SkønhedHudpleje

Et par enkle tips om, hvordan man kan slippe af med hudorme på næsen derhjemme

I betragtning af de skønheder billeder i glittede magasiner, jeg vil gerne straks finde ud af dem, hvordan de formår at have sådan en lækker, glat hud uden den mindste fejl. Skidt med, at hvert billede, før det vil se massen passerer den mest grundige behandling i den grafiske editor til fjernelse af alle fejl i huden, ansigtsform korrektion, nivellering sin farve osv Så ukompliceret måde fra selv den mest udadtil upåfaldende pige kan gøre en reel skønhedsdronning. Prøv at vaske enhver model og fjerne hendes hår extensions og negle, falske øjenvipper, kontaktlinser - og før dine klare øjne pludselig dukke helt anden person, der viser sig at være ikke så smukke øjne, slet ikke luksuriøse hår og absolut ufuldkommen hud . Model - de samme mennesker, så deres kroppe er lige så modtagelige for sygdomme, og huden - til en bred vifte af udslæt, acne og sorte punkter.

De fleste af de modeller, for at slippe af med hudorme, benytte sig af dyre, kosmetologer, men der er mange måder at håndtere denne mangel i hjemmet. Desuden har mange af dem ikke kræver enorme økonomiske omkostninger, og i deres effektivitet er ofte bedre end de dyre kosmetik. Her er et par enkle tips om, hvordan man kan slippe af sorte pletter folkemusik retsmidler.

Lad os starte med udrensning. Efter alt, hvad der er sorte prikker? På det sprog, medicinske termer, de kaldes "komedoner", og de er dannet på grund af dårlige spisevaner, en dårlig miljø og en hel række af kemiske elementer, der udgør selv de mest "naturlige" kosmetik. Gade støv, kombineret med sebum, foundation og pudder træsko porer i huden og gør dem ikke meget attraktivt. Vi er særligt modtagelige for dette problem ejerne af fedtet hud: T-zonen (næse, kinder, pande, hage) på daglig basis kræver særlig pleje. Så hvordan man kan slippe af med hudorme på næsen derhjemme? For eksempel kan du forsøge at klare problemområder med lotion, som er meget let at tilberede fra friske blade af aloe. Det skal være godt vasket og knust ark. Proportionerne er som følger: 2 spiseskefulde aloe bruge 1 kop koldt vand. Fyld bladene og lad det stå i en time. Så skal blandingen sat i brand og bring i kog tilstand, så lad det simre i yderligere 3-5 minutter. Dernæst skal blandingen fjernes fra varmepladen og lad den køle helt, dækket med et låg. Efter fuldstændig afkøling dekanteres væsken i en separat beholder og det tørre problemområder to gange dagligt.

Her er en anden nem måde at slippe af med hudorme på næsen derhjemme. Denne maske-scrub rose kvinder i mange fora, så kan vi ikke gøre det til deres opmærksomhed. Til dens fremstilling kræver konventionel havregryn, borsyre eller sodavand, og lidt yoghurt. I en kaffemølle male let 1 spiseskefuld havregryn Hæld den i en lille posudinku og tilføje til det eller 3-4 dråber af syre eller en knivspids bagepulver. Yoghurt, tilsæt så meget at resultatet var en temmelig tyk pasta. Det er nødvendigt at pålægge de problemområder, stå 10-15 minutter og derefter våde fingre til at rulle det på ansigtet og vask med kølige vand.

Det er også meget populær, og derfor er effektiv er en anden metode til at slippe af med hudorme på næsen derhjemme. Af de komponenter, du får brug for et æg råprotein og en spiseskefuld sukker. De har brug for at røre godt til at opløse sukker. Dernæst fortsætter vi som følger: halvdelen af den resulterende blanding sat på T-zonen, eller hvor der er en klynge af sorte prikker, og lad det tørre. Derefter i samme position pat plotte resterende blanding og fortsætte med at klappe fingrene, indtil de begynder at klæbe kraftigt. Disse manipulationer er bogstaveligt "pull" sort læder punkt. Dog kan denne procedure ikke gennemføres mere end en gang om ugen, og ville være bedre, hvis før anvendelsen af masochki din hud lidt dampet løbet varm damp.

Hvis du foretrækker en mere "radikale" metoder, prøv her er en enkel måde at slippe af med hudorme på næsen i hjemmet: under vask sæbe godt ansigt, anvende en lidt fint salt og godt, men forsigtigt gnide huden i problemområder. Skylles med vand. Denne rengøring gøres bedst om natten, og ikke en del af: vask på denne måde er nok til at gøre en gang om ugen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.