BilerBiler

Gas-cylinder udstyr (HBO) Italiensk produktion

Til dato gasudstyr til biler bliver mere og mere populære. Dette fremgår af antallet af hits i garager til at bestemme HBO på din bil, og aktiv diskussion af dette emne på internettet, og det stigende antal tankstationer i store byer.

Spørgsmålet er: hvad der er tilsluttet med den stigende popularitet af LPG-udstyr? Først og fremmest, selvfølgelig, med mulighed for at spare penge på tankning maskine. Efter alt, gas koster omkring to til tre gange billigere end benzin. Men spiller en rolle, og andre fordele ved bil på HBO. For eksempel vil indstilling HBO har en række positive egenskaber, der bidrager til en holdbar og af høj kvalitet drift af motoren. Hertil kommer, at denne brændstofsystemet kan kaldes næsten ren.

Gas udstyr af enhver type i det væsentlige leverer gasformigt brændstof til en forbrændingsmotor. I øjeblikket er der allerede fem generationer HBO. Og den mest aktive inden for produktion og udvikling af LPG-udstyr var altid italienerne. Det er derfor, de fleste bilejere foretrækker at installere HBO fra Italien, på trods af sin relativt anstændig pris.

Det siges, at i Italien, næsten hver by har et anlæg til produktion af LPG-udstyr. Den verden kender en masse af de store italienske producenter af HBO, gennemprøvede bedst. Det AEB, Alfatronic, BRC Gas Equipment, Bigas, Longas, Lovato, Landi Renzo, Tomasetto, OMVL. Hver producent tilbyder originale løsninger og har specialiseret sig i en vis grad af HBO.

For eksempel, firmaet «Lovato» producerer hovedsageligt HBO første, anden og tredje generation, men for nylig blev vist på HBO fjerde generation Lovato bruger en indlejret computer, som beregner indsprøjtning tid og den nødvendige mængde brændstof. Men nogle af elementerne i HBO Lovato er meget kortvarig, men ikke så på HBO fra en anden producent - Bedini. HBO Bedini fra forskellige grundlæggende pålidelighed på trods af nogle arkaiske konstruktion - HBO er perfekt egnet for russiske veje og positivt overrasket over den rimelige pris. Hvis du er interesseret i elite HBO, henvises til BRC produkter - producenten satser på innovation, som har specialiseret sig i HBO tredje og fjerde generation. På HBO BRC har ulemper ovennævnte produkter. kombinationen af høj kvalitet og moderne teknologi BRC vil dog være meget dyrt, men det er det værd.

Selvfølgelig er det ikke alle de populære italienske producenter af HBO. De, der er interesseret i alvorlige, er det nødvendigt at studere i detaljer rækken af disse og mange andre italienske producenter HBO. Ofte producenterne af HBO fra andre lande i at flytte deres varer lægge vægt på det faktum, at en masse af deres produkter taget fra den italienske teknologi. Men det er bedre ikke at spare penge og fortsætte med at nyde kvaliteten af hele strukturen og ikke dens enkelte elementer.

Det skal bemærkes, at det er de italienske producenter af LPG-udstyr er anerkendt verden over og samarbejder med førende virksomheder som Ford, Mitsubishi, Chevrolet, Peugeot-Citroen, MAN, Jaguar, Volkswagen, FIAT-tofaş, Subaru, Hyundai og andre. HBO fra Italien af højeste niveau er sat til den nye bil af samlebåndet.

Kvaliteten af produkterne bekræftes af certifikater, certifikater FN EF og i overensstemmelse med bilproducenter verden over. Når du køber dette udstyr for dig selv, kan du spare betydeligt, fordi du ikke har ekstra til at bruge på service vedligeholdelse under drift. Det antages, at den italienske HBOT virker upåklageligt til 500 000 km.

Så har besluttet at foretage en oversættelse af bilen på gas, sikkert købe andele fremstillet i Italien, fordi sikkerheden bil er værd en masse, og din sikkerhed - er uvurderlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.