HjemlighedVærktøj og udstyr

Rengøring System til Smart Pool Pool: kundeanmeldelser, og har manuel

Smart Pool Systemet, anmeldelser om hvor du kan læse i artiklen, er kendt for russiske forbrugere siden 2012. Denne enhed er et udstyr til dekontaminering og desinficering af vand i svømmebassiner. Det helt erstatter den besværlige installation, som anvendes til behandling af vand. Smart Pool kan kaldes nyskabende alternativ integreret klor dispenser, som i øvrigt er meget dyrere. Moderne forbrugere er i stigende grad søger at sundheden for deres kære ved at vælge et så innovativt system, der gør det muligt at klare opgaven med vandrensning uden at forårsage skade. Dette gælder især for dem, der har børn i familien, så følsomme over for kemikalier.

Kundevurdering

Smart Pool, anmeldelser af hvilket ville være nyttigt at læse hver forbrugeren inden købet af sådant udstyr er en enhed, der giver desinfektion af vand miljøvenlige praksis. Købere siger vand vises ikke kemikalier, som kan irritere huden.

Systemet er meget effektiv, er det bekræftet ved forsøg, der blev gennemført i forbindelse med kontrol og test-center. De brugere som det faktum, at systemet ikke giver mulighed for behovet for at oprette forbindelse til netværket. Udstyr levetid er 3 år, men livet er ikke afhængig af intensiteten af dens anvendelse. Hvis det er nødvendigt, kan du vælge en af de eksisterende versioner af mærket Smart Pool Systemet, hver designet til forskellige puljer: børn af forskellig størrelse eller standard.

I dag er lignende udstyr sælges ikke kun i Rusland, men også i Spanien, De Forenede Arabiske Emirater og Grækenland. I perioden fra 2012, har mere end 2.000 genstande bliver betjent af en Smart Pool.

yderligere fordele

En af de vigtige fordele kan betragtes som en kompakt enhed. Ifølge købere, til driften vil være nok til at sænke enheden til bunden. Man skal ikke glemme effektivitet. Blandt andet en strømkilde stand til at aktivere de vand ionisering udstyr sølv og kobberioner, det kan effektivt dekontamineres uden brug af kemikalier.

Funktioner i Smart Pool

Oprensning System Smart Pool, anmeldelser om hvor du kan læse i artiklen arbejder på grundlag af ionisering af vandmolekyler og ændre dens ladning. Som et resultat, bliver vandet antagonistiske bakterier. I drift gælder ikke princippet om elektrolyse, som er særegen for ioniserende systemer er tilladt at foretage en effektiv og kompakt udstyr til brug med en stor ressource.

ionisering princip består i elektromagnetiske felter dannet i bunden af enheden. I den øvre del er anbragt kobber og sølv elektroder. I omsætningen af elektroderne med flydende molekyler af ladningen forandring.

Anvendelsesområde og generelle anbefalinger om anvendelsen af

Smart Pool Pool, anmeldelser af som vil være interessant at læse hver forbruger, der har planer om at foretage en sådan overtagelse, er en enhed, der er egnet til rensning af en hvilken som helst mængde vand. Dette kan være på gaden, in-house, indendørs eller udendørs swimmingpools med eller uden filtrering. At placere en sådan indretning kan være i springvand, vand skål, en spa samt søer og søer til pynt.

For at begynde at bruge enheden, skal du sætte den i vandet, og sørg for, at det sank til bunds. Fra det øjeblik udstyret vil fungere, og derefter i op til fire dage, mængden af vand, der skal ioniseret. Når endvidere udskiftes en vis mængde vand, vil enheden effektivitet være maksimum.

Det er nødvendigt at sikre, at der ikke er nogen mekanisk forurening vand, skal det renses med en filtreringsindretning. Det er vigtigt at frigive væggene og bunden af bassinet fra snavs, der kunne falde ned i skålen. Smart Pool-system, anmeldelser, hvoraf kun det mest positive, kendetegnet ved omstændigheder uden intensiteten af ressourceforbruget. Han er ikke forøges, hvis enheden ikke skal bruges i en periode af tid, såsom i løbet af vinteren.

Anmeldelser af Smart Pool mini

Dette system er designet til at rense bassiner børn, hvis volumen varierer fra 1 til 5 m3. Hvis du vil købe det udstyr, du kan for 3700 rubler. Enheden har en lille størrelse, dens diameter er kun 6 cm. Hvis du nogensinde har købt oppustelige soppebassin, så skal du være klar over, hvor svært det er at tage sig af vand i dem, skal det hele tiden drænet og vaskede væggene og bunden af snavs og slim. I sidste ende, til den ulejlighed årsag forbrugerne opgive driften af sådanne puljer. Men med fremkomsten af billige vandrensning enheder, selv den mindste pool og ikke behøver at vaske frygten for, at det er overgroet med alger.

Smart Pool mini, anmeldelser, hvoraf kan tillade dig at forstå, om ikke at købe det udstyr, fjerner turbiditet, ikke tillader vand at blomstre, dræber bakterier og bakterier, og giver ikke mulighed for behovet for at købe forsyninger. Ifølge købere, er sådant udstyr ikke kræver vedligeholdelse og opfylder forventningerne hos forbrugeren omkostningerne. Overdosis elementer ikke er muligt, det udstyr er selvregulerende kobber- og sølvioner i et vandigt system til desinfektion.

Som spidse købere, enheden gør vandet i poolen blødere i øvrigt bliver det naturlige pH-niveau. Udstyret er en sfærisk plastskal, hvis top der er et hul. Inde de aktive elementer er anbragt, deres antal bestemmer strømsystem. Størrelsen er identisk for alle sådanne anordninger, kuglen diameter er 60 mm. Smart Pool enhed, kundeanmeldelser, som forbrugerne i stigende grad tvunget til at træffe et valg i hans favør præsenteres til salg i blå farve. Holdbarheden af enheden er ikke begrænset til, kan systemet bruges i en bestemt periode eller hele året.

Vejledning til brug

Systemet bør placeres i en pool med frisk vand, kan det gøres før eller efter fyldning af skålen. Du kan bruge enheden allerede hældte bassin, men maksimal effektivitet vil blive opnået ved hjælp af udstyr fra starten. Når systemet er placeret i en pulje, hvor mikrofloraen allerede udviklet, er dens videre vækst aftagende, og i sidste ende stopper helt. Smart Pool, kundeanmeldelser, der tillader at træffe det rigtige valg, i stand til at neutralisere lugten af klor i 3-5 dage.

Features Smart Pool maxi

Smart Pool maxi-system, anmeldelser, hvoraf nogle gange give forbrugerne til at købe sådant udstyr, koster 14 590 rubler. Vand efter berigelse af kobberioner og sølv bliver endnu anvendelige til huden. En god flydende elektrokonduktivitetsevne eliminerer muligheden for indtrængen gennem hele volumenet af vand Smart Pool apparat. Dette eliminerer behovet for yderligere forsyninger, da enheden vil fungere indtil udløbsdatoen, restriktioner mens nej nej.

Hvis du stadig ønsker at opnå vand desinfektion, vil klor ikke længere har brug for det. Smart Pool Systemet, som anmeldelser er sande, desinficerer. Designet beskrevet pool udstyr, hvis volumen varierer fra 10 til 20 m3.

konklusion

Mange forbrugere spekulerer på, om du kan bruge sammen med andre enheder, Smart Pool. Anmeldelser tillade os at forstå, at dette udstyr er baseret på andre principper for desinfektion, så det kan kombineres med en hvilken som helst desinfektionsmiddel, herunder installation og ultraviolette ozon generatorer. Men brugen af klor, algicide præparater og hydrogenperoxid i de fleste tilfælde upraktisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.