Mad og drikkevarerOpskrifter

Favorit opskrift risengrød i multivarka

Måske, ikke let at finde en person, der aldrig har prøvet en risengrød. Efter alt, svært at forestille sig en mere solid og sund morgenmad, end mælk grød for en voksende mængde. Denne calcium, og B-vitaminer, og meget mere af andre næringsstoffer. Men også voksne kan lide det også. Den eneste skam er, at for at koge det på komfuret i lang tid og kedelig. Men bare rolig, fordi du kan tilberede risengrød i multivarka.

2 portioner krævede 80 g ris, halv liter mælk, 40 g granuleret sukker, halv teskefuld salt og et stykke af smør til smag. Alle sammen i en gryde og sæt Multivarki automatisk tilstand "Mælk grød". Dette er naturligvis den grundlæggende opskrift på ris grød i multivarka. Da hun er klar, kan du tilføje at smage marmelade, frisk frugt stykker eller malet til en puré. Og du kan bare vaske dit favorit tørret frugt, læg dem i en container-damper og sætte det over grød. Under madlavning, at damp dem, og de vil derefter kun at blande i den forberedte fad.

Men ligesom ris og kok, selvfølgelig, ikke kun i Rusland. Opskrift af risengrød i multivarka kan findes i enhver nationale køkken. For eksempel, i Italien er det parat med tilføjelse mango sauce, chokolade og mandler. Først skal du koge ris mælk grød, som sædvanlig. Lad virke i 30 minutter, så det er lidt koldt. Og derefter tilføje til det 100 g hakkede mandler og chokolade. Til saucen, male 3/4 mango puré, lidt kog med 50 g sukker og sat i en ris grød sammen med den resterende del af mango, skåret i små terninger.

I Belgien er så glad for ris og retter fra det, selv tjener dem øl. Derfor er der belgierne hans varemærke opskrift risengrød i multivarka. Det er nødvendigt at vaske 100 g ris under rindende vand, hæld i mirakel-gryde, tilsæt 100 gram brun farin, vanille frø og smør så meget som du ønsker. Hæld i 1 liter mælk. Omrør, lukker låget og madlavning i en automatisk tilstand for at signalere. Ved afslutningen af programmet i grød sætte 1 spsk flødeskum og kanel. Opdeles i kopper og tjene som en dessert pynt med bær og frugt at smage.

Og, selvfølgelig, er den russiske opskrift risengrød i multivarka - en variant af madlavning med græskar. Tag alle de produkter, såvel som på den klassiske opskrift: ris - en halv kop mælk - 3 kopper sukker - 1-2 spsk salt og - en halv teskefuld. 300 g græskar skræl og skæres i terninger. Tilføj til andre produkter i multivarku og blandes. Og, selvfølgelig, kok bruger den automatiske program "Mælk grød" i Multivarki menuen. Efter arbejde færdiggørelse signal, tilsættes 30 gram smør og rør igen.

Uanset hvilken opskrift risengrød er valgt, vil det altid hjælpsom, gavmild og velsmagende morgenmad. Og dem, der ikke ønsker at stå tidligt op for at forberede den kan drage fordel af indbygget timer til din familie eller til dig selv. Takket være ham, kan du lægge maden i aften og vil være klar til at grød i en gryde mirakel kun om morgenen. Det er indlysende, at for at koge risengrød i multivarka i stand til selv den mest uerfarne værtinde. Efter alt, for at gøre dette, er det tilstrækkeligt at kende de rigtige proportioner og trykke på en enkelt knap på menuen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.