BilerBiler

Solid clearance "Kia Rio" - nu bilen er i stand til mere

Kia Rio har vundet den bredeste popularitet blandt europæiske bilister - i showrooms for koreanske biler linet op bogstaveligt. Høj clearance "Kia Rio" lavet bilen behageligt for byens forhold. Biler udstyret med de samme motorer, Ceed: benzin og diesel volumen på 1,6 eller 2,0 liter. Den maksimale billige udgave blandt deres modparter på transportøren er modifikation med 1,4 liter motor og gearkasse. I en kombineret cyklus forbruger bilen kun 5,9 liter, hvilket er en alvorlig omkostningsbesparelser, givet priserne på brændstof.

Mekanik og Automation

Både de amerikanske og europæiske modifikationer aggregeres, som den automatisk transmission, og mekanik, og om nødvendigt kan bestille et system af "start-stop". Udtryksfuld og harmonisk billede, skabt af designeren Peter Schreyer hold straks vækker sympati til denne bil.

Akklimatisering er bestået!

Kia Rio - bil c «hot" navn, ifølge udviklerne, vil føle sig helt på russiske veje er ikke altid gæstfri, men snarere barske forhold. Skaberne hævder, at denne bil føles godt i dette miljø og er fuldt tilpasset til det. Dette fremgår af den vægt på komforten af indstillinger i suspension og en stor energiintensitet. Hertil kommer, glad og clearance "Kia Rio".

Alle er vigtigt centimeter

På grund af den forbedrede affjedring, vil bilisterne ikke behøver hyppige service. Gruppe ingeniører tog også hensyn til kvaliteten af vejbanen i Rusland og SNG og hævet frihøjde "Kia Rio" i 2013 op til 16 cm.

Men det er nødvendigt at forstå, at frihøjden varierer afhængigt af arbejdsbyrden. Det vil svare til den angivne med tomme bil. Hvis overførslen er maksimal afstand "Kia Rio" vil være omkring 120 mm, er det nødvendigt at tage hensyn til.

høje standarder

Standard, ifølge eksperter, asketisk, men i hendes bil er udstyret med opvarmelige sidespejle med el-drevet. Der er airbags, kørelys, ABS, nødsituation advarsel bremsesystem ESS, parkeringssensorer, aircondition, tripcomputer og andre gode muligheder.

Den indvendige og udvendige af bilen, også vil være tilfreds med ejeren: sidder i bilen, du føler, at alt er blevet gjort med en koreansk delikatesse - effektivt og præcist. Selv med den bedste materialer grundlæggende konfiguration med sin beskedne udstyr skaber følelsen af nøjsomhed. Bekvemmelighed og komfort for føreren under kørslen, naturligvis, var det vigtigste kriterium: de ergonomiske sæder er reguleret i parametrene for ejeren. Selvfølgelig, i Rusland, et land med brudte veje og høje kantsten, væsentlig clearance "Kia Rio" også anses for at være en indikator for at vinde.

Til Rusland med kærlighed

Lyse, rummelige og moderne bil rask med fremragende køreegenskaber og har en moderat pris. Pris basen Kia Rio starter ved 460.000 rubler. Version med automatgear er dyrere på 200.000 rubler, som også er begrundet på grund af bilens økonomi.

I den russiske modifikation af "Kia Rio" specifikationer (clearance, behandling af kroppen, paneler) specielt gennemtænkt, under hensyntagen til den barske virkelighed. Krop bund og forarbejdet kvalitet antikorrosiv belægning giver beskyttelse krumtaphus. Solid ydeevne og koldstart; Det giver et kraftfuldt varmesystem, og designet specielt til den russiske Cabin sæder Clean Touch, der frastøder snavs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.