LovStat og lov

Sådan gendannes snils? Hvilke dokumenter der er nødvendige for snils

Under drift, hver person anciennitet. Det er en pålidelig kendsgerning. Under al denne tid, er arbejdsgiveren forpligtet til at betale dig for visse forsikring genopfyldning. Af dem i sidste ende vil udvikle størrelsen af din pension. Alle data om beskæftigelse af enhver person går til pensionskassen for Den Russiske Føderation og er fortrolige. Derfor, for at undgå problemer i alderdommen, er hver borger tilskrives dens egen personlige konto med et unikt nummer, og der udstedes et særligt certifikat. Den indeholder også alle de grundlæggende oplysninger om personen. Mere om dette senere.

Hvad er snils?

Svaret på dette spørgsmål er ganske enkel. Snils står snils. Følgelig er dette dokument tildelt hver person, der er registreret i fonden. Uden sin form repræsenteret plastikkort i en grønlig lys grøn farve og størrelsen af en fjerdedel af et standard album ark.

nødvendighed snils

Dette dokument er vigtigt. Kom snils nødvendige i første omgang, for at i fremtiden din pension er blevet korrekt beregnet og skal betales i henhold til lovgivningen i Den Russiske Føderation. På indtastes en individuel konto, alle oplysninger vedrørende bidrag, der betales af arbejdsgiveren. Det er en væsentlig kendsgerning. Desuden snils tager højde års tjeneste, og dette påvirker genberegning af pensionsudbetalinger. Dette dokument indeholder alle oplysninger om en person, og dette nummer vises i alle afdelinger i Den Russiske Føderation, da klinikker og slutter rejse i den offentlige transport. På denne konto akkumulere oplysninger om betalinger til den person, hvis han besluttede at frivilligt bidrage til bekostning af deres fremtidige pension. Således i øjeblikket forsikringsbevis kræves snils overalt. Selv nyfødte accepterer ikke en aftale på klinikken, hvis forældrene ikke har udstedt de relevante dokumenter. Du kan også nægte at opnå et lån eller anmoder om en ønsket job, hvis du ikke behøver at snils hænder. Dette skyldes det faktum, at de offentlige myndigheder har brug for at vide præcis, hvad du er forsikret pension.

Fremstilling af et sådant certifikat

Snils skal udstedes til alle borgere, der er registreret i den fælles ordning for Den Russiske Føderation Pensionsfond. Det kan være arbejdsløs, babyer, for militærtjeneste. Gennem hele livet af manden fast nummer, derfor snils udskiftning er ikke nødvendig. For at opnå et forsikringsbevis en person skal komme til pensionsfonden Institut for bopæl for registrering. Således dette dokument er unge forældre til deres nyfødte babyer, såvel som ikke-erhvervsaktive borgere, der selv producerer de har afsluttet deres fremtidige pensioner. Mennesker, der er officielt ansat skal indhente snils gennem en arbejdsgiver. Det er vigtigt i denne sag. For at gøre dette, når man søger et job, du har brug for at udfylde et spørgeskema til den forsikrede person. Den indeholder specifikke oplysninger om den enkelte borgers data:

  • efternavnet;
  • navn;
  • efternavn;
  • fødselsdato;
  • den faktiske adresse bopæl.

Også her er det nødvendigt at angive deres pas detaljer og kontaktnumre. Efter ansættelseskontrakten er blevet accepteret til aktionen, og manden modtaget officiel beskæftigelse inden for to uger, arbejdsgiveren betaler denne profil til pensionsfonden, der i de sidste 21 dage afholdes alle handlingen på åbningen af kontoen, og give et forsikringsbevis.

Snils for soldater

I denne forbindelse er der også en masse interessante ting. På det militære normalt ikke gøre ud et forsikringsbevis, da deres pension beregnes og påløber i de andre systemer, og det er engageret i Forsvarsministeriet i Den Russiske Føderation. Der er dog nogle tilfælde, hvor opnå snils ville være til gavn for militæret. For eksempel, hvis en soldat har været nogen aktivitet ud over, hvad der er fædrelandet, den snils tager hensyn til alle den menneskelige ret til betaling tilladt. Dette er vigtigt. Hertil kommer, at soldaten mulighed for at udstede almindelig alderspension, uafhængigt af de nærmere betalinger. Blandt andet certifikatet giver dig mulighed for at bruge en række tjenester, der leveres af staten.

Hvilke dokumenter der er nødvendige for snils?

Det er vigtigt at vide. Den vigtigste ting, du skal have registreringsattest er et dokument, der attesterer din identitet. Det vil sige, i dette tilfælde, skal du have et pas. Men der er nogle undtagelser, når certifikatet kan udstedes mod forevisning af identitetskort, kørekort eller midlertidig identifikationskort. Hvis du arrangerer snils dit barn, som endnu ikke er fjorten år, skal du give en kopi af certifikatet for hans fødsel. Også i dette tilfælde skal du give pas detaljer af den ene af forældrene. Derudover skal du udfylde en formular ADV-1 og underskrive den til den juridiske repræsentant for barnet. For individuelle iværksættere snils dokumenter krævede standard, såvel som for alle borgere.

Rådet

Pensionskassen finder og forbereder alle materialer til to til tre uger fra datoen for indgivelsen af ansøgningen. Derfor, i selv-omsætning i kroppen er det nødvendigt at overveje tidspunktet for registreringen. Den maksimale løbetid udstedelse af pensionsforsikring dokument anses for at være en og en halv måned for beskæftigede borgere. Dette skyldes det faktum, at vi har brug for yderligere 2 uger for overførsel til fonden af arbejdsgiveren profiler og en anden for distribution af færdige certifikater.

Ændring af data i snils

Gennem hele sit liv, hver mand er en serie af begivenheder. I forbindelse med det kan være nødvendigt at ændre snils. Dette kan være en ændring af navn eller adresse på bopæl. Mange er interesseret i spørgsmålet om, hvad man skal gøre i denne situation, og hvordan du gendanner snils, hvis personen er ansat. I dette tilfælde er arbejdsgiveren, inden for to uger fra indsendelse af nye beviser forpligtet til at give dem til pensionsfonden og har efterfølgende ændret vidnesbyrd. I dette tilfælde, det gamle dokument vedlagt anmodningen fra en borger, og i stedet udstedt et nyt. I tilfælde af at et certifikat udfærdiget af dig selv, bør du også kontakte Pension afdeling i samfundet og indsende en ansøgning. Efter vedtagelsen af de nødvendige materialer, der kræves ændre personlige oplysninger, og derefter udstede et nyt certifikat med bevarelsen af den gamle individuel konto.

gyldighed snils

Dette certifikat opretholdes gennem hele livet af en bestemt person.

Sådan gendannes snils i tilfælde af tab

Lad os betragte dette punkt nærmere. I øjeblikket er mere tyveri, eller blot skødesløse mennesker begyndte at miste deres dokumenter. Derfor, i dette tilfælde, det vigtigste for mange mennesker, er spørgsmålet om, hvordan man kan genoprette snils. Ifølge forklaringerne på arbejdstagere pensionsfonde, bør følgende retningslinjer følges i tilfælde af tab:

  • Først og fremmest så hurtigt som muligt efter opdagelsen af tabet snils bør kontakte pensionskassen for Den Russiske Føderation på det faktiske bopæl for en borger kontor med den udfyldte ansøgning at duplikere det dokument, han fik et forsikringsbevis.
  • Hertil kommer, hvordan du gendanner snils brug for at kende alle lederne af organisationer, dvs. dine direkte arbejdsgivere. Således er det muligt for dem at søge om at genoprette forsikringsbevis. Og du kan gøre det, selv om der oprindeligt indspillede snils ejer.
  • Alle ansøgninger om genoprettelse af den tabte licens eller udskiftning af personoplysninger (navn), hvis de har dokumenter, der beviser identiteten og civil identitet i Den Russiske Føderation.

Efter anvendelse Pension Fund medarbejdere nøje overveje og forstå de indlæg modtaget. Så efter tre uger, de giver den nye, opdaterede forsikringsbevis, men det personlige kontonummer forbliver den samme og uændrede.

resultat

Efter at have læst ovenstående, kan man lære om, hvad vidnet sagde, at det var nødvendigt at indhente det, og hvordan du retablerer snils, hvis den bliver tabt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.