenter svarende til mødelokalet.
 3. En anden Ballroom kan rumme op til syv hundrede mennesker og et areal på 740 kvadratmeter. Hall udstyr: video display, flipover, mikrofon, LCD-projektor, computer, højttalere, Internet.
 4. M 1 - konferencerum, kan rumme op til 32 personer, dens areal - 48 kvadratmeter. Udstyr: video display, flipover, mikrofon, multimedie-projektor, computer, højttalere, Internet.
 5. M 2 - plads til op til 35 personer.
 6. M 3 - plads til op til tretten mennesker.
 7. M 4 - plads til op til halvtreds mennesker.

Betingelser for børn

Radisson Blu Paradise Resort SPA (Sochi) henvender sig til par med børn. Hotellet tilbyder animatorer, der er engageret i fritiden, ikke kun børn, men også voksne. Komplekset accepterer børn i alle aldre er absolut ingen begrænsninger for de yngste gæster. Desuden kan børn op til tolv år indkvarteres uden beregning uden at give strøm.

Hvis det er nødvendigt, kan forældrene simpelthen betale mere for mad baby. Hotelkomplekset inden for rammerne af børns tjeneste har en speciel menu til yngre gæster. Hotel Radisson Blu Paradise Resort SPA er en særlig veludstyret børneværelse, som har et team af pædagoger, ekstra børnepasning. Haven i komplekset har en legeplads.

catering

Ved at købe en billet til Hotel Radisson Blu Paradise Resort SPA, får du morgenmad. Det er inkluderet i prisen og er organiseret som en buffet. du kan gå, hvis du ønsker at tre måltider om dagen for et gebyr. Du kan vælge for sig selv noget mere end den bedste løsning for dig. Hertil kommer, i umiddelbar nærhed af hotellet er der mange caféer, restauranter og barer, så organiseringen af udbuddet er ikke noget problem.

På det område af Radisson Blu Paradise Resort SPA (Adler) driver fire restauranter og en bar ved poolen. Feriegæster kan nyde de bedste retter af asiatisk, europæisk og italiensk køkken. På forespørgsel er det muligt at bestille kost mad. Prøv kølige drinks og cocktails, samt en snack kan være i lobbybaren, uden at skulle forlade poolområdet.

hotelydelser

Radisson Blu Paradise Resort SPA (Sochi) - dette er en stor moderne kompleks, som forsøger at holde trit med tiden, hvilket giver en høj grad af service til sine gæster. Problemet med hotellet administration - at gøre besøgende ophold mest behageligt og fornøjeligt.

Radisson Blu Paradise Resort SPA 5 * driver hele året rundt og glade for at gæster til enhver tid. Det er naturligt, at turister om sommeren er mere interesseret i stranden og havet. Men på andre tidspunkter i Sochi er noget at se. Siden før OL, har byen gennemgået en større modernisering og omstrukturering, er det nu han har nået niveauet for et moderne feriested.

Gæsterne kan leje en bil, hvis du ønsker det. Administration af komplekset giver gæsterne mulighed for at afregne med dyr. Dette bør dog være en pre-kontakte hotellet og er enige om dette spørgsmål.

Hotel Radisson Blu Paradise Resort SPA (Sochi) har en god infrastruktur. Dens område har alt hvad du behøver for et behageligt ophold: minimarked, gavebutik, en tennisbane. I sin fritid, kan aktive turister beskæftige sig at spille basketball og volleyball. Hotellet jævnligt arrangerer picnic. Om aftenen kan gæsterne nyde et spil billard og blive aktive deltagere i underholdningsprogrammet.

De gæster, der ikke ønsker selv at komme til hotellet kan på forhånd arrangere en overførsel.

Spa Services

På det område af Radisson Blu Paradise Resort SPA 5 * driver luksuriøse spa-kompleks. Her kan du besøge de romerske, finske, tyrkiske og russiske bade. Hotellet har også to swimmingpools. En indendørs og åbent hele året rundt. Den anden - åben, det har et børneområde. Spa-komplekset har et fitnesscenter og massagerum.

hotel strand

Hotel Radisson Blu Paradise Resort SPA (Sochi) har sin egen private strand, som er udstyret med parasoller, liggestole, liggestole og cabanas er også håndklæder. Nogle gæster forundret harmes småsten shore, siger de, det er besværligt at komme i vandet ... vi Bemærk dog, at på kysten i Sochi er der store sten, så ulogisk at forvente noget andet på stranden.

Udflugter til gæster

Hvis du vælger et sted at bo, du stoppede ved Sochi, kan Radisson Blu Paradise Resort SPA (Sochi) være et godt sted at bo. Den fremragende beliggenhed af komplekset gør det til et meget populært turistmål. Resting på hotellet, kan gæsterne besøge Touren, det behøver kun at gælde for modtagelse, det tilbyder alle former for muligheder.

Turisterne er populære ATV Tours. En sådan underholdning, du vil huske i lang tid. En spændende rejse, overvindelsen bjerget serpentiner vil give dig mulighed for at opleve den utrolige følelse.

Hotellet kan leje cykler og nyde naturvandringer.

Ikke mindre interessant at benytte lejligheden til at tage en tur i bjergene på hesteryg. Det meste af ruten løber langs skovstier. Du vil være i stand til at beundre landskabet, overvinde vandfald og sten kredser.

Du kan også gå rafting. bjerg floder rafting, sejlads, katamaran - det er ekstrem, men sikkert sjovt. Det kræver ikke at du har nogen viden og færdigheder. Selv hvis du aldrig har været involveret i noget lignende, skal du ikke være bange, fordi der på alle tidspunkter vil du være kyndige instruktører.

organisatoriske spørgsmål

Book et værelse på hotellet, bedes undgå ubehagelige situationer. Prisen inkluderer overnatning, morgenbuffet og brug af spa-center, swimmingpool tjenester.

Ved ankomsten til registrering, skal du have med dem dokumenter (pas, fødselsattest for barnet, en rabatkupon). Anslået tid på hotel - 12:00.

Komplekset har sin egen bevogtet udendørs parkering. Gæsterne kan bruge den gratis.

I hotellet kan du bestille billetter til hjemrejsen, shuttle, taxi. For værdigenstande i receptionen er der særlige værdiboks.

På stedet og stranden kan du tage enhver turist og strand udstyr huslejer.

Komplekset fungerer døgnet rundt room service. Gæsterne kan bruge vaskefaciliteter, hvis nødvendigt.

Radisson Blu Paradise Resort SPA (Sochi): anmeldelser

Det er værd at bemærke, at hotellet har kategorien af fem stjerner. Er det godt Radisson Blu Paradise Resort SPA? Anmeldelser af komplekse, mærkeligt selvmodsigende. Fra de mest entusiastiske til negativ.

Indså, at enhver udtalelse er subjektive, ønsker vi at fokusere på de mest væsentlige punkter.

Hotellets personale er meget venlig og høflig. Gør i receptionen, i princippet, det sker hurtigt. Men nogle gange sker det i myldretiden og køen.

Ifølge de turister, nogle gange er der hændelser med elevatorer. På hverdage, en eller anden grund, kan det fungere bare kun én elevatoren af de fire. Men i weekenden alle elevatorerne er inkluderet. Selvfølgelig er turister ikke fristet af udsigten til at stå i kø for at komme ind i rummet. Måske er disse isolerede tilfælde, som følge af tekniske problemer.

Som for mad, der er en pause udtalelser afviger. Man kunne godt lide maden, andre blev ikke begejstret. Men det kan ikke være et problem, da der ikke er behov for at spise alene på hotellet. Ved siden af caféen ganske komplekse og restauranter, hvor man altid kan få morgenmad.

Det er, hvad kan ikke lade nogen ligegyldig, fordi det er hotellets interiør og værelser. Uanset hvad du siger, og bygningen blev bygget for nylig og inde er indrettet i en moderne nøgle. Individuel opmærksomhed pools kompleks. At dømme efter de anmeldelser, har vand i dem ikke lugter af klor. Men nogle vacationers klage, at den udendørs swimmingpool ikke er opvarmet, hvilket er ubelejligt, da der i de perioder, hvor havet er beskidt, er alle forsøger at svømme i hotellet. Og vandet i poolen, desværre, ikke altid varmt, især for børn.

Gæsterne på god placering af hotellet note. Nærheden til stranden er et meget vigtigt spørgsmål, især om sommeren.

Om aftenen er der animation for voksne, så vil ikke blive kede sig.

Generelt har hotellet etableret sig med en god hånd. Mange af hans gæster fejre, at den fuldt ud opfylder sin fem-stjernede status, men der er stadig mindre fejl i tjenesten.

Ifølge turister, hotellet er ret dyrt, og derfor præsenteres for det, og de tilsvarende krav. At købe en billet i en så kompleks, folk forventer at få maksimal komfort og nyde din ferie.

Det gode er mulighed for at besøge spa-komplekset. Men for at gøre det turister rådes på hverdage som i weekenden det hvile medarbejdere i store organisationer (tilsyneladende, det er en form for corporate events til fremme af mennesker). På et tidspunkt i Spa er meget støjende og ikke afslappende. Tilsyneladende, vil hotellet byde hold praktiserer i weekenden.

Ikke dårligt i en kompleks situation med børns animation. For de yngste gæster bor underholdning, der gør en ferie uforglemmelig. Alligevel er det hotel sigter par. I udtalelsen fra turister, den komplekse hviler meget anstændig kontingent, og ikke støjende, larmende virksomheder overtræder velordnet roligt ophold.

Alle skønhedsfejl er mere end kompenseret for et praktisk sted for hotellets beliggenhed. Særligt tilfreds med gæster nærhed til havet. For beach resort er den vigtigste indikator. Men i den kolde årstid af komplekset ikke vil være vanskeligt at nå de vigtigste seværdigheder i Sochi, som fortjener særlig opmærksomhed.

i stedet for en epilog

Radisson Blu Paradise Resort SPA (Sochi) 5 * - vidunderlige moderne hotel. For at få din egen sandfærdige indtryk af dette kompleks, måske, er at hvile i det. Så du bør være i stand til at vurdere niveauet for service til lokale feriesteder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.