BilerBiler

"Lada Granta" Saloon: tekniske data og anmeldelser af ejerne

"Lada Granta" (sedan) - er navnet på budgettet forhjulstræk bil, som blev udviklet af Volga Automobile Plant. Modellen blev taget som grundlag for Lada Kalina. I 2011 begyndte det i fuld skala produktion, og salget af denne bil kom i slutningen af december 2011.

Om testen og starten af salget

Det første, jeg vil gerne bemærke, at i rækken af biler "AvtoVAZ", er denne model blevet en fuld udskiftning "klassikere" - det vil sige, at familien "Samara". Ved sammenligning med den mere kompakte "Kalina", som er et typisk eksempel på den B-klassen, "Lada Grant" - en sedan, som tilhører C-klassen (hvis vi tager hensyn til de dimensioner).

Det er også interessant, at køen til køb af denne maskine, når det først begyndte at tilbyde potentielle købere, strækkes op i februar-marts 2012, da salget er startet i maj 2011.

Stadig, ikke alle ved, at Vladimir Putin i 2011, deltog i afprøvningen af denne model. Maskinen er specielt forberedt til testen. Men det blev kun fik femte gang. (Hvem Putin på det tidspunkt var en) Statsministeren sagde, at ikke vidste om eksistensen af denne maskine "elektronisk gaspedal." Efter testen, forsikrede han, at "Lada Grant" - en sedan, som snart vil blive en "folkets bil".

Hvad er interessant at vide

Stadig, ikke alle ved, at den "Lada Grant" - en sedan er den første bil "AvtoVAZ", som automatisk transmission er monteret på et transportbånd serielt. Faktisk er denne model udstyret med en fire-trins "automatisk", som er produceret af den japanske virksomhed Jatco. Hans firma udviklet på baggrund af JF414E model. Denne transmission er lavet i Japan i lang tid - siden slutningen af firserne. Faktisk endda sådan en "respektabel" alder, PPC er sandt. Desuden er den nye model af "Lada" modtaget en særlig, moderne modifikation. Hun i øvrigt er indstillet til visse Nissan modeller. For eksempel biler Note.

Motorsports

"Lada Granta" (sedan) anmeldelser modtaget overvejende positive. Det er ikke underligt, at denne bil til stadighed er part i forskellige racer. For eksempel RRC i Championship of Rusland. Imidlertid er de særlige "tilskud" bruges til væddeløb, specielt forberedt til dette formål. De er strukturelt tæt på Lada Granta Cup-modeller. I denne racing serie involverer maskine under motorhjelmen hvor det 235 hestekræfter motoren er monteret.

Og på en specielt forberedt udgave af "tilskud" af Lada hold deltager i VM i motorvej-ring løb. Det bedste resultat er en femte plads, som James Thompson. Og i 2014, i oktober 5 ved den niende runde af WTCC racer (afholdt i Beijing), modellen for første gang i historien færdig før alle andre. Så piloten var Robert Huff.

Dimensioner

"Lada Grant" - en sedan, anmeldelser af som indeholder en masse positive kommentarer. Mange mennesker sammenligne det med sin forgænger - med "Kalina". Tja, når det kommer til dimensioner i denne forbindelse, "Grant" fik den største. I virkeligheden, for denne grund er det ofte omtalt som en klasse og C. Således kroppen længde er 4260 mm. Bredden af maskinen når 1700 mm. akselafstand længde på 2476 mm. På højden, denne model når halvanden meter. Egenvægten af denne maskine er 1115 kg. Frihøjde (clearance) er 160 mm, hvilket er en god indikator - især for russiske veje, hvor der strengt taget var denne model skabt.

På den udvendige og indvendige

et par ord skal siges om, hvad det ligner "Lada Granta" (sedan). Egenskaber vedrørende det ydre, for at være ærlig, er ikke imponerende. Særligt attraktivt er det ikke kan kaldes. Mange tror, at design på alle "fast i fortiden." Mens selskab embedsmænd hævder, at omkostningerne kunne reducere det ved at anvende den nyeste computerteknologi.

Men generelt ikke forårsager terror maskine. Men som chefdesigner blev besluttet at invitere Steve Mattin ham til at hjælpe med at løse de fejl, som mange ikke tøver med at anføre i deres kommentarer.

Og hvad vrangen "Lada Granta"? Sedan præstationer i denne henseende er meget mere imponerende. Snarere æstetisk og ergonomisk få bilen. En masse af plads inde, der er organiseret kompetent nok. I denne henseende, "Grant" kan betragtes som mere attraktive end den samme "Kalina". Af den måde, bagagen kapacitet er meget større - 480 liter. Det er værd at huske, at den "Kalina", dette tal er meget lavere - med så meget som 80 liter.

Interessant nok har bilen er specielt designet omkring 400 unikke genstande. Men de fleste af dem købt fra udenlandske producenter, men det kan blive endnu bedre.

Specifikationer "Lada Granta"

Sedan tilbød at potentielle købere med to udførelsesformer benzin drivline. Hver af motorerne har samme arbejdsvolumen - 1,6 liter. Desuden er begge motorer er udstyret med brændstofindsprøjtning. Alligevel denne bil har et elektronisk styring af brændstoftilførslen, der opfylder standarderne "Euro-4". De har dog helt forskellige mekanismer til timing og plejlstangen og stemplet gruppe. Hvordan adskiller de sig? "Yngre" motor har 8-ventil timing (type SOHC), og dens maksimale kapacitet på 87 hestekræfter.

"Senior" motor ser optimistisk. Den er udstyret med 16-ventil-timing motor, og dens kapacitet når 106 hestekræfter. Drejningsmomenter som det kunne forventes, også er forskellige - de er 140 og 148 Nm.

Af note er det faktum, at de kommentarer, "Lada Granta 2014" (sedan) med hensyn til ydeevne bliver positiv. Ejerne siger, at hver af motorerne er meget sikker i en typisk russisk vinter og starten, kan vi sige, med et twist. I princippet er det ikke overraskende, fordi bilen blev oprettet i Rusland, og det er logisk at antage, at udviklerne har gjort det, så kunne klare vores vejrforhold.

Alle modeller er udstyret med 5-trins manuel gearkasse. Men som allerede nævnt ovenfor, for "top" af motorens udviklere har givet en 4-trins "automatisk". Og desuden er der stadig en "robot mekanik".

Suspension og bremsesystem

Disse nuancer også vigtigt at bemærke at fortælle, hvad der har de tekniske karakteristika for "Lada Granta" (sedan). I denne model suspensionen er den samme som den for "Kalina". Det er lige over det fungerede godt og udgivet allerede opgraderet. Uafhængig McPherson er placeret i den forreste, og semi-afhængig suspension - den bageste.

Et par ord skal siges om bremsesystemet - et andet vigtigt forbehold. Men bremserne på de "tilskud" den mest almindelige og enkle. Den forreste del af køretøjet er udstyret med skive mekanisme, den bageste - tromle. Men i produktionen afslørede nogle fejl i bremsesystemet, således at en nogenlunde anstændig mængde eksemplarer af modellen måtte trække.

Omkostninger og udstyr

Så i nogle udformninger, det samme i dag, vi er inviteret til denne bil? Bundling "Lada Granta" (sedan) efter. Den første - en "standard". Den er kun tilgængelig med en 87-hk motor, 13-tommer udstansede skiver, stof interiør, audipodgotovkoy, airbag, hydraulisk lyslængden kontrol, startspærre og andre ukompliceret udstyr. Den anden - "Lada Granta" sedan "Norma". Tilføjet til alle de eksisterende klimaanlæg, el-ruder elevatorer, luftfilter i kabinen, rat, 14-tommer hjul og nakkestøtter. Plus - Elektrisk lås bagage låg og centrallås.

Endelig udførelsen af "Lux". Alt det ovenstående tilsættes til forsædepassagerairbaggen, stropperne systemet BAS og ABS, klimaanlæg, legeret 15-tommer hjul, tågelygter, multimediesystem og opvarmet forreste sæder.

Den "standard" version koster omkring 311 600 rubler, "Norma" - 343 000 rubler. For "Suite" bliver nødt til at betale et minimum på 441 600 s. Men generelt, priserne er lave - og det behager.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.