BilerBiler

Oversigt Alfa Romeo Brera: acceleration til 100 km / t, motorvarianter

Debut af Alfa Romeo Brera blev afholdt i 2005. Den første ændring blev indført i coupe og ikke efterfølgende ændret. Men det er ikke overraskende. Denne model tilhører klassen producent af sporten. Senere blev det konvertible introduceret. Italienerne har gjort alt for at bringe alle de nødvendige kvaliteter i sport bilmodeller Brera: acceleration til 100 km / t på mindre end 9 sekunder, et højt niveau af aerodynamiske egenskaber, fleksibilitet, design og mere.

Historien om Alfa Romeo Brera

Med hensyn til historien af bilen, havde der ikke går så glat. Selvom præsentationen på Geneve Salon af den oprindelige version var en succes i 2002, men den serieproducerede model blev lanceret kun tre år senere, altså i 2005, var let nyt design afholdt i 2008. Resultaterne er præsenteret i Paris.

I en forholdsvis kort periode release sportsvogn har det fået den høje pris, og blev stemt den smukkeste bil. Præmier til at deltage i kapløbet så mange gange fået tildelt Brera. Acceleration til 100 km / t på nogle ændringer tog mindre end 7 sekunder., Som tillod at have en lille fordel i forhold til andre modeller.

På trods af disse resultater, er bilen udgivet kun 5 år gammel. I løbet af denne tid, er det solgt omkring 35 tusind. Kopier. I 2010 er modellen helt fjernet fra produktion, men salget af de resterende maskiner stadig varede i omkring et år.

Fremkomsten af en sportsvogn

"Alfa Romeo" Brera - Dette er en smuk personbil, perfekt til nutidens indbyggere i byerne. Selvfølgelig er det værd at bemærke, at denne bil er designet til dem, der elsker fart og ønsker at skille sig ud fra den generelle strøm. Elegante linjer og massive hjulkasser - det er ikke alt, imponerende i form af maskiner, nedstammer fra Alfa Romeo transportbånd. Den forreste del har en temmelig voldsom form, som harmonisk fuldender producentetiket. Desuden er denne køretøj udstyret med tre par af lys-linse teknik. Højttaleren gennemsyrer motorhjelmen bilen en kraftfuld energi. Også den generelle idé fuldender elegance af sidelinjen. Tilstedeværelsen af brede døre igen understreger elegance på dette køretøj automaker. Den bageste del har en original racerbaner og optik.

motorer

I den europæiske del af verden "Brera" kunne købes i flere ændringer. Alfa Romeo biler blev udstyret med motorer med bulk-egenskaber:

  1. enhed 2,2 med fælles parametre 190 hk magt.;
  2. installation på V6 3,2 liter 215 HK med karakteristika (160 kW) er udstyret med en pistol og mekanik;
  3. JTDM turbodiesel motor serie, beregnet på volumen på 2,4 liter, indstillet i Brera, acceleration til 100 tager 7,9 sekunder, strømindikatoren 210 hk

Modifikation af biler med motorer på 2,2 l bearbejdning for diesel og benzin, har en forhjulstræk. Mens udstyret med V6-enhed er klassificeret som firehjulstræk bil, og derudover er det er udstyret med et Torsen-system.

Udstyr 2008

Ændring af personbiler i 2008 har gennemgået nogle ændringer. Disse nyskabelser har påvirket salon udstyr og mekaniske komponenter. For eksempel blev kraftenheden V6 3,2 liter leveres som forsiden, og med firehjulstræk. På grund af denne betydeligt større ydeevne og hastighed er 250 km / t var nok til let opdateres Brera, acceleration op til 100 mekanikere varierede fra 6,8 til 7 sekunder på maskinen - stabilt 7 sek. Rækken af denne serie blev indført forskellen med øget indre modstand. Udviklere og designere formået at reducere den specifikke vægt af bilen ved brug af aluminium i produktionen.

Ændringer i 2009

I 2009 blev området medtaget turboladet motor, der kører på benzin. Forskydning var 1, 740 cc. cm. Det var udstyret med en brændstofindsprøjtning funktion, og fase variatorer virker på input og output aksler distribution.

Skaberne af dette koncept tilfreds med deres potentielle kunder i et begrænset oplag bil, skabt i tandem to brands - Brera og Spider, udgivet i tæt samarbejde med Italia Independent. Et træk ved dette mærke maskiner er neutral farvning ligner titanium glans udstyr 18 mi tommer diske og foring fremstillet af aluminium, der er anbragt på tankdækslet biler.

Selv i dag, Alfa Romeo Brera (egenskaber fuldt ud opfylder kravene i medlemmerne af sports segmentet) er tilstrækkeligt relevante og efterspurgte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.