Mad og drikkevarerOpskrifter

Kogt ris mælk: velsmagende og sunde

Kineserne siger: "Om morgenen skal starte med grød, og dagen til slut med at spise til morgenmad." Denne enkle og klare filosofi. Og ingen ville argumentere med det faktum, at mere sunde alternativer til at starte dagens arbejde der.

Men grød grød stridigheder. Du kan forberede korn med mælk, og kan være - reelle mælk grød. Hvad er forskellen, og hvordan man laver mælk risengrød at komme væk fra det mest gavn?

madlavning fejl

Hvis er svært olie forkæle grøden, kan nogle skødesløse handlinger under kogning risengrød påvirker smagen af ris og korn generelt betydeligt. Især den første fejl, de fleste husmødre tillader fremstilling af den første fase: Fig vasket i koldt rindende vand. Fig oprindeligt skal vaskes i varmt, og derefter - i varmt vand. Det faktum, at kun tillader varmt vand at vaske stivelsen pulver med kerner. Fremgangsmåde eliminerer hot korn af akkumuleret fedt under opbevaring.

Den anden fejl er karakteristisk for kokke, ikke mindre almindelige. Mange falde i søvn ris direkte i det kogende mælk. I mellemtiden, for at bevare de nyttige egenskaber af ris, skal det først kogt i vand. Mælk ris er kogt i lang tid, hvilket resulterer i tabt næringsværdi og af ris og mælk, hvilket resulterer i en risengrød mælk er ikke så velsmagende.

Den næste fejl, som mange husmødre (enten på grund af deres manglende erfaring eller hastværk), kan kaldes en klippe. Kogt ris mælk er meget lunefuld. Så lad det "pokapriznichat" i panden, selv efter 12 minutter af madlavning. Derefter rod under låget tæt lukket. Tro mig, længsel grød proces begrunde den smertefulde venter i forventning om resultatet. Mælk grød ris få smuldrende og tæt.

flere opskrifter

Der er mange opskrifter mælkesyre grød af ris. Lad os starte med den mest primitive måde:

I kogende faldt vand søvn renset og vasket grundigt ris. Kog ris indtil næsten klar, der består af mælk og kog i yderligere fem minutter på lav varme. Og, som nævnt ovenfor, at risengrød var særlig mejeri, vi overlade det til sygne hen i nogen tid. 50 gram ris tage et halvt glas vand og mælk - halvdelen. Sukker og salt tilsættes efter smag.

Det er kendt for en anden original måde at lave mad risengrød. I en dyb pande er nødvendig for at smelte en lille mængde smør. Hæld til fig. Blanding grundigt, salt ris, og derefter sende i en gryde vanille. Til dette tilføjer vi indholdet mælk. Det skal være større end den mængde ris i de 8 gange. Bring det i kog, aftage til et minimum ilden forbehold grød kog i 20-25 minutter (uden låg). Nu, efter 10 minutter den naturlige længsel, vidunderlige risengrød mælk er klar til brug.

Krydret smag grøden vil give en frisk frugt og bær. Denne morgenmad er ikke kun nyttig, men også bede en god stemning for hele dagen. Nyd dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.